- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.261
evet kızlar sizi bekletmemek için yazayım dedim hemen aklıma geleni:)
tahin-pekmez karısımı yapabılırsınız kızlar..
1 yemek kasıgı tahin=89 cal
1 yemek kasıgı pekmez=58 cal
siz 3 yemek kasıgı tahin + 1 yemek kasıgı pekmez yapın. buda toplam 325 cal eder..
ikinci olarak normal bıldıgımız krema alıp cırpın bi guzel. sonra kivi ve muz meyvelerini o kremanın icine b guzel dograyıp meyve salatası yapabilirsinz :)
1 yemek kasıgı krema = 80 cal
1 orta boy muz= 105 cal
1 kivi=46 cal.
siz 1 kivi 1 muz ve 5 kasık da krema karışımı yaparsanız bu da toplamda 551 cal eder canlarımmmm
baska fikirleri olan varsa onlardan da bekliyoruz fikirlerini
Nohut yemeği ile eşlik edebilirimcicibebeye eşlik edecek olan varmı
güzel bi tarif canım....
tahin pekmezi yapıcam..ekmek banıp yerim inşallah...ama kremalı meyve salatasını pek şey etmedim
çünkü hazır kremalar çok sağlıksız diye duymuştum...:26:
cicibebeye eşlik edecek olan varmı
Nohut yemeği ile eşlik edebilirim
Ben yedim bileee
1 kase çikolatalı pudinge mi uygulasam bu formülü acepevet kızlar sizi bekletmemek için yazayım dedim hemen aklıma geleni:)
tahin-pekmez karısımı yapabılırsınız kızlar..
1 yemek kasıgı tahin=89 cal
1 yemek kasıgı pekmez=58 cal
siz 3 yemek kasıgı tahin + 1 yemek kasıgı pekmez yapın. buda toplam 325 cal eder..
ikinci olarak normal bıldıgımız krema alıp cırpın bi guzel. sonra kivi ve muz meyvelerini o kremanın icine b guzel dograyıp meyve salatası yapabilirsinz :)
1 yemek kasıgı krema = 80 cal
1 orta boy muz= 105 cal
1 kivi=46 cal.
siz 1 kivi 1 muz ve 5 kasık da krema karışımı yaparsanız bu da toplamda 551 cal eder canlarımmmm
baska fikirleri olan varsa onlardan da bekliyoruz fikirlerini
heyoooo ben burdayımkızlar nerelerdesniz kimsecikler yok
heyoooo ben burdayım
1 saat kadar once pirinc pilavı kızarmıs tavuk ve fırında patates yedım .. yanında da 2 bardak ayran :))nelr yediniz içtiniz anlatın bakalım kızlar...ne var ne yok....
1 saat kadar once pirinc pilavı kızarmıs tavuk ve fırında patates yedım .. yanında da 2 bardak ayran :))
sayayım neler yemısım. sabah cay ıctım. sonra makarna yedım kılo yapıo dıe. daha evvel demıstım kahvaltı nasdır yaparm sevemıorm
sonra guvec (patlıcan kırmızı et) yedim. sımdıde ekmek arası cıkolata yıom. cayda var. yatarkende sut ıcerm ki ne bakıonuz öle ya az yemısın der gıbı ya
kızarmış tavuk mu...canım çekti valla
löp löp et olsun canım... makarnayı önüme gelene tavsiye ediyorum sanada edeyim canım, yumurtalı makarna al..selva'nın yumurtalı makarnası var...bizim bildiğimiz normal makarnadan 2 katı fazla kalorili....
hem çok da lezzetli....bende yeni öğrendim..bir aydır yumurtalı alıyorum...
paketin üzerinde yumurta resmi var, görünce bilirsin zaten..
Kızlar bugün tartıyı aldım fayansa koydum laminsntta 46,5 ken fayansta 47
Defalarca denedim sizce hangisi doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?