Kilo alıp kas yapımı

Vanilyaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
55
3
33
Arkadaşlar 167 boya 41.8 kiloydum geçen pazartesi spora başladım kilo alıp kas yapmak yani sıkılaşmak için.bi haftada 44.2 kilo oldum hızlı mı kilo alıyorum ne diyorsunuz 50 kilo olsam çok göbeklenir miyim?

Sporla beraber yaparsan göbeklenmezsin. Yine de çıkarsa abs videoları var 10 dk falan onlarla düzeltebilirsin.

2.6 gr da bile göbek oldu gibi yaz geliyo korkuyorum da şimdi ağırlık çalışıyorum karın için bişey vermedi daha

Kilo değil o

Spora başladığın için vucudun su tutmaya başladı, en geç 15 gün sonra o su atılacak ve gerçekte kilo alıp almadığın ortaya çıkacak canım.Ayrıca 50 kg ile göbeklenmezsin merak etme.

Aynen ilk başta kilo alır gibi olursunuz sonra yakmaya başlar...
1,67 boyunda birisi için 55 kiloya kadar yolunda var....
önemli olan vucut yapısı ve kilonun dağılışı

Bende spora gitmeyi düşünüyorum tek başına olmuyor kas yapıp daha iyi bi vücud olcağını düşünüyoruum. Göbek yapman bence imkansız ağırlık çalışıyorsun. Faydasını gördün mü peki bende ona göre karar vericem artık

arkadaşlar merhaba 2014 kasımda spor salonuna yazıldım boyum 1.70 kilom 43 dü. yazılırken çok araştırdım daha kötü olurmu zayıflarmıyım diye .

şuan 51 kiloyum dahada almaya devam edicem inşallah 55 e geldiğimde farklı bi program uygulayacağım . şuan kilo almaya yönelik çalışıyorum.

banada ilk başladığım 1 ay boyunca alıştırma programı verdi hocalar ondan sonra bölgesel çalışmaya başladım. şuan bir gün bacak karın çalışıyorum 2. günde kol sırt çalışıyorum.

yüksek ağırlıklarla az tekrar yapıyorum ve giderek kiloları arttırıyorum

örneğin spora ilk başladığımda 3 kg lik dambıllarla çalışıyodum şuan 10 kg lik dambıllarla çalışıyorum

ilk squat yaptığımda 5kg 5 kg yapıyodum makinada şuan 15 15 yapıyorum

kilo almak için yavaş yavaş ağırlıkları arttırmanız gerekiyo bende öyle yaptım şuan durumum iyi gibi ama dediğim gibi 55 olmak istiyorum :)

o arkadaşın dediği gibi kilo değil seninki vücut su tutuyor :) ama sabret ve düzenli spora git bırakma ben mesela spora ara verdiğimde finaller vizeler yüzünden 10 kg lik dambılla çalışıyosam 7.5 9 a düşürüyodum çünkü kaslar çalışmadığı zaman geriliyo malesef . o yüzden düzenli gitmeye çalış ve sabret farkı göreceksin kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın :)

antremandan önce bol karbonhidrat yiyip antremandan sonra hem karbonhidrat hem protein almanız gerekiyo tabi bunların sindirimi içinde yanında salata lazım yoksa emilim zor oluyo malesef

karın antremanlarına dikkat edersen karın yapmassın ben gayet orantılı aldım

sen belki bu dediklerimi biliyor olabilirsin ama ben spora başlarken araştırdığımda nette açık açık yazanı görememiştim bayan olarak o yüzden açıklamak istedim başkalarınada faydalı olsun diye :)

bu arada spor yapıp herkül gibi olacağını zanneden bayanlar var çok yanlış düşünüyolar dışardan ek takviye almadıkça öyle olamayız çünkü hormonlarımız müsade etmez :) östörojen hormonumuz bizlerde fazla olmasından dolayı vücuttaki yağ oranımız erkeklere oranla daha fazla olur , yağ oranımıız fazla olursa da kaslarımız öyle erkeklerinki gibi görünemez :)

inşallah yardımcı olabilmişimdir sizlere elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım şimdiden herkese iyi sporlar sorunuz olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım :)

Yazın çok iyi olmuş teşekkür ederim. Bende spor salonuna yazılmaya karar verdim ama yazın işte tam gidemem o sebepten kıştan giderim heralde bir kaç aya kadar alırım kilo birde hocalar ne yemen gerektiğini söylüyorlar değil mi bende 1.65 47 kiloyum valla 60 a kadar bile alırım o azim var

ben de 20 yaşındayım 1.67 boyundayım 54 kiloyum acilen kilo almam lazım yediğim yemeğin haddi hesabı yok günde 3 ekmek rahat yiyen biriyim yemek ise az yiyorum ama sık sık yiyorum bi ara 1 haftada 3 kilo aldım ama geri verdim lütfen yardım edin kilo verince yüzden ve bacaklarım ve kalçamdan veriyorum...

3 kilo muu

Kalori hesabı yapılmadan diyet programı olmadan yapılan spor bosa kurek çekmektirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…