kilo alirsam dunyalar benim olacak

O kadar cok isterdimki.zayifim diyorm hatta burdan bikac kisiye ozelden resim attim delimiyim resmimi gostermedikten sonra sen bana zayif desen ne olur sisman desen ne olur tavsiye almaya geldim.
Daha fazla takarsan kafana bulmia filan olursun allah korusun lutfen once bi destek al ve kendinle barış sonrasi gelir zaten

Hanim efendj zayifsiniz veya sismansin demene ihtiyacim yok zaten saolsun burdaki duyarli bilincli arkadaslardan nasil kilo alabilicegimi ogrenmeye calisiyorum.bilgin yoksa yorumunda olmasin iyi gunler
verilen en sağlıklı tavsiyeler
Diyetisyene git
Sen diyorsun doktora gittim, aile hekimi bıktı.
Diyetisyenden de aynı yanıtı aldın galiba
Bu bile iyi eğer doğruysa, madem doktor ideal diyor,
Endeksin üstüne çıkıp, sağlıksız kilolu, ele gelen kadın olacağına
Otur oturduğun yerde, kardişyan hayranı mısın

Evet o takla atanlardan biride benim kilo almayin yaaa be gerek var hele de yiyip yiyip almiyosaniz allah askina benim yerime gidip bi iskender yiyin 3 aydır sebze yemekten ineğe döndüm
Aaaaaaa hahahha cok guldummmm ya konum tasinmis nereye gitti kimbilir buralaraida bilmiyorm arar dururm arrik hoscakalin bebeklerimmm :halay::KK76:

Boyuna göre zayıf değilsin ki, bunu nereden çıkardın. Aksine zayıf üstüsün. Aynı boydayım genç kızken 43-45 arasıydı kilom. Ve o yıllarda böyle zayıflık moda değildi. Allahım ne laflar duyardım yememde fazlaydı ama almıyordum. Kansızlık yüzünden bir yıla yakın demir hapı ve balık yağı kullandım ve o arada 30 yaşıma geldim 1-2 kilo derken 50 kilo oldum. Şu an 4 tüp bebek tedavisi yüzünden 64 kiloyum ve kendimi kilolu buluyorum. Yasta 40 a dayandı kolayca verilmiyor. Kısacası uğrasma hiç zayıf değilsin zaten. Kız kardesim 1.70 boyunda 49 kilo o bile çöp gibi gelmiyor bana. Orantılı vücut varsa kötü değilki zayıflık. Alınca pişman olursun ilerde. Genç kızda kilodansa zayıflık daha güzel ve zarif oluyor bence.

Hamileyken kilo aldim bebek doğunca gitmez diye cok sevinmiştim ama malesef 15 günde bütün aldigim kilolari verdim. Bende almak istiyorum takipteyim boy 1.63 kilo 48
Buyeun bakalimmmm kendimi tek saniyordum kolay degil kilo almak kim ne derse desin vallahi.zor yani ye ye nereye gidiyor

Merhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim :kk77::KK50::hamarat:
Canm bende aynı senin gbıydım insanların bana çok zayfsın demesnden nefret ederdim ama inan bölgesi daha iyi evlndm hamile klnca baya alıosun cnm takma kafana evlnnce fıstık gbi olursn kilolu olunca bi de üstüne hamile olunca kotu oluo zayfken hamile olmak ideale donduruo seni:)))
Ama illede biraz almak istıom evlnmedn diosan bi formülün var
Gece yatmadan önce büyük bardağa sut bal ve bir yumurta sarısı karstr işe yarıyor.. Yumurta die tıskınme tadı çok güzel oluyor yumurta olduğu bile belli değil..
Bide sabahları AC karnına iki tatlı kasıgı harnup pekmezi iç inşallah kilo aldrck

Daha fazla takarsan kafana bulmia filan olursun allah korusun lutfen once bi destek al ve kendinle barış sonrasi gelir zaten
Canim o olaya kadar dusmedim yani o galiba yediklerini bilerek kusuyormusn gibi bi olaymis.bendeki yemem iyi ama alamiyorum.ya i hatta yediklerim kaldsin diye hateket bile etmiyorum.psikiyatyede gittim yok olmuyorne yapayim bakmayin size kilo var gibi geliyor ama degil iste yani kilo belli olmuyor

Canim o olaya kadar dusmedim yani o galiba yediklerini bilerek kusuyormusn gibi bi olaymis.bendeki yemem iyi ama alamiyorum.ya i hatta yediklerim kaldsin diye hateket bile etmiyorum.psikiyatyede gittim yok olmuyorne yapayim bakmayin size kilo var gibi geliyor ama degil iste yani kilo belli olmuyor
Olabilir bunyeden bunyeye degisiyor. Bulmia farkli bi hastalik kilo vermek isteyenlerin hastaligi gibi gorunuyor ama aslinda psikolojik bir rahatsizlik bu

Allahim hamilesin ne olur bana dua edermian belki k
Canm bende aynı senin gbıydım insanların bana çok zayfsın demesnden nefret ederdim ama inan bölgesi daha iyi evlndm hamile klnca baya alıosun cnm takma kafana evlnnce fıstık gbi olursn kilolu olunca bi de üstüne hamile olunca kotu oluo zayfken hamile olmak ideale donduruo seni:)))
Ama illede biraz almak istıom evlnmedn diosan bi formülün var
Gece yatmadan önce büyük bardağa sut bal ve bir yumurta sarısı karstr işe yarıyor.. Yumurta die tıskınme tadı çok güzel oluyor yumurta olduğu bile belli değil..
Bide sabahları AC karnına iki tatlı kasıgı harnup pekmezi iç inşallah kilo aldrck
Izanlar olacak ayiplayanlar olacak ama ne olur ya iki dua istyorum Allah tum asker ve polislerimizi korusun esimle beraber birde kilo alayim hamilesin tutar yaaa

Sırt ustu yatmak ve kilo vermenin baglantisi nedir?
O sekilde yatinca yediklerin hepsi eriyor bir kac gun yap anlarsin ben nasil anladim burun ameliyati oldum dik yatmam gerekiyordu masallah on gun yattim uc kilo vermisim:olamaz::olamaz: sonrada dahada normal yatamadim alismistim aile hekimimizde olabilir etkisi var yan yatmaya calis demisti

Kilolu ya da zayıf olmanın yeme icmeyle alakası olduģunu düşünmüyorum.
Tamamen metabolizma...
Ben de ne yersem yiyim kilom sabit kalıyor.
1.65 boy- 53 kiloyum.

Konu sahibi zayıf degilsiniz, idael bir boy-kilo oranınız var. Takıntı yapmayın...

Sırf "zayıfsın" denilsin diye açtın konuyu

Niyetin bar bar bağırıyor

Belki çok kilolusun da tatmin yorumu istiyorsun, "yo iyisin" diye

Niye zayıfsın desınler dıye konu açsın ki :deli:
Bende bu konudan şikayetçiyim olamazmı ?

Buyeun bakalimmmm kendimi tek saniyordum kolay degil kilo almak kim ne derse desin vallahi.zor yani ye ye nereye gidiyor

Yapı meselesi canım birazda genetik.demekki metabolizman hızlı çalışıyor.

Bende ayni konudan sikayetciyim

1.64 boy 53 kilosun ve zayıfım mi diyosun...? Bence normal kilon
Sen zayıfsın ben 1.63 boy 45 kilo ile yaşamıyorum o zman. Ama ben senin gibi düşünmüyorum tabi kiloyu sevmiyorum yakıştırmıyorum kimseye... millet zayıf olacam diiye taklalar atiyor sen kilolu olayım diyosun entresan

Benim boyum 1.63 ve 59 kiloyum. Eskiden hep 54 kiloydum ve 65 kiloya cimak icin ugrasiyorum. Her gun 1,5 litre tam yagli sut icmistim cok ise yaramisti. Cici bebe gibi bebek biskuvileri yiyebilirsin, et yerken tavuk yememeye ozen gosterebirsin (tavuk az kalorili) ve ben sabah erken kalkip kavhaltida cok yedigimde gun boyu istahim aciliyor. Sana kendim icin yaptigim diyet listemi yazyim umarim isini yarar.

Saat 8:00 yogurt icine meyve katabilirsin(150 kalori)
Saat 9:30 ekmek icine peynir yumurta ve ton baligi koyabilirsin. ( 250 kalori)
Saat 11:30 kruvasan ustune recel (250 kalori)
Saat 15:00 sebze corbasi (-+ 30 kalori)
Saat 18:00 aksam yemegi (-+ 600 kalori)
Saat 20:00 atistirmalik seyler (-+ 200 kalori)
Saat 20:00 30 gram badem ve ceviz (150 kalori)
Saat 22:00 1,5 litre sut (930 kalori)
Toplam ------------------------
+- 2560 kalori
Alisveris yapildiginda sende mutlaka git ve urunleri bilincli al. Tam yagli ve bol kalorili yiyeceleri almaya ozen goster. Her gun yemek yediginde kalorini saymaya calis, bazen cok yedigini dusunursun ama kalorileri saydiginda 2000nin ustune cikmiyor. Yaziyor diye bi ugulama var yedigin seyleri yazip kalorileri takip edebilirsin.

Bu lactamil bebeklere verilenmi yani ratirsam hep bebekler icin tavsiye ederlermi siz nasil ogrendiniz bunu denedinizmi acaba
Bebeklere falan verilmiyor
Emziren anneler kullanıyor genellikle
Çünkü içeriği vitamin mineral dolu yani
Emzirmek müthiş yorucu çünkü. ..oturduğun yerde spor yapmış kadar yoruyor...

Ben şu an için kullanıyorum emzirdiğim için ama emzirmeyi bıraktıktan sonra da kesinlikle kullanıcam...kilo almak için
Bınu bana burdan bir üye tavsiye etti...hem bir iki yerde daha okumuştum bununla kilo alan

X