- 3 Şubat 2009
- 10.038
- 17.469
- 823
- 44
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Benim kuzenim sirt olcusu buyudukce goguslerinin buyudugunu saniyordu mesela 80den 85e gecti gogsum buyudu demisti halbuki B cup kullaniyordu hala sonra aydinlandi.
Işte hastalığı ve ilişkisi yoksa sadece meme büyüsün diye ilaç mı kullanılır isterse 30 yaşında olsun.. ne gerek var
Benim kuzenim sirt olcusu buyudukce goguslerinin buyudugunu saniyordu mesela 80den 85e gecti gogsum buyudu demisti halbuki B cup kullaniyordu hala sonra aydinlandi.
Göğüs de değil ki o meme. Meme demeye niye çekiniyoruz acaba?
Bende onu diyom işte sen aksini söyledin demiyorum ki.. sadece yaş konusunda farklı görüşüm büyükte olsa hastalık ilişki yoksa kullanılıp sağlam vücudu bozmasın.. ne çarpıtması yahu seninle aynı olan fikrimi yazdım lafı neRenle anladın acaba.. yaş konusunu da bilmene gerek yok zira yaş önemli değil isterse 30 olsun demek istedim.. yasini bilmedigin insana 30 isen kullan birsey olmaz da diyemeyiz dimi.. yas onemli degil gereklilik onemli yani(hastalik, iliski gibi).. kucuksun kullanma demen yanlis yani buyukte olsa kullanma demelisin..herhalde anldinBen ne demişim? Gerek yok demişim öyle değil mi? İlacı da doktora danışmadan kullanma demişim. Vahiy mi insin bana bu kız 18 yaşında ve aktif cinsel hayatı yok diye? Neye karşı çıkıyorsunuz, okuduğunuzu anlarken nasıl çarpıtıyorsunuz ben anlamıyorum.
Bunlar hep fukaraliktan :) pazar mali sutyenlerde cup olmaz. 75-80-85 diye gider ya. Onlar hep B cup aslinda. 80 talan biri napcak mecbur 85 alcak.
Cekinme degil ben meme de derim ama herkes gogus gogus yazinca dusunmedim neden gogus diyoruz diye ayni kelimeyi kullaniyorum otomatik olan bisey
Göğüs kibarliktan soyleniyor.. tipki popo demek gibiDirekt senin için demedim zaten, bütün konu göğüs diye gitmiş. Göğsümüzün üstündeki yağ dokudan oluşan bebek beslemeye yarayan iki adet çıkıntının adı “meme” diyerek bir kamu spotu daha vereyim
Göğüs hastalıkları hekimine gidince memenize bakıyorsa kibarlık etmeye devam ediniz.Göğüs kibarliktan soyleniyor.. tip popo demek gibisana takayım biraz( mecazen uğraşmak anlamında) buna da alınmayınız lütfen
Kendim için demedim ki ben meme diyorum zaten.. Insanlar o yüzden gosus diyor dedim yani..Göğüs hastalıkları hekimine gidince memenize bakıyorsa kibarlık etmeye devam ediniz.
Memeler baş kaldırmış mı demeliyimGöğüs hastalıkları hekimine gidince memenize bakıyorsa kibarlık etmeye devam ediniz.
Fukaralikda degil sutyen saticilari bile bi haber bu olculerden.Bunlar hep fukaraliktan :) pazar mali sutyenlerde cup olmaz. 75-80-85 diye gider ya. Onlar hep B cup aslinda. 80 talan biri napcak mecbur 85 alcak.
Yaa yardımcı olur musun açtığın bir konu varsa atar mısınVucudun yapisina bagli, kum saati tipindeysen buyur, armutsam popon buyur o gene buyumez ama cok zayıfsan al bence saglikli karbonhidratlar ye badem gibi soya sütü ic. Burada zamaninda büyütenlerden biri de benim. A'dan C ye geldiler. Dogal yöntemler kısmına bak. Ugrasirsan inanırsan olur. Yaşın cok genc cabuk etki edecektir sıkılmadan düzenli yap. Bi cok yöntem var.
Kahkaha attim ben de diyorum bu millet niye cuptan habersiz halbuki hepsinin olcusu yaziyor.
Ay memeyle ilgili sıkıntıdan dolayı göğüs hastalıklarına giden duydum çevremdeGöğüs hastalıkları hekimine gidince memenize bakıyorsa kibarlık etmeye devam ediniz.
Ay memeyle ilgili sıkıntıdan dolayı göğüs hastalıklarına giden duydum çevremdedoktor azarlayıp göndermiş tabii
Bebe buskivisiyle nasil büyüdüHem de bebe bisküvisi ile kilo aldım o da yağ yaptı göğüslerde yağlandı ve büyümüş oldu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?