KİLO ALIRSAM BÜYÜR MÜ?

Benimkiler sönüyor ya, 2 kere kullanıp bıraktım söndü. :/ Şimdi yine kullanıyorum, ilacı bırakasım gelmiyor. Büyük göğüslü olmak ne güzel nimetmiş

Kullanım süresiyle alakalıdır belki. 5 seneye yakın kullandım ben. Son üç senedir aynı boyutta sabitlendiler

Ya ben bu yasmin nasıl kullanılıyor aydınaltırsanız sevinirim

Kadın doğuma gidiyorsun, testlerin yapılıyor kullanman uygunsa doktorun nasıl kullanacağını anlatıyor zaten. Aspirin bile olsa doktora danışmadan kullanma. Kilo sorununu da çözer, güzel kilo aldırıyor meret

Ben 18yaşındayım nasıl kullanayım annem duysa keser beni

Bende kilo aldığımda göğüslerim büyümedi. Gebelikte bile büyümedi emzirirken de aynıydı valla kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ölene kadar 75 kalıcam.

Bence büyür. Benimkiler büyüyor yani. Diğer bölgelere göre göğüslerde yağ yüzdesi çok yüksek, dolayısıyla kilo alıp vermelerde en çok etkilenen bölge diye düşünüyorum. Ama ne yazık ki sadece göğüslerden kilo almıyor insan, göğüslerle beraber göbek ve basene de yayılıyor. Benim de göğüslerim genetik olarak küçüktür, son zamanlarda epey kilo aldım, göğüslerim süper oldu ama göbeğim çıktı, istediğim kıyafetler olmuyor vs, şimdi kilo vermek istiyorum ama göğüslerimden endişe ediyorum çünkü kilo verdiğimde sönük balon gibi oluyorlar. Ama eğer siz zaten zayıfsanız, biraz kilo alın, onlar da büyüyecektir.

Ben 18yaşındayım nasıl kullanayım annem duysa keser beni

Doğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz ki. Hormon tedavisi, sivilce tedavisi vs bir sürü alanda kullanılır. Ama yaşın çok küçükmüş şimdiden hormon yükleme zaten kendine.

Bütün yazdıklarımı geri alıyorum. 18 yaşındasın daha bedenin tam şekline kavuşmadı. Zamanla vücudun şekillenecek memeler de büyüyecek. 25 yaşına kadar büyümezse o zaman düşünürsün.

Belli olmaz. Herkes kiloyu farkli yerden alir. 158 boyunda 70 kg arkadasim var. Yok yine yok. Yapisinda yok.

İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldş

Dahiliyeye gittim hormon testi falan yaptı bir şey çıkmadı d vitamini verip yolladı beni

Bende kilo aldığımda göğüslerim büyümedi. Gebelikte bile büyümedi emzirirken de aynıydı valla kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ölene kadar 75 kalıcam.
ayyy kız bende sıkıntı yapıyodum bekarken of çok küçükler falan diyodum sonra hamiş olduğumu öğrendm baktım benim göğüsler füze yani ciddiyim o büyümeyü fark ettim şimdide diyorum ki inşAllah çok büyümez bu sefer sarkma dersi falan olucak offff herşey sıkıntı yaaaa

Of ya benim hamile olmama nerden baksan on sene vardır onu mu beklicez

İnternetten okudumda bu bebek olmasın diye kullanılıyormuş ben daha 18yaşında bir bebeğim nasıl kullanayım iskflsldş
şöylede bişey var (duyduğum kadarıyla)doğum kontroller sende bi sıkıntı olmamasına rağmen hormonlrınla oynadığn için adet düzensizliği yapıyor.

18 yasindaki bebek, ben diyetisyen ablan olarak sana bir tavsiyede bulunayim.

Sakin kilo almak icin bebe biskuvisi yeme. Icerigi korkunc. Abur cubur yiyip kilo almak marifet degil. Bunlar ilerde sana kotu hastaliklar olarak donecek seyler.
Kilo alamayan bir bunyen varsa zaten bir kase sutlu biskuvi de sana gercek anlamda kilo aldirmaz.

Bir sürü şey denedim alamıyorum insanların çok zayıfsın demesinden bıktım gerçekten

Bekarken bende sorun yapıyodum ama sonra hiç umrumda olmadı alıştım Allah vermemiş napim aile boyu böyleyiz annem emzirrken benim gibi sizinkide büyücek merak etmeyin dedi yok anacım büyümediler. Şimdi de diyor ki ben 5 tane doğurdum sizde doğursanız büyür

Hamilelik ve emzirmede 2beden büyüdüler ama bırakınca eskisinden kötü olacaklar tabi, acı gerçekler şu ara tadını çıkarıyorum sadece, ikinci çocuktan sonra silikon taktiracagim kararliyim

Bir sürü şey denedim alamıyorum insanların çok zayıfsın demesinden bıktım gerçekten
Bende öyleydim işe girdikten sonra iş yerimle alakalı sorunlarım vardı pskiyatri ilacı kullandım ve 6 ayda 7-8 kilo aldım bıraktm ilacı . Şimdide doğumdan sonra veremiyorum boşver alma kilo iyi bişey değil

Bu tamamen genetikle alakalı bir durum. Ben 50'li kilolardayken göğüs bedenim 75'ti hep, cup olarak demiyim de. Ama 65'lı kilolarda 90 oldu :) 70'li kilolarda da 95' sığdıramadım Kilo aldıkça göğsüm büyüyor ve ne zaman kilo versem mutlaka mutlaka küçülüyor. Çevremde herkeste farklılık gösteriyor bu durum onu farkettim.Vücut yapınız size fikir verir ama ben maalesef elma vücut tipliyim,kilo alırken üst bölgeden kilo alıyorum önce her zaman, sizde üst bölgeden kilo alıyorsanız mutlaka büyür. Armut tipse unutun o işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…