Kilo alma programi ile yarisma

canım ben ikinci hareketi hala güzel yapamıyorum benim bacaklar bir metre de:18:
Miranda Kerr Talks About Beauty Secrets and Tahitian Noni to Marie Claire Magazine
şunun güzelliğine bak ama böyle olmak için neler vermezdim

Merhaba topik canlar ben dun aksam tartildim ama yazamadim hala ayni kilodayim 58.7 um yani

ay tartılmasamda olurmuş yani
ayrıca sevgilime söylerim döver bıyıklıyı

evet canım bademciklerimin bana yaptığına bakın ya nerdeyse 1 kilo vermişim

ayy canım benim yaa, üzülme ama hasta iken kilo vermeyen varmı ki...sen yine çorba falan içebildin, ben hastayken bir lokma bile yutamıyorum...resmen suyla yaşıyorum hastayken..allah hastalık vermesin...
üzülme tamamen iyileşince hızlıca toparlar vücut..kaybettiği oranı geri alır bak gör..bu aralar mamaya fazlaca yüklen...

bu hafta ceza kimden geliyor???
900 gr alan biri vardı kimdi o....çabuk çıksın orta ve versin cezaları
ben 300 gr almışım...ama yinede cezaya çarptırılmak istiyorum...hemde şöyle iyi bir çarpsın beni...

hadi inşallah canım öyle yapayım bari bol bol mama yiyeyim

3 Aralik 2013

-BirAdetLokum 56.5 -100 gram

-Nute 47.4 +400 gram

-Tiramisukahve 47.6 +500 gram

-Afilli_kiz 46.4 -900 gram

-gazeldustubaglara 55.3 +300 gram

-mavisimmavi 41.2 +0 gram

-tull 58.70 gram

-xannemx 57.3 +900

-zeytinagaci 43.1 -200 gram

-bibican 49+0 gram

-MasalKenti 57.8 +300 gram

-plnsmsk 38.5

NOT: IKI HAFTA UST USTE DEVAMLILIK SAGLAMAYAN YARISMACILARIMIZ LISTEDEN CIKARILACAKTIR[/QUOTE]

Kizlar listemiz yenilenmistir. Lutfen bildirimlerimizi http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/670165-kilo-bildirimlerimiz.html konuya yapalim.
eger kilosunu bu konuya yazan oldu ve kacirdimsa simdiden ozur dilerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…