Kilo alma sorunu:((

ayy inşallah darisi başma o kadar ısdıyorum kı kım yaşimi sorup bıde bana baksa şoooka gıryo resmen herkes cocuk gıbı duruyosun dıyooo,
bende artık kılo alip mutlu olmak i
ısyorum

Ben yiyip alamıyorum diyenlere inanmıyorum artık

Bence biz tombişler gibi pisboğaz değilsiniz siz

Size çok görünüyor yedikleriniz

kesinlikle katılıyorum. çok yakın bir arkadaşım dünyaları yediğini ama hiç kilo alamadığını iddia ediyor ama kızın tüm gün yediklerini ben bir öğünde yerim yani bence kilolularla zayıflar arasındaki en büyük fark az çok kavramlarının farklı olması

Daha 22 yasindasiniz alirsiniz, 25 den once ben de hep 40 li kilolardaydim ustelik boyum da size gore uzun, simdi 58 im veremiyorum
Neyse, sakın kilo alacagim diye sagliksiz yiyeceklere yonelip (tatlilar, hamurisleri, kizartmalar) sagliginizi kaybetmeyin.
Bir diyetisyene gidin, bikac ay devam etseniz mantigini oturtursunuz zaten, gerisi kolay olur.

Aynen ya, bugün kek, borek yedim diyor bakiyorum birer dilim yemis, ben o birer dilimi tadina bakmak icin yiyordum

Dur bakalım bi diyetisyen e de bas vuriyim

Akşam yatmadan önce tok karnına, bi tabak eti cicibebe bisküvisi ve bi bardak süt kilo aldırıyor. Denendi ve onaylandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…