- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Kollarim bacaklarim cok ince.birde yani bakriginiz zaman citi piti kadin gibi durmuyorun diyorum ya dolu dolu durmak boyle lop lop balik etli olmak istyorum. Herkeain derdi farkli suan 34 36 yim.reaim atayim size deniyecwgm.
Canim kot bedenim degisyo yani 28 oluyo ama geneldeKot bedeniniz kaç ?
Resimden anlamam ki kimisi zayıf çıkar kimi iri
Canim kot bedenim degisyo yani 28 oluyo ama genelde
Dertsiz başına dert ariyorsun:)Merhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim
Yok parca parca cevap deil bi rahatsizligin vardi ameliyata hazirlaniyorum hastane islerim cok o yuzden.zaten kot markalari oyle mavi yada colins tarzi seyler almam onlarin modelleri daha zayif gosteroyor onceden aldigimda onun farkina vardim ve biraktim.ben istanbulda oturuyorum merkezinde cok guzel markalar var onlarda 28 giyiyorm.aslinda fizigim nasil yani evet asiri zayif degilim.ama kollarim bacaklarim ince.yani nasil diyim ebru sallinin gibi.oda cok zayif bakmayin spor yaptigina yani abiyelerde kilolu duruyor ama spor kiyafetlerle taytlarda ayniyiz.iste ben oyle istemiyorum kollarim bacaklarim dolgun olsun istyorum.benim derdim spor filan degil yani yiyip kilo almak istyorumHangi markada 28 ?
Çok parça parça cevap veriyosunuz öyle kırıldım uçucam zayıf değilsiniz
Ayy kıza bak uçucak denicek zayıflıkta insan 24-25-26 beden kot giyer bunun üstünün gayet bacağı vardır
Vücudunuzuda ölçün meme bel popo bakın ölçülere
Bacağınızı kolunuzuda ölçün onlarında özellikle bacakların ipince olduğunu sanmıyorum
Yok parca parca cevap deil bi rahatsizligin vardi ameliyata hazirlaniyorum hastane islerim cok o yuzden.zaten kot markalari oyle mavi yada colins tarzi seyler almam onlarin modelleri daha zayif gosteroyor onceden aldigimda onun farkina vardim ve biraktim.ben istanbulda oturuyorum merkezinde cok guzel markalar var onlarda 28 giyiyorm.aslinda fizigim nasil yani evet asiri zayif degilim.ama kollarim bacaklarim ince.yani nasil diyim ebru sallinin gibi.oda cok zayif bakmayin spor yaptigina yani abiyelerde kilolu duruyor ama spor kiyafetlerle taytlarda ayniyiz.iste ben oyle istemiyorum kollarim bacaklarim dolgun olsun istyorum.benim derdim spor filan degil yani yiyip kilo almak istyorum
Yok yani sporu yapacaksam kalcam gogusum yerinde olsun isterim bacaklarimda kas olsun isterim oyle zayifken neden spor yapayim.ben zaten oyleyim iyice zayiflarim.arkadaslar zayif kalmak isterseniz duz yatmaya alisn baskada bisey demiyorum.lanet olsun dun aksm o kadar yemek yedim sukurler olsun dedim yattim sabah bi baktim yine hepsi erimis gitmis.dahada takmiyorum yaaa amannnn bu vucuttan bi cacik olmazEtrafınızdakiler çok kilolu yada öocukken bununla ilgili bişeyler kafanızda
Buarada ebru şallının 28 beden kot giydiğini sanmıyorum max 26dır
Yok yani sporu yapacaksam kalcam gogusum yerinde olsun isterim bacaklarimda kas olsun isterim oyle zayifken neden spor yapayim.ben zaten oyleyim iyice zayiflarim.arkadaslar zayif kalmak isterseniz duz yatmaya alisn baskada bisey demiyorum.lanet olsun dun aksm o kadar yemek yedim sukurler olsun dedim yattim sabah bi baktim yine hepsi erimis gitmis.dahada takmiyorum yaaa amannnn bu vucuttan bi cacik olmaz
Sende meme var popo hala senden zayifim diyosunn yokk canimm yok bende onlar olsa zaten buraya neden konu acayim bizde anlamiyoruz o kilo neden bu vucutta gozukmuyor.kemiklerim saglam..ama gel gorki belim ipince bacak ince kol ince.amannnn hicbiyere gitmiyorum takmiyorum sinirden yemekde yemedim ugrasmayacagimDüz yatmak ne yahu siz yamuk mu yatıyosunuz ?
Ben senden bi hayli zayıfım popomda mememde var vücuduma göre büyükler bile
Ama benimde meme takıntım var bildiğin inek vari seviyorum silikonla kafayıda bozdum ama erteledim doğum yapmadan taktırmıycam sarkma olursa ikisini bir hallederim
Sende bi psikologa falan git aynada kendini zayıf görüyosun normalsin hatta 10-11 kilo farka 36 giyiyosan gevşekte vücudun daha bile fazla duruyosundur
Sende meme var popo hala senden zayifim diyosunn yokk canimm yok bende onlar olsa zaten buraya neden konu acayim bizde anlamiyoruz o kilo neden bu vucutta gozukmuyor.kemiklerim saglam..ama gel gorki belim ipince bacak ince kol ince.amannnn hicbiyere gitmiyorum takmiyorum sinirden yemekde yemedim ugrasmayacagim
Merhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim
Bana kilo aldirirsan cok duacin olurum bir psikiyatr ilac verdi on gunde bir bucuk kilo almisim sukurler olsun hemen anladilar cevremdekiler toplanmissn dediler.ama benim hedefim bi 8 9 kilo daha almak.yardimci olun lutfen yaaaMerhaba aslında çözümü var ben kendim denedim ve kilo aldım Lr ballı içecek yemeklerle beraber tüketildiği zaman kilo aldırıyor.Aynı zamanda vücutta iltihap önleyicidir, sindirim sistemini düzenler ve bağışılık sistemini güçlendirir.İsterseniz mesaj atın detaylı konuşalım.İyi günler.
Oo yok canim onda kesinlikle eminim baliketliye girmiyorum bile yani hic dolgun degilim sorun zaten o nasil 54 geliyorum ya kemiklerim agir yada baska bisey cozemedim 51 kilo olan kuzenim bile daha dolgun duruyorBence balik etlisin zaten zayif degil ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?