- 11 Aralık 2018
- 41.150
- 255.695
- 598
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Benimkiler sönüyor ya, 2 kere kullanıp bıraktım söndü. :/ Şimdi yine kullanıyorum, ilacı bırakasım gelmiyor. Büyük göğüslü olmak ne güzel nimetmiş
Yaaa bebe bisküvisi ve süt dimi günde bir kase mi yediniz naptınızHem de bebe bisküvisi ile kilo aldım o da yağ yaptı göğüslerde yağlandı ve büyümüş oldu diye düşünüyorum
Ya ben bu yasmin nasıl kullanılıyor aydınaltırsanız sevinirim
Ben 18yaşındayım nasıl kullanayım annem duysa keser beni75 beden ölçüsüdür ama cup ölçüsü değil. Siz 75 deyince meme boyutunu anlamıyoruz. Cup abcde diye gider. 90 beden ölçüsü olan biri b cup kullanıyor olabilir mesela. Kilosu yerinde ya da sırtı geniş memesi küçük biridir. Kamu spotunu da verdiğimize göre asıl konuya geçebiliriz.
Kilo alınca meme boyutunun değişme ihtimali var. Ama en kesin çözüm doğum kontrol hapı. Kullanıp da memesi büyümeyen görmedim
Bende kilo aldığımda göğüslerim büyümedi. Gebelikte bile büyümedibüyümüyorlar,yaşadım biliyorum.Genetik bişey sanırım ama sen o 10 kiloyu alsanda yağlar vücuduna orantılı yayılacağı için göğüslerine yine pek bi faydası olamayacak benim fikrimce.Ne zaman hamile kalırsın o zaman 85-90'ları görürsünBende öyle oldu açıkçası
Ben 18yaşındayım nasıl kullanayım annem duysa keser beni
İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldşKadın doğuma gidiyorsun, testlerin yapılıyor kullanman uygunsa doktorun nasıl kullanacağını anlatıyor zaten. Aspirin bile olsa doktora danışmadan kullanma. Kilo sorununu da çözer, güzel kilo aldırıyor meret
Dahiliyeye gittim hormon testi falan yaptı bir şey çıkmadı d vitamini verip yolladı beniDoğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz ki. Hormon tedavisi, sivilce tedavisi vs bir sürü alanda kullanılır. Ama yaşın çok küçükmüş şimdiden hormon yükleme zaten kendine.
Bütün yazdıklarımı geri alıyorum. 18 yaşındasın daha bedenin tam şekline kavuşmadı. Zamanla vücudun şekillenecek memeler de büyüyecek. 25 yaşına kadar büyümezse o zaman düşünürsün.
ayyy kız bende sıkıntı yapıyodum bekarken of çok küçükler falan diyodum sonra hamiş olduğumu öğrendm baktım benim göğüsler füzeBende kilo aldığımda göğüslerim büyümedi. Gebelikte bile büyümediemzirirken de aynıydı valla kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ölene kadar 75 kalıcam.
İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldş
Of ya benim hamile olmama nerden baksan on sene vardır onu mu beklicezayyy kız bende sıkıntı yapıyodum bekarken of çok küçükler falan diyodum sonra hamiş olduğumu öğrendm baktım benim göğüsler füzeyani ciddiyim o büyümeyü fark ettim şimdide diyorum ki inşAllah çok büyümez bu sefer sarkma dersi falan olucak offff herşey sıkıntı yaaaa
şöylede bişey var (duyduğum kadarıyla)doğum kontroller sende bi sıkıntı olmamasına rağmen hormonlrınla oynadığn için adet düzensizliği yapıyor.İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldş
İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldş
Bir sürü şey denedim alamıyorum insanların çok zayıfsın demesinden bıktım gerçekten18 yasindaki bebek, ben diyetisyen ablan olarak sana bir tavsiyede bulunayim.
Sakin kilo almak icin bebe biskuvisi yeme. Icerigi korkunc. Abur cubur yiyip kilo almak marifet degil. Bunlar ilerde sana kotu hastaliklar olarak donecek seyler.
Kilo alamayan bir bunyen varsa zaten bir kase sutlu biskuvi de sana gercek anlamda kilo aldirmaz.
Bekarken bende sorun yapıyodum ama sonra hiç umrumda olmadı alıştım Allah vermemiş napim aile boyu böyleyizayyy kız bende sıkıntı yapıyodum bekarken of çok küçükler falan diyodum sonra hamiş olduğumu öğrendm baktım benim göğüsler füzeyani ciddiyim o büyümeyü fark ettim şimdide diyorum ki inşAllah çok büyümez bu sefer sarkma dersi falan olucak offff herşey sıkıntı yaaaa
Bende öyleydim işe girdikten sonra iş yerimle alakalı sorunlarım vardı pskiyatri ilacı kullandım ve 6 ayda 7-8 kilo aldım bıraktm ilacı . Şimdide doğumdan sonra veremiyorum boşver alma kilo iyi bişey değilBir sürü şey denedim alamıyorum insanların çok zayıfsın demesinden bıktım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?