Merhaba bende kilo almaya çalışıyordum en son alamayınca bıraktım artık ama iştah açıcı olarak Sıpraktın şurup onerebilirimKilo almak istiyorum ne önerirsiniz kızlar
Maalesef eczane ilaclarini çoğunu kullandım ama fayda etmediMerhaba bende kilo almaya çalışıyordum en son alamayınca bıraktım artık ama iştah açıcı olarak Sıpraktın şurup onerebilirim
Bir tane karışım var bebe bisküvisi, pekmez,muz, varsa ceviz vb bundan karışım yapıyordum daha önce denemediyseniz bir şans verin bir ay da iki kilo alırsınizMaalesef eczane ilaclarini çoğunu kullandım ama fayda etmedi
Biri daha önerdi ama bebe bisküvisi her sabah 7 8 tane yiyorumBir tane karışım var bebe bisküvisi, pekmez,muz, varsa ceviz vb bundan karışım yapıyordum daha önce denemediyseniz bir şans verin bir ay da iki kilo alırsıniz
Amin aminAllahım nolur 15 fazla kilomu bu üyenin üzerine attım sen kabul eyle.
Benden al ona ver..
Bı deniyim ama ben mesela şimdi iki kilo alsam sabahına iki kilonun fazlasını veriyorumGece yatarken şu nesguik gibi toplardan yiyin sütle bence kilo aldırır
Tatlı dışında başka bişey yokmu tatliyla aram pek yokKaşık kaşık Nutella yemenizi öneririm
1 tepsi Ispanaklı börekTatlı dışında başka bişey yokmu tatliyla aram pek yok
Tatlısız da kilo alınmıyor yani mesela kek yapacaksın 1 tepsi o tepsiyi gel git mutfağa yiyeceksin ertesi gün kurabiye yapacaksın o da 1 tepsi bitecekTatlı dışında başka bişey yokmu tatliyla aram pek yok
1.58 boy kilo 46 çok yiyorum özellikle de bulgur çok yiyorumkilonuz boyunuz kaç? normalde günde kaç kalori yiyorsunuz
Aralarda da çikolata kaşıklayacaksın kilo almazsan gel beni bulmTatlısız da kilo alınmıyor yani mesela kek yapacaksın 1 tepsi o tepsiyi gel git mutfağa yiyeceksin ertesi gün kurabiye yapacaksın o da 1 tepsi bitecek
1 tepsi Ispanaklı börek
Bulgur kilo aldırır mı yaa bulgur diyet listesi yemeği ben vermek isteyince bulgur yiyorum ben de ilk evlendiğim zaman sizinle aynı kilodayım şuan işte 64 leri gördüm1.58 boy kilo 46 çok yiyorum özellikle de bulgur çok yiyorum
Ee tatlı yiyemem börek yiyemem yani bulgur pilavıyla kilo alınmaz şuan mesela ev ekmeğine Nutella sürdüm yiyorum bu bana kilo aldıracak işteIspanak mı yiyemiyorum şimdi diceksinix yemediginiz için alamiyosuňuz
Fotoğraf atma olsaydı şimdi ne yedigimi atardım leğen mi desem o büyük kase içi dolu çiğköfte yiyorum ve yarına bitiyor bu ama yine alamıyorumTatlısız da kilo alınmıyor yani mesela kek yapacaksın 1 tepsi o tepsiyi gel git mutfağa yiyeceksin ertesi gün kurabiye yapacaksın o da 1 tepsi bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?