kilo alirsam dunyalar benim olacak

Kilon az degil ki normal. Ayrica abur cuburla kilo alirsan bölgesel alirsin . Saglikli kilo al

Gel sen benle birkaç gün takıl iki günde iki kilo almazsan ben d ecay tabağı değilim :KK70: bir hafta kalsan benle insan mısın sen dersin yemek yemekten tiksinirsin :KK70:

Gel sen benle birkaç gün takıl iki günde iki kilo almazsan ben d ecay tabağı değilim :KK70: bir hafta kalsan benle insan mısın sen dersin yemek yemekten tiksinirsin :KK70:
Kiz vallahi bana bu iyiligi yapsan omur boyu seni birakmam.benim ne kadar manyak oldugumu dogumda sezeryan istememden anlayabilirsiniz kizlar.farkettim normal dogumda herkes bi anda zatifliyo ama sezeryanda kilolar kaliyor hahahha:hamarat:nelere aklim calisyor bak bak

1.60 boy 56 kilodayım.
Hamilelik dışında ilk kez bu kiloyu görüyorum.
Ve son 2 aydır derdim bu.
Benim standardım 51.
Tekrar o kiloya dönmem lazım.
Neredeyse her gün mevzu bu bende..
Kilo.. O 5 kiloyu vermem lazım.
Delirecem,o derece taktım. Ciddi bir takıntı oldu.

Akşam yemeğinden sonra muhakkak çay veya kahve ile birşeyler yerim. Yani bisküvi olsa dahi yerim. Bu kilolar ondan işte :KK43:

Size de 65 çok bana kalırsa.Çok şaşırdım bu isteğinize. Ama öyle tatlı istemişsiniz ki, alın sizin olsun kilolar :KK76:

Akşam 8den sonra abur cubur yiyin.
Ekmeği bol yiyin.
Karbonhidrat ağırlıklı beslenin.
Alırsınız sanırım.

Bu sürede sağlık da elden gitmesin hee, ona da dikkat edin:dondurma::kk77:

Kiz vallahi bana bu iyiligi yapsan omur boyu seni birakmam.benim ne kadar manyak oldugumu dogumda sezeryan istememden anlayabilirsiniz kizlar.farkettim normal dogumda herkes bi anda zatifliyo ama sezeryanda kilolar kaliyor hahahha:hamarat:nelere aklim calisyor bak bak
:KK70: sen takilmissın iyice bu konuya. Bak ekmeği bol tuket yağlı şekerli gıdaları çok ye bir ayda üç kilo garanti . Gofretler hamur işleri derken sisersin yakında :))

1.60 boy 56 kilodayım.
Hamilelik dışında ilk kez bu kiloyu görüyorum.
Ve son 2 aydır derdim bu.
Benim standardım 51.
Tekrar o kiloya dönmem lazım.
Neredeyse her gün mevzu bu bende..
Kilo.. O 5 kiloyu vermem lazım.
Delirecem,o derece taktım. Ciddi bir takıntı oldu.

Akşam yemeğinden sonra muhakkak çay veya kahve ile birşeyler yerim. Yani bisküvi olsa dahi yerim. Bu kilolar ondan işte :KK43:

Size de 65 çok bana kalırsa.Çok şaşırdım bu isteğinize. Ama öyle tatlı istemişsiniz ki, alın sizin olsun kilolar :KK76:

Akşam 8den sonra abur cubur yiyin.
Ekmeği bol yiyin.
Karbonhidrat ağırlıklı beslenin.
Alırsınız sanırım.

Bu sürede sağlık da elden gitmesin hee, ona da dikkat edin:dondurma::kk77:
Bisey soyleyecegim gulmeyin kizlar.ben kilo alirim diye hergu yeni seyler kesfediyorum derdime bak :) sonra dedilerki dondurma aldirir ben gittim altili satilan bu pahali dondurma isim vermiyim yine banlanirim neyse bundan aldim.bu altisinida iki saatte yedim.yattim yarasin diye.Allahimm gece ne yatak kaldi ne hali ne banyo.mjdemden cikti hepsi.artrik dondurma cikolata iki gundur yemiyorm

Sırf "zayıfsın" denilsin diye açtın konuyu

Niyetin bar bar bağırıyor

Belki çok kilolusun da tatmin yorumu istiyorsun, "yo iyisin" diye

Bana ne senden

Sana ne benim yorumumdan

?

Özelden yazışıp, forumda desteklemek oldukça banel, eskidi onlar
Sanane o zaman konu sahibinden...
Kendisine zayıf dedirtmesinden :deli:
Daha burda ilk defa muhattap oldum ne diye özelden yazışıp destekliyim...
Dogrunun yanındayım ne oldu ?

X