- 15 Şubat 2013
- 24.981
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.314
- 798
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
sezeryan karni kaldi bende. ama 7 kilo fazlam var hala. 50ye düsersem gider bence o karin.enteresan bi sekilde belim hamilyken bile oyuntusunu kaybetmedi. belim hala göreceli olarak ince ama karin kaldi bende.göbegin ne oldu peki, benim belim 60 santimdi en ince yerimdi, ama icim de darmis kaslarim yirtildi ve de ameliyatla toparlar gibi anca, senin karnin ne alemde, ha bebegim de büyüktü baya. yipratti beni
taam olcak hepsi zamanla :) sen daralmissin bi miktar
sezeryan karni kaldi bende. ama 7 kilo fazlam var hala. 50ye düsersem gider bence o karin.
sezeryan karni kaldi bende. ama 7 kilo fazlam var hala. 50ye düsersem gider bence o karin.enteresan bi sekilde belim hamilyken bile oyuntusunu kaybetmedi. belim hala göreceli olarak ince ama karin kaldi bende.
bak simdi bebek biraz buyusun zaten o zamana kadar bi miktar daha kilo gidiyo. o noktadan sonra bakarsin tahribat nedir, ne yapmak lazimdir diye. simdi bi agirdan al. hepsinin zamanı gelince halledersin.ya iste karinda bir bosluk var, göbek deligim falan kalmadi öyle bir bozulma oldu, kilomu verip cocugu büyüteyim estetik düsünüyorum
iste ince belliydim ben de. yapisal heralde. karin öne büyüdü aynen dedigin gibi. ve o karin hala önde el salliyo bana. egilmeden göz ucuyla bi tarafimi gördugum gun sadaka vericem birineaa bende de öyle, yani göbegim kocaman belim inceydi hamileyken o oyuntunun ici hic dolmuyor, hani bebek hep öne öne büyüdü
özelden yazdim bu yüzden, özür dilerim konu sahibi diyip cekiliyorumkilo almak isteyenlwr topiginin de icine itinayla ettik yalniz
promalti unutma kutusu 1000 kalori. allam yeni bi akrep nalan yaratiyorum beni affet.Canimlar hic sorun degil ben zaten notlarimi aldim bana kilo aldirici vitaminlarin diyetlerin notunu aldm yarin nibetci eczane arayacagim.herkes konu iptali yaosin artik kim ne konusyosa konussun be kilo alayimda gerisi onemli degil hahahhaah heoinizi opuyornmm
Kiz onunlada belki goguslerim buyurrr ne akrep nalani kim kardeshan olacagjm hahahhaha turkiyenin kim kardeshani dur nickimi degistreyim ben kilo alinca hatrlatpromalti unutma kutusu 1000 kalori. allam yeni bi akrep nalan yaratiyorum beni affet.
Tatlim bu foruma kalkipta ask acisi cekiyorum dost kazigi yedim evim yandi denizim batti diye dert acamam zaten bu forum kilo almak isteyenlerin derdi.sana sacma geliyorsa yorumunu kendi saklaSaçma sapan bi dert
Yorumu kendime sakladığım için saçma sapan yazdım zatenTatlim bu foruma kalkipta ask acisi cekiyorum dost kazigi yedim evim yandi denizim batti diye dert acamam zaten bu forum kilo almak isteyenlerin derdi.sana sacma geliyorsa yorumunu kendi sakla
Saklamis gibi durmuyorsun tatlimmmm icinde kalsin boyle seyler plsYorumu kendime sakladığım için saçma sapan yazdım zaten
Tamam tatlımPek kendine
Saklamis gibi durmuyorsun tatlimmmm icinde kalsin boyle seyler pls
canim acil cevap yazarmisn promotil toz halindemi acaba eczanedeyimsezeryan karni kaldi bende. ama 7 kilo fazlam var hala. 50ye düsersem gider bence o karin.enteresan bi sekilde belim hamilyken bile oyuntusunu kaybetmedi. belim hala göreceli olarak ince ama karin kaldi bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?