• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

kızlar bende nacizane bi tavsiyede bulunayım 52 kiloydum ve kilo almak isiyordum ne yersem yiyeyim ne içersem içeyim kilo alamıyordum ohaoldumsmile işe başladım ve suan masa basındayım çalısma saatlerimizde biraz uzun mafoldumben şirketimizin ascısı güzel yemek yapıyor bende bol bol tıka basa yiyordum . bazen midem almıyordu ama zorlaya zorlaya yiyordum yavasta yiyordum bunun için yedigim herseyi kilo almak düsüncesinle yedim . bazen cok yemekten midem kalkıyordu ama suyla yatıstırıyordum aklinialirimsmile aralardada arkadaslar çikolata meyva cerez aburcubur getiriyolardı ne verdilerse canım istemesede yemicem demedim guclubacismile zorlaya zorlaya ite kaka 5 ayda 8 kilo aldım ge göbüşlü bişi oldum . göbüş dısında hersey cok güzel işin sırrı yiyiyp için yatmakta :emir_bebek:
yasasın yemek yemeeeeeeek
veee
yasamak için yemek degil yemek içn yaşamaaaak

artık felsefem bu zemuszemus :hooray:

felsefen güzelmiş zemuszemus yaşasın yemek yemeeeeekkk delikafaduldencokacimcoook

canım birden zorlama kendini ama böle her öğün biraz daha fazla yemeye çalış öyle öyle mideciğin büyür zemuszemus

Tatlım iştah açan besin takviyeleri kullan istersen sipraktin şurupu dene faydası olur belki zararı olmaz heralde ya da bir dr. git:teselli:

ama ben her öğünde daha fazla yiyemem kızlar yalnız yaşıyorum ve tek başına olduğum için zaten az olan iştahım iyice kapandı. bir sabah kahvaltı yapıyorum birde akşamları ya makarna yada hazır çorba yapıp yiyrum. o yediğimide bi görseniz kuş kadarr... kalabalık ortamda olsam o dediğiniz öneriyi uygulardım ama tahmin edemezsiniz kızlar insan yalnız başına hiç birşey yemek istemiyorr.... ve 2 ay sonra düğünüm varr

ama ben her öğünde daha fazla yiyemem kızlar yalnız yaşıyorum ve tek başına olduğum için zaten az olan iştahım iyice kapandı. bir sabah kahvaltı yapıyorum birde akşamları ya makarna yada hazır çorba yapıp yiyrum. o yediğimide bi görseniz kuş kadarr... kalabalık ortamda olsam o dediğiniz öneriyi uygulardım ama tahmin edemezsiniz kızlar insan yalnız başına hiç birşey yemek istemiyorr.... ve 2 ay sonra düğünüm varr

Bende tek oldugum zmnlarda öyleyim cnm ya seni çok ii anlıyorum. Streste varsa yandın ozmn işte :çok üzgünüm: İştah açan bşyler al şurup falan yani vitaminler içmeyi dene gayret et yinede sen birazbilmiyorumkismile

KIZLAR 4 HAFTADA ıSTEDıĞıM KıLOYA ULAŞTIM 56 OLDUM.YıYE YıYE MıDEYı MAFFETCEM ARTIK..kaydirigubbakcemile3 DARISI SıZıN BAŞINIZA..MUZ VE ÇEREZ BENı ıDEALıME ULAŞTIRDI

arkadaslar ılac adını sormussunuz izmırlı04 arkadasıma verdım ılac adını. ılac bır vıtamın hapı. B6 b12 gbı b vıtamını takvıyesı. Korkuyorum kotu bıseye yol acarım dıye hakkınızı helal edın. ılacın adı aprıkobal komprime 30. Ama bı doktora sorun fazlası zararmı vs dıye oyle kullanın lutfen. Ben dırek basladım ama yavas yaavas kesıyorum cunkı popiş ve gobiş cıkmaya basladı..

kıslar apikobal ,benexol b12,bemiks ,neurovit hepsi aynı b vitamin kombinasyonu iştah açar bi deneyin

KIZLAR 4 HAFTADA İSTEDİĞİM KİLOYA ULAŞTIM 56 OLDUM.YİYE YİYE MİDEYİ MAFFETCEM ARTIK..kaydirigubbakcemile3 DARISI SİZİN BAŞINIZA..MUZ VE ÇEREZ BENİ İDEALİME ULAŞTIRDI

ayy tatlummm tbrk ederim seni inş. bizde istediğimiz kiloya ulaşırız:1hug: Bu yaz şort giymek istiyorum bıngıl bıngıl olsun bacaklarımkaydirigubbakcemile3:dance:

KIZLAR 4 HAFTADA İSTEDİĞİM KİLOYA ULAŞTIM 56 OLDUM.YİYE YİYE MİDEYİ MAFFETCEM ARTIK..kaydirigubbakcemile3 DARISI SİZİN BAŞINIZA..MUZ VE ÇEREZ BENİ İDEALİME ULAŞTIRDI

süpersin tatlım çok sevindim opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 darısı başımızaa.. inşallahhh :Saruboceq:

bak 'emekli' bazı ilaç isimleri yazmış onlardan kullanmayı dene bi istersen belki faydası olur.. :çok üzgünüm:

ayy tatlummm tbrk ederim seni inş. bizde istediğimiz kiloya ulaşırız:1hug: Bu yaz şort giymek istiyorum bıngıl bıngıl olsun bacaklarımkaydirigubbakcemile3:dance:

inşallahhh :Saruboceq: bende giymek istiom :çok üzgünüm:

bak 'emekli' bazı ilaç isimleri yazmış onlardan kullanmayı dene bi istersen belki faydası olur.. :çok üzgünüm:

sen ne kullanıyorsun canım mesela iştah açmak için. birde vitamin hapları kullanıyor musun hani vitamin daha çok yardımcı olur kilo almaya??????????? biliyorum çok soru sordum ama 2 ay sonra düğünüm var ben 50 kiloyum. biliyorum 55 olamam ama en azından 53 bari olsam. birde son haftalarda koşuşturmalar felan olanda gider diye korkuyorum :a015:

Bende tek oldugum zmnlarda öyleyim cnm ya seni çok ii anlıyorum. Streste varsa yandın ozmn işte :çok üzgünüm: İştah açan bşyler al şurup falan yani vitaminler içmeyi dene gayret et yinede sen birazbilmiyorumkismile

evet canım yalnız kesinlikle olmuyor.. kahvaltıdan sonra ilk defa az önce hazır çorba yaptım oda 2 kaşık yedim tamam. hayret ediyorum eylülden beri bu durumdayım nasıl kilo vermiyorum... benim almam imkansız gibi yaa :1no2:

sen ne kullanıyorsun canım mesela iştah açmak için. birde vitamin hapları kullanıyor musun hani vitamin daha çok yardımcı olur kilo almaya??????????? biliyorum çok soru sordum ama 2 ay sonra düğünüm var ben 50 kiloyum. biliyorum 55 olamam ama en azından 53 bari olsam. birde son haftalarda koşuşturmalar felan olanda gider diye korkuyorum :a015:

cnm benim iştahımda bir problem yok.. ben çinko kapsülü aldım kızlar söylemişti 4 gündür kullanıyorum.. anlıyorum tatlım senii.. tek oluncada cidden yemek istemiyo insan ama kendini motive et yemeye çalış ne blm.. makarnayı sade yeme soslu ketçap mayonezli falan ye.. yanında ekmek yemeye çalış.. kendini zorla düğününü falan düşün motive et bi şekilde.. bizde burdan elimizden geldiği kadar destek oluruz sana.. ama biraz kendini zorlaman lazım tatlım.. boshayallersmile

kızlar bacaklarımıda kalınlaştırmam lazım çok pis hırs yaptım.. dün erkek arkadaşıma laf arasında çokmu ince bacaklarım diye sordum.. gayet rahat bi tavırla etek giydiğimde hiç yakışmadığını alt kısımlarının özellikle çok ince olduğunu dürüstlüğü için ona kızmamam gerektiğini falan söyledi.. sesimi çıkarmadım ama fena bozuldum :çok üzgünüm: canım sıkıldı yanii ne yapıp ne edip kilo almam lazımmmm :oklava:

Back