kilo alamıyorum

karbonhidrat tozu içeriğini bilmeme ama hergün tatlı yesen ekmegi herzaöankimden vok yesen pilav makarna patatesi cogaltsan alırsın zaten

İşe yaramıyor mu ?

Demir takviyeleri iştah açar; insanlar genelde bu sebeple kilo alıyor.

karbonhidrat tozu içeriğini bilmeme ama hergün tatlı yesen ekmegi herzaöankimden vok yesen pilav makarna patatesi cogaltsan alırsın zaten

Bu tarz konulara hep benzer tavsiyeler geliyor; ama bu şekilde beslenen insanlar da önce insülin direnci başlar; daha ileride de şeker hastası olunmak kaçınılmazdır.

Karbonhidrat ile kilo almaya çalışmayın, hele hele pilav, makarna, patates filan, sağlığınızı tamamen bozacak şeyler. Muhtemelen metabolizmanız hızlı, bir de emziriyorsanız bundan dolayı kilo kaybınız yüksek olabilir.

Sorunun ne olduğunu anlamadan kulaktan dolma bilgilerle iş yapmayın, şu an hem henüz doğum yapalı 5 ay olmuş, hem de küçük bebeğiniz var. Önce bir kan değerlerinize baktırın, devlet hastanelerinde de diyetisyen var, mutlaka bir diyetisyene danışın, spor kilo almanıza destek olur, ama yine doğum olayı olduğu için erken sayılır.

Ben de aynı durumdayım. Beş aylık bebeğim var emziriyorum. Boyum 1.75 kilom 53.

52ile hamile kalmistim. Kan değerlerinin vitaminlerim her şeyim normal. Hamileliğinde 14kilo almıştım ne güzel olmuştum. Ama şimdi kemik gibiyim. Goruntumden rahatsız oluyorum psikolojik olarak da tabii.

Bebekten fırsat buldukça yiyorum iştahını fena değil zaten.

Biz de bitkisel karışım aldık bombax diye. Ama içeriğindeki ginseng ve kınakına diye bitkiler emzirirken kullanılmamalı gibi ifadeler okudum internette.

Ay sonunda oğlumun aylık kontrolü var doktoruna soracağım aldığımız bitkisel karışımı da götürüp bakalım ne diyecek. Dediklerini paylaşırım.

Not karışım dediğim de toz suya ya da yoğurda katılıp kilo almak için tüketilen bir şeymiş aktardan aldık.

Kilolu olanlar nasıl veremiyor diye üzülüyorsa biz alamayanların da öyle üzülüyoruz.

vitaminleri bile doktora danışmadan kullanmayın, ayrıca 47-48 kilolar boyunuz 1.75 üstü değilse sorun edilecek kilolar değiller. hele de kilo almak için takviye almanıza, bebeğinizin sağlığını riske atmanıza asla değmez.

Bir de benim kendi doktorum zayıflıkları sütün miktar ve kalitesinin ilgili olmadığını söyledi.
Sütün güzel zaten endişelenec ek bir durum yok demişti...

zararlıdır bence kullanma öyle şeyler.
bol bol protein tüket süt yumurta gibi.

canım ben diyetisyenim . Allah bosuna yaratmamıs bugdayı . tv ye cıkan tabipler birliğinin bile tasbip etmediği insanları dinleye dinleye bu düsünceler olusmus. vucudun carbonhidratada ihtiyacı var .

canım ben diyetisyenim . Allah bosuna yaratmamıs bugdayı . tv ye cıkan tabipler birliğinin bile tasbip etmediği insanları dinleye dinleye bu düsünceler olusmus. vucudun carbonhidratada ihtiyacı var .
ayrıca dogal yoldan karbonhidrat almak yerine tozuna gerek yok

Doğumdan sonra incecik olan kadınlar nasıl oluyor derdim hep. Birkaçı buradaymış meğer. İştahsızlık çok kötü ne zevkleri ıskalıyorsunuz bir bilseniz. Şaka bir yana tavsiye veremeyeceğim sütünüz bol olsun.

1.60 46 kiloya düştüm istahim çok olmadığı için buna başvurmak zorunda kaldım psikolojik olarak da rahatsız olmaya başladım karbonhidrat kilo yaptığı için denemek istedim

Doktora sordum çok icmedigim sürece bu sıkıntı olmaz dedi kilo almak için 300 gr için yaziyo ama ben 100 gr içiyorum

Kilo almak için boza için,, diye bir şey duydum. Siz deneyebilirsiniz mesela

Şimdi google'dan baktım çok kilo aldırıyormuş ama biraz göbekli şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…