tatlım sen doktora falan gittinmi? istersen ilk olarak doktora git.. çinko kapsülünü almadım henüz ama karaüzüm çekirdeği tozunu babam almış bilmiyorum ama pahalı değildir 2 side.. kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar istediğim kiloya ulaşmama az kaldı 55 oldum hemen hemen...sizler ne yaptınız
Off son birkaç gün çok boşladım. Ama yine de kilo kaybettiğmi düşünmüyorum. Başladım yine yemeye toparlamaya çalışıyorum.cokacimcoook Tatlım seni tebrik ederim. Tam istediğim kilodasın zemuszemus
Gittim tatlım, bir şey çıkmadı. Hatta endoskopi bile çektirdim arada bir midemde ağrı oluyordu sorunu öğrenmek için. Bu hafta içi tekrardan gideceğim, sinir oldum olmuyor böyle.lmaz: Benim de bitiyor küç'ün ilk kutusu, ikinci kutuya geçmeyi düşünüyorum. zemuszemus
aynen canım ya.. bende 55 56 olmak istiyorum.. inşallah oluruz bebişim.. :çok üzgünüm:
İnş. balım yaa daha çok azmetmemiz lazımyerimseniben Özellikle akşamları çok yiyelim.opuyorumnanaktan
canım haklısın.. ben çinko kapsülünü aldım.. nası kullanıcam bunu şimdi.. eczacıyada sormak gelmedi aklıma ohaoldumsmile
Bence günde 1 tane iç yeter canımyerimseniben
tmm tatlım yemek öncesi sonrası falan farkedermi prospektüste yiyecekle beraber alın falan diyo ama anlamadım.. :kedi:
Ama sen yemekle karıştırma bence yemekten 20 dk. sonra falan alabilrisin.hihoyyyt
dmm.. öğle yemeğinden sora alayım madem akşamları zaten yeterince tıkınıyorum zemuszemus
Evet öyle yap kuşum.Yah çalışan için zor gerçekten ben dr.un verdiği şurupu bile sabah akşam içebiliyorum ancak.Normalde günde 3-4 kere içilmesi lazım.Yanımda getiremiyorum dolapta muhafaza etmek gerek.Korkuyorum bozulur zararı olur diyebilmiyorumkismile
kızlar bı vıtamın ılacı kullanıyourm 163 boy 50 kg dım dogumdan sonra yınede zayıfım dıyrdum. ve hafıza sıfırlanmıstı unutkanlık dıkkatsızlık vs.. bı vıtamın ılacı basladım 10 gun falan oldu dehset iştah acıyoooo. gercekten cıddıyım ve bırakmaya basladım gobıs popiş basladı almaya :ecrin_bebek:
benım ıcın oncelık kılo deıl dikkat toplamak ve uyku problemıydı. normalde aksam 10 deıdmmı sızarım bu ılacla cın gbı gezıyorum... ders calsıyourm ohaoldumsmile
kızlar bı vıtamın ılacı kullanıyourm 163 boy 50 kg dım dogumdan sonra yınede zayıfım dıyrdum. ve hafıza sıfırlanmıstı unutkanlık dıkkatsızlık vs.. bı vıtamın ılacı basladım 10 gun falan oldu dehset iştah acıyoooo. gercekten cıddıyım ve bırakmaya basladım gobıs popiş basladı almaya :ecrin_bebek:
benım ıcın oncelık kılo deıl dikkat toplamak ve uyku problemıydı. normalde aksam 10 deıdmmı sızarım bu ılacla cın gbı gezıyorum... ders calsıyourm ohaoldumsmile
finduklarıımm nasıl gidiyooopuyorumnanaktan yaw sizinle konuşmadığmz zmn motivasyonum düşüyo kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
finduklarıımm nasıl gidiyooopuyorumnanaktan yaw sizinle konuşmadığmz zmn motivasyonum düşüyo kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?