- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 36
-
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
Kollarim bacaklarim cok ince.birde yani bakriginiz zaman citi piti kadin gibi durmuyorun diyorum ya dolu dolu durmak boyle lop lop balik etli olmak istyorum. Herkeain derdi farkli suan 34 36 yim.reaim atayim size deniyecwgm.1,64 53 kilo gayet iyi bi kilo
Kaç beden giyiyosun dolu dolu 34 giyersin 65 olursan 40beden olursun enaz neden bunu istiyosun ki ?
Kollarim bacaklarim cok ince.birde yani bakriginiz zaman citi piti kadin gibi durmuyorun diyorum ya dolu dolu durmak boyle lop lop balik etli olmak istyorum. Herkeain derdi farkli suan 34 36 yim.reaim atayim size deniyecwgm.1,64 53 kilo gayet iyi bi kilo
Kaç beden giyiyosun dolu dolu 34 giyersin 65 olursan 40beden olursun enaz neden bunu istiyosun ki ?
Ayyyyyhhh ciddimizniz hemen aratisrayim nettenLactamil iç ...
Gel benle takılMerhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim
Vücüdün kilonu göstermediği için zayıf duruyorsundur...bende de öyle o yğzden anlıyorum...benide 60 kg anca paklarAyyyyyhhh ciddimizniz hemen aratisrayim netten
Bu lactamil bebeklere verilenmi yani ratirsam hep bebekler icin tavsiye ederlermi siz nasil ogrendiniz bunu denedinizmi acabaVücüdün kilonu göstermediği için zayıf duruyorsundur...bende de öyle o yğzden anlıyorum...benide 60 kg anca paklar
Hahahah aldim mesajieyyyy kilo almak isteyenler!
neyse ben bi su içeyim.
Hahahah aldim mesaji
Hahah cok tatlisniz.ama vallahi artik saglikliyi gectim ya yani kadin dedgin az kilolu olur elime cocuk yakisir kasik yakisir ben cocuk yapsam elime yakismaz nasil bakacagim.kadin gibi durmak istyorumBende mutfağın kapısından geçeyim hemen 3 kilo alıyorum... sana tavsiye vereyim abur cubur degil... sabahlari yumurtani tereyagina kır oyle ye etin yağlı kısmından et haşlama yap 1 dilim ekmek garanti kilo aldiriyor daha cok tavsiye veririm saglikli kilo almak icin ama acikirim diye cok faza şaapmiyim
Gitt şuan sinir oldum sanaMerhaba arkadaslarim hep icimizi karartan dertlerle konu acmistim.buda benim icin bir sorun yillardir hic asamadim.hep baliketli dolgun bir bayan olmak istedim hayatimda.ne yesem yarasin istedim.liseye gidene kadar 65 kiloya kadar ulasmistim.dert yok tasa yok mutluydum kilo aliyordum.ama buyudukce biseye sinirleneyim uzuleyim istahtan kesildim.ce sonuc 1.64 boyunda 53 kiloyum.hedefim 65 yani bana biri zayifsin dese isterse dunya guzelisn dese ben o aksama kadar aglarim.gitmedigim doktor spor salonu kalmadi tum ezcaneyi eve tasidim.vitamin balik haplari serumlar.yok alamiyorum.google arama kayitlarim hep nasil kilo alinirla dolu.troid guatr hicbisey yok.yasima gorede almam lazim yine alamadim.bana onerebiliceginiz bir durum varmi diyetistende bir kilo aldim.oda sonucsuz.yani varmi bu durumla basa cikabilen.cok dua ederim
Evet o takla atanlardan biride benim kilo almayin yaaa be gerek var hele de yiyip yiyip almiyosaniz allah askina benim yerime gidip bi iskender yiyin 3 aydır sebze yemekten ineğe döndümAslında kafama takıyordum ama bu ara kendımı begenıyo gıbıyım... herkes incelmek için kaç takla atıyo
vay anasınıGitt şuan sinir oldum sanaçok pis sinir oldum kıskandımm bir stress bir bunalınn :|
Ye anacım ye hiiç kendini kasma sıkma. Hemen kilo alacak mıyım diye de sorgulama sadece ye.
Çikolata ye kek ye hamur işine abann benim yapamadığım her şeyi yap yani :| o kadar gıcıksın ki şuann gıcık bir tatlılığın var fütursuzca..
İçinden geleni ye ohh sufleni yedin mi, akşamına bir patlıcan kebabı indir. Oooh müziğini aç yayıl şöyle yatağa tadını çıkar
Hayvan gibi yedigim halde malesef kilo alamiyorunHamileyken kilo aldim bebek doğunca gitmez diye cok sevinmiştim ama malesef 15 günde bütün aldigim kilolari verdim. Bende almak istiyorum takipteyim boy 1.63 kilo 48