kilo alirsam dunyalar benim olacak

Aldim notlara canim.bunlarin yaninda lactamilode kullanacagim.Allahim birgun buraya nasil kilo veririm diye konu acmayi nasip etsin insalahh

Can
canim kilo belli olmuyor bak bu olay cok farkli benim gini bir arkadasim var kiz allahim yuzu o kadar guzelki ama o kadar zayifki bendende beter ben surekli yalan soyluyorum kilo almissn busra diye oda beni her seferinde icten opuyor sariliyor seviniyor kilo almisim diye halbuki yalan sevinsin diye yapiyorum ayni bende oyleyim iste anlatabiliyomuyim

ne alakasi var elevit dedigin vitamin kompleksi. hamileler haric hic bi allahin kulu icemezi senden ve su an pek de inanmadigim eczacindan duydum
Oo ben ne pharmoton ne balik yagi haplari ne suda eiuen vitaminlerden ictim en sonunda dedim yani bana baska bisey ver internetten arastrdim eleviti yazmislar kadinlar lubunde sonra cocukta soyledi onu hamilelere veriyolar dedi inanmayablirsin sorund egil

Birde yazdigimi iyice okumani tavsiye ederim orda hamilerlwre veriliyor sana olmaz yaziyor.yani hicbir Allahin kulu icemez dememisim

Canim konunu gorunce yazmak istedim ben 168 boyunda 48 kiloydum birde kemiklerim ince benim o kadar zayif gorunuyordum ki hemen diyetisyen e gittim o beni dahiliye yönlendirdi fortimel diye bi icecek verdi bana günde 4 tane ic dedi ama devlet günde iki tanesini ödediği icin günlük iki tane ictim 6 ayda 8 kilo aldim eger günde 4 tane icmek istetsen aylik 400 tl vermen gerek iki tanesi icin 80 tl veriyosun cok kilo aldiriyo deneyebilirsin

Aldim notlara canim.bunlarin yaninda lactamilode kullanacagim.Allahim birgun buraya nasil kilo veririm diye konu acmayi nasip etsin insalahh
Insallah canim:) seni cok iyi anliyorum. Ben suan 59 kiloyum ve kendimi okadar zayif hissediyorum ki.. Herkes kilon normal vs diyor ama ben kendimi bu sekilde cocuk gibi hissediyorum. Umarim ikimizde en kisa zamanda sisko oluruz

Bak ben 40 kg ile hamile kaldım düşünebiliyormusun....bugün 50 kilo isem bunu lactamil elevit ve arada içtiğim hurma pekmezine borçluyum...zira iştahım çok yok fazla yiyemem birde emziriyorum

Vallahi eleviti alirim hic bek
Bak ben 40 kg ile hamile kaldım düşünebiliyormusun....bugün 50 kilo isem bunu lactamil elevit ve arada içtiğim hurma pekmezine borçluyum...zira iştahım çok yok fazla yiyemem birde emziriyorum
lemem pazarteai hemen aliyorm yeterki versinler.kullanirim oda olsun.ya suan pekmez sut buskuvi karitsrdim kizla rmidem vallahi almiyo bozmasin ins

Canim bende diyetisten bana vermisti bu
Boyle meyveli muzlu icecek yumusatici kutusu gibi onu iciyodum gunde uc tame bi faydasi olmadi dur seninkide alaym cok zenginim ya sanki oaralar heo bunlara gidiyo duzgun porsiyon yemek yesem daha mantikli millet diyo salakmisn bunlara vercegin parayi gel bana ver iki fun benle takil alirsin diyolar

Evet canim ondan valla ben aldim kilo 56 gördüm sonra biraktim zayifladim simdi tekrar iceriyom 1 ay oldu kullanmaya basliyali bi kilo aldim yemekten hemen sonra ic bi tanesini de yatmadan önce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…