- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi pamukprensesim1995
-
saol cnm son 7 haftamız bakalım heycanla bekliyorum. bu arada boyun kaç? kilonla orantılı mıAy inşallah cnm hayirli olsun bebis
olur tabi ki, ki olmuş baksana ama yavrucum benim çok erken değil miydi herşey için..Neden olamaz mi ole bi sey
:))))Eki Görüntüle 2022252 karikaturdeki tavsiyleri uygulamani tavsiye ederim
şimdi kucuk gösterme me gerek.yok.ki zaten yasim o kadar buyuk değil ki yasim 40 larda ola bilir
Benimde giydiğim hiç bişey yakışmazdıOncelikle kanina demirine tiroidine falan bi baktir canim herhangi bir sorun cikmazsa diyetisyene git onu uygulamak cok zor olsa da bir zamanlar bende her yolu denemis biri olarak kilo almanin zorlugunu cok iyi biliyorum ne kadar kötü hissettirdigini sicakta pantolonun altina giyilen taytlarin ne kadar sıkıcı oldugunu cook iyi biliyorum insanlar ayy ne kadar zayifsin kilo al dediklerinde bir kasik suda boğasim geliyordu..
30 unu görmeden şeker hastası olur bu dedikleriniz yaparsa.Gece yiyceksin yatcaksin. Herseyi ekmekle ye cidden. Hamurisi borek corek canin.istemiyo mu yap yap ye. Dondurmalar ye hergun. Kola gazoz vs ic.
En onemlisi gece yemeeeeek.. su icmeye uyaninca cikolata vs de ye..nutella ye baklava bulundur evde at agzna geri yataga git falan..
Valla ben sana, hep zayiflamak icin biraktigim seyleri soyledim :)
Ohhh ağzınızdan bal damlıyor.Gece yiyceksin yatcaksin. Herseyi ekmekle ye cidden. Hamurisi borek corek canin.istemiyo mu yap yap ye. Dondurmalar ye hergun. Kola gazoz vs ic.
En onemlisi gece yemeeeeek.. su icmeye uyaninca cikolata vs de ye..nutella ye baklava bulundur evde at agzna geri yataga git falan..
Valla ben sana, hep zayiflamak icin biraktigim seyleri soyledim :)
İş benim mutsuzluguma kadar gitti cok kafama takmaya başladım.. 2 sene önce yasadim bunu.. Boyum 1.59 kilom 39 civariydi düşün halimi.. Sonra psikolojik destek almaya karar verdim.. Doktorum bana öncelikle başka düşüncelerini tamir edemezsek kilo almayi basaramazsin aldiklarin da gider cunku mutsuzsun demisti 1 yillik tedavi uyguladi ilac kullandim aldigim kilolarim hic gitmedi.. 39la başladım 47ye ciktim. Tedaviyi birakali 1 seneyi gecti simdi 49um hedefim 55. Artik kendiliginden yiyerek aliyorum. Umarim istedigin kiloya ulasirsin..
Benim duyduğum pekmez tahin karışımı kahvaltıda bi kase yiyen diye okumuştum bi yerdeşu an işte..eğer unutmazsam akşama sorarım ..malum ikizlerim var eve gidince kendimi bile unutuyorum
Evet sorun nedir acaba ?159 boyla 55 kg mi hedefliyorsunuz?
Evet sorun nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?