Kilo alma programi ile yarisma

ne yedin bugün bakiiim tiroşum

Canim hemen sayayim, ama once sunu belirtmek istiyorum, 3 gundur ne oldu anlamadim az yiyormusum gibi geliyor ama tartida degisim var, sanirim mamadan dolayi
DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN MAMA YIYIN!!!!!
Sabah: Yarima yakin ekmek, kahvaltiliklar
Is yerinde yarim acma kahvaltilik
Oglen: 2 tabak etli nohut yemegi, 4 dilim tam tahilli ekmek
Ara: Lokum, mandalin, ceyrek gevrek, nescafe
Simdi de yemegimi yicem :)
sanirm son 3 gunum boyle geciyor, eskiye gore az yiyiyorum ama tarti oyle demiyor, sanirim mama mama mama :)
Bundan sonraki sarkimiz MAMA MAMA MAAMAA

ben ceza almasam da olur ya hiç önemli değil

yok oyle canim pasalar gibi cezani alicaksin

mamamaamamammamammamamama

Kizlar ben 1ay boyunca mama yiyerek 3 kilo almistim daha da almak istiyorum. Muzlu bebek mamasi ve 2 tane sandvc yapip yedim simdi gelsin kilolar
Canim burada haftalik kilo alimlarinda bile mamayi duzenli yiyenleri kilolarindan anlayabilirsin
Herkes MAMA YESIN :)

tutmaz tabi bizim gibi cadılar varken burda hayatta tutturamazsın

sağol canım iyi olurdu ama çok karmaşık yaaa

canim istersen ben de yardimci olabilirim, bugun acicik erken geldigim icin isten buralardayim :)

gayet güzel yemişsin canım ben o kadar yiyemiyorum
ben de mama yiyince kilo alıyorum mamayı bırakınca bıçak gibi kesiyor kilo almam duruyor onu farkettim ben de

gayet güzel yemişsin canım ben o kadar yiyemiyorum
ben de mama yiyince kilo alıyorum mamayı bırakınca bıçak gibi kesiyor kilo almam duruyor onu farkettim ben de

Sanki bana evdeyken daha cok yiyiyormusum gibi geliyordu demek daha cok yiyiyorum

Evet canim MAMA SART kesinlikle:)

Bugun MAMA KAMPANYASI baslattik

Canim burada haftalik kilo alimlarinda bile mamayi duzenli yiyenleri kilolarindan anlayabilirsin
Herkes MAMA YESIN :)

canim istersen ben de yardimci olabilirim, bugun acicik erken geldigim icin isten buralardayim :)

sağol canım yaa düşünmeniz yeter fizyopatoloji dersi için hazırlıyorum sen gördüysen o dersi bilirsin çoook zor:26:

kolay gelsin sunum hazırlaması da kolay değil hani kolay gele bacım

sağol bacım zor yani bir yere takıldım kaldım orayı bi geçebilsem gerisi gelecek de...hadi hayırlısı

tiroş günün nasıl geçti keyiflisin anlaşılan

Tatli yorulmalar yasadim bugun, sevimli sevimli sayilari cok sirin soyleyen cocuklarla ugrastim :) 'bi iki us dort bes gibi' :)
Yeni seyler ogrendim hatta odevlerim var, hatta simdi aciktim ama burayi birakip kendime yemek koyamiyorum :)

Senin sinavlar ne alemde? Aslinda bir yandan bitsinler istemiyrum sonra bizim uykucu sirin erkenden uyuyor gelmiyor buralara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…