KİLO ALIRSAM BÜYÜR MÜ?

Benim kuzenim sirt olcusu buyudukce goguslerinin buyudugunu saniyordu mesela 80den 85e gecti gogsum buyudu demisti halbuki B cup kullaniyordu hala sonra aydinlandi.

Bunlar hep fukaraliktan :) pazar mali sutyenlerde cup olmaz. 75-80-85 diye gider ya. Onlar hep B cup aslinda. 80 talan biri napcak mecbur 85 alcak.

Işte hastalığı ve ilişkisi yoksa sadece meme büyüsün diye ilaç mı kullanılır isterse 30 yaşında olsun.. ne gerek var

Ben ne demişim? Gerek yok demişim öyle değil mi? İlacı da doktora danışmadan kullanma demişim. Vahiy mi insin bana bu kız 18 yaşında ve aktif cinsel hayatı yok diye? Neye karşı çıkıyorsunuz, okuduğunuzu anlarken nasıl çarpıtıyorsunuz ben anlamıyorum.

Ben kilo alıp verdikçe değişim oluyor. Ama herkeste olmayabilir. Ayrıca kilo almak istiyorsanız bir diyetisyene gidin. Abur cubur ile sağlıksız bir şekilde kilo almaya çalışmayın.

Bende onu diyom işte sen aksini söyledin demiyorum ki.. sadece yaş konusunda farklı görüşüm büyükte olsa hastalık ilişki yoksa kullanılıp sağlam vücudu bozmasın.. ne çarpıtması yahu seninle aynı olan fikrimi yazdım lafı neRenle anladın acaba.. yaş konusunu da bilmene gerek yok zira yaş önemli değil isterse 30 olsun demek istedim.. yasini bilmedigin insana 30 isen kullan birsey olmaz da diyemeyiz dimi.. yas onemli degil gereklilik onemli yani(hastalik, iliski gibi).. kucuksun kullanma demen yanlis yani buyukte olsa kullanma demelisin..herhalde anldin

Cekinme degil ben meme de derim ama herkes gogus gogus yazinca dusunmedim neden gogus diyoruz diye ayni kelimeyi kullaniyorum otomatik olan bisey

Direkt senin için demedim zaten, bütün konu göğüs diye gitmiş. Göğsümüzün üstündeki yağ dokudan oluşan bebek beslemeye yarayan iki adet çıkıntının adı “meme” diyerek bir kamu spotu daha vereyim

Göğüs kibarliktan soyleniyor.. tipki popo demek gibi sana takayım biraz( mecazen uğraşmak anlamında) buna da alınmayınız lütfen

Son düzenleme:
Bunlar hep fukaraliktan :) pazar mali sutyenlerde cup olmaz. 75-80-85 diye gider ya. Onlar hep B cup aslinda. 80 talan biri napcak mecbur 85 alcak.
Fukaralikda degil sutyen saticilari bile bi haber bu olculerden. kiza d diyorum bana b veriyor c veriyor. 75 diyorum beni bi suzuyor falan cikdiricimm 150 tl veriyorum bir sutyene ama olcusunu saticiya anlatwmiyorum. Capraz cup mevzusu var bir de o kisimda iyice batiyorlar.

Kiloyla çok alakası olmuyor hormonel bir durum, 1.65 boy 45 kiloyken de yoktu, hamile kaldım 30 kilo aldım yine yoktu, hatta bu 3. Gebeliğim, yine yok yine yok :)

Yaa yardımcı olur musun açtığın bir konu varsa atar mısın

Benim tecrübemde doğru orantılı, zaten yağ dokusundan oluşuyor meme dediğimiz şey. 67 kiloydum 19 yaşında 75B giyiyordum, şu an 23 yaşında 85 kiloyum (kilo verme sürecine girdim) 95D giyiyorum. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 yıldır. Onun da hormonları dengelediği için büyüttüğünü söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…