• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO ALIRSAM BÜYÜR MÜ?

18 yasindaki bebek, ben diyetisyen ablan olarak sana bir tavsiyede bulunayim.

Sakin kilo almak icin bebe biskuvisi yeme. Icerigi korkunc. Abur cubur yiyip kilo almak marifet degil. Bunlar ilerde sana kotu hastaliklar olarak donecek seyler.
Kilo alamayan bir bunyen varsa zaten bir kase sutlu biskuvi de sana gercek anlamda kilo aldirmaz.

Bir ara kilo alma konusu acilmisti yine ve birisi ekmekle pilav ye, makarnayla pilav ye abur cuburu bas, yemek sonrasi gece yatmadan bebe biskuvisi ye diye akil veriyordu millete ki bu kişiler hiç az degil.

Hayir boyle bir beslenmeyi midesi kaldiran birinin nasil kilo alamama sorunu olabiliyor anlamiyorum ben zaten. 😕 Ben yemekten sonra buyuk kase bebe biskuvi ve sut yesem geri kusarim onu.
Ucuz yoldan dogru duzgun beslemeden kilo almak için sagliksiz tavsiyeler vermemek ve uymamak lazim.
Ben de iştahsizliktan dolayi zor kilo alan biriyim ama iştahsiz halimle bile kilo almayi basarmistim bebe biskuvi gibi abuk seyler yemeden. 😐

Of ya benim hamile olmama nerden baksan on sene vardır onu mu beklicez
doktora gitmiştim bekarken kilo almak istiyorum diye kan idrar aldılae doktorun de
Hamilelik ve emzirmede 2beden büyüdüler ama bırakınca eskisinden kötü olacaklar tabi, acı gerçekler 😂 şu ara tadını çıkarıyorum sadece, ikinci çocuktan sonra silikon taktiracagim kararliyim:KK76:
Bekarken bende sorun yapıyodum ama sonra hiç umrumda olmadı alıştım Allah vermemiş napim aile boyu böyleyiz 😀😀 annem emzirrken benim gibi sizinkide büyücek merak etmeyin dedi yok anacım büyümediler. Şimdi de diyor ki ben 5 tane doğurdum sizde doğursanız büyür 😀😀😀😀
yok annecim yok bana 5 tane fazla ...bırak küçük kalsın ben seviyorum küçük göğüs 😂😂😂😂😂

Sadece yasmin kullandığım dönemde geçici büyüme olmuştu göğüslerimde. Çok ciddi kilolar almadıkça sizi tatmin edecek kadar büyüyeceğini zannetmiyorum. Göğüsleri büyüteceğim diye popoyu ikiye katlamanın anlamı yok . Risk almaya değmez

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Genetik olarak göğüslerim küçük. 173 boy 65 kilo olduğumda boş 75 zorla dolardı. Doğum yaptım süt vermeyi bıraktıktan sonra şuan 84 kiloyum 80 boş dolduruyorum. Ha kilomun çoğu basende. Vermeye başladıktan sonra yine küçülecek.

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Evet büyürler. Ben zayıfken 75 kullanıyordum şimdi 90 oldular. Ama 3-5 kiloyla farketmez ben 20 kilo aldım. Göğüslerin büyüsün diye kilo alma çok zayıfsan yada sağlıksızsan al kiloyu. Hem daha çok küçüksün yaşın ilerledikçe sen istemesende zaten alacaksın.

Zayif ama saglikli olmak mi?
Sagliksiz gidalarla kof kilo almak ve hastaliklara davetiye cikarmak mi?

177 boyum var. 48 kiloyum. Ne yapayim yeterli beslenmeyle bu kadar oluyor. Sirf zayifim diye sagliksiz seyleri bunyeme sokmaya ne gerek var? Sonra ülkede tansiyon seker hastasindan bol bir sey bulunmuyor.

Tabi ki yine de sen bilirsin :)

Bence buyur sonucta memede yag doku buluyor ve bende kilo alip verince buyuklugu dogru orantılı degisiyor.

Ama sunu farkettim cevremden eger ergenlik oncesi kizlar cok yogun spor yapiyorsa karate vs. Onlarinki pek degismiyor ufak kaliyor bi arkadasim kas doku arttigi icin demisti o bolgede ne kadar dogrudur bilmiyorum ama anatomik acidan

Senin boyle kucukken yogun spor durumun oldu mu?

Kendi memesi büyüyen büyür demiş, büyümeyenler de büyümez diyor haklı olarak. Yani sizin de denemeden bilmeniz zor.

Benim de zayıflayınca küçülüyor, kilo alınca büyüyor. Ama bunun için kilo alma çabasına girmezdim.

60 kiloyken 70 takıyordum destekli
Şimdi 73üm 80 takıyorum
Bence kilo çok farkediyor

evlen doğur kafa kadar olur zaten.
sonra bunlar ne zaman gıdecek dıye ağlarsın.
şöyle bişey de var genetik faktörler.
doğumdan sonra da değişmezse sılıkon yaptırırsın.

Saçmalama lütfen ... Yine vücutla orantılı olur ...kilo alma, estetik bak istersen

Kendiliğinden mi verdiniz kilo
Abur cuburu kestim daha sağlıklı yiyecekler yedim ve porsiyonu azalttım bunun yanında her gün yürüyüş ve evde spor uygulamasından spor yaptım. O zaman sadece zayıfladım ama bacaklarım inceydi. Squat ve yokuşta bisiklet sürdüm her gün 5 kat merdiven çıkıyorum. Artık kalçam ve bacaklarım daha toplu kaslı ama kilom hala 47. Arkadaşlarım kiloma inanmıyor fakat kas olduğu güzel duruyor :)

Back
X