- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Kingdom9821
Yaaa bebe bisküvisi ve süt dimi günde bir kase mi yediniz naptınız
Yes bebe bisküvisi ve süt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bebe bisküvisi ve süt dimi günde bir kase mi yediniz naptınız
18 yasindaki bebek, ben diyetisyen ablan olarak sana bir tavsiyede bulunayim.
Sakin kilo almak icin bebe biskuvisi yeme. Icerigi korkunc. Abur cubur yiyip kilo almak marifet degil. Bunlar ilerde sana kotu hastaliklar olarak donecek seyler.
Kilo alamayan bir bunyen varsa zaten bir kase sutlu biskuvi de sana gercek anlamda kilo aldirmaz.
doktora gitmiştim bekarken kilo almak istiyorum diye kan idrar aldılae doktorun deOf ya benim hamile olmama nerden baksan on sene vardır onu mu beklicez
Hamilelik ve emzirmede 2beden büyüdüler ama bırakınca eskisinden kötü olacaklar tabi, acı gerçeklerşu ara tadını çıkarıyorum sadece, ikinci çocuktan sonra silikon taktiracagim kararliyim
![]()
yok annecim yok bana 5 tane fazla ...bırak küçük kalsın ben seviyorum küçük göğüsBekarken bende sorun yapıyodum ama sonra hiç umrumda olmadı alıştım Allah vermemiş napim aile boyu böyleyizannem emzirrken benim gibi sizinkide büyücek merak etmeyin dedi yok anacım büyümediler. Şimdi de diyor ki ben 5 tane doğurdum sizde doğursanız büyür
![]()
Kendiliğinden mi verdiniz kiloBen 58 kiloyken göğüslerim 85 90 Dı. Kilo verdim şimdi 47 kiloyum şuan 80 bile biraz büyük geliyor. Kiloyla gögüsün tabi ki de bağlantısı var.
Genetik olarak göğüslerim küçük. 173 boy 65 kilo olduğumda boş 75 zorla dolardı. Doğum yaptım süt vermeyi bıraktıktan sonra şuan 84 kiloyum 80 boş dolduruyorum. Ha kilomun çoğu basende. Vermeye başladıktan sonra yine küçülecek.Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Büyürler kendimden biliyorum 75 takarken bu süre zarfında 20 kg aldım şuan 90 kullanıyorumBen 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Evet büyürler. Ben zayıfken 75 kullanıyordum şimdi 90 oldular. Ama 3-5 kiloyla farketmez ben 20 kilo aldım. Göğüslerin büyüsün diye kilo alma çok zayıfsan yada sağlıksızsan al kiloyu. Hem daha çok küçüksün yaşın ilerledikçe sen istemesende zaten alacaksın.Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Abur cuburu kestim daha sağlıklı yiyecekler yedim ve porsiyonu azalttım bunun yanında her gün yürüyüş ve evde spor uygulamasından spor yaptım. O zaman sadece zayıfladım ama bacaklarım inceydi. Squat ve yokuşta bisiklet sürdüm her gün 5 kat merdiven çıkıyorum. Artık kalçam ve bacaklarım daha toplu kaslı ama kilom hala 47. Arkadaşlarım kiloma inanmıyor fakat kas olduğu güzel duruyor :)Kendiliğinden mi verdiniz kilo