- 31 Ekim 2016
- 83
- 30
- 38
- Konu Sahibi pamukprensesim1995
-
ayy inşallah darisi başma o kadar ısdıyorum kı kım yaşimi sorup bıde bana baksa şoooka gıryo resmen herkes cocuk gıbı duruyosun dıyooo,Dıyetısyene gıt devlet hastanelerınde bıle dıyestısyen var artık :) ben gtmıstım 43 kıloydum boyum 1.65 ama alamadım cunku uygulayamadım bana dedıklerını calısıyrdum olmadı evlendım ıkı yıl daha 43 de kaldım snra 48 oldum bır yıl once 50 oldum son altı aydır da 53 um alarak devam edıyrum kılo aldım dıye sevınırken balon gıbı sıscem sanırım :) ufaktan dur demem lazım galıba
tmm cnm inşallah unutmazsın bu arada allah bağışlasın tum evlatları anne babalaraşu an işte..eğer unutmazsam akşama sorarım ..malum ikizlerim var eve gidince kendimi bile unutuyorum
ayy inşallah darisi başma o kadar ısdıyorum kı kım yaşimi sorup bıde bana baksa şoooka gıryo resmen herkes cocuk gıbı duruyosun dıyooo,
bende artık kılo alip mutlu olmak i
ısyorum
Ben yiyip alamıyorum diyenlere inanmıyorum artık
Bence biz tombişler gibi pisboğaz değilsiniz siz
Size çok görünüyor yedikleriniz
kesinlikle katılıyorum. çok yakın bir arkadaşım dünyaları yediğini ama hiç kilo alamadığını iddia ediyor ama kızın tüm gün yediklerini ben bir öğünde yerim yanibence kilolularla zayıflar arasındaki en büyük fark az çok kavramlarının farklı olması
Dur bakalım bi diyetisyen e de bas vuriyimDaha 22 yasindasiniz alirsiniz, 25 den once ben de hep 40 li kilolardaydim ustelik boyum da size gore uzun, simdi 58 im veremiyorum
Neyse, sakın kilo alacagim diye sagliksiz yiyeceklere yonelip (tatlilar, hamurisleri, kizartmalar) sagliginizi kaybetmeyin.
Bir diyetisyene gidin, bikac ay devam etseniz mantigini oturtursunuz zaten, gerisi kolay olur.
Ola bilir belkide ama isdah yokki yemeyeAynen ya, bugün kek, borek yedim diyor bakiyorum birer dilim yemis, ben o birer dilimi tadina bakmak icin yiyordum
Aaaa gerçekten mi ki denedi ve onayldi kiAkşam yatmadan önce tok
, bi tabak eti cicibebe bisküvisi ve bi bardak süt kilo aldırıyor. Denendi ve onaylandı :)
Keske ama nerdeeeeeeeeAhh be keşke şu fazla kilolarımı sana verebilsem
şimdi kucuk gösterme me gerek.yok.ki zaten yasim o kadar buyuk değil ki yasim 40 larda ola biliraslında ne guzel sey kucuk gstermek :)
5 senelik evliyim 3 cocuk annesiyim
yaşım 22 bıttı
sık sık ye ara ögünleri atlama akşamları özellikle ye süt muz hamur işi :)Keske ama nerdeeeeeeee
Tamam cnm dencem bu ara hamissin galibasık sık ye ara ögünleri atlama akşamları özellikle ye süt muz hamur işi :)
evet cnm oğluşum ocak inşallah :)Tamam cnm dencem bu ara hamissin galiba
Neden olamaz mi ole bi seyben kilo alamamandan çok bunlara takıldım
Ay inşallah cnm hayirli olsun bebisevet cnm oğluşum ocak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?