kilo alamıyorum

Canım sen bebekte varmış kullanma doktora danışmadan içme hiçbirşey
Birde boşver zayıf kal yük tasımaktan iyidir tatlım

aynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorum

karbonhidratlar zaten zararlı sen birde toz halinde alıyormuşsun. Bence düzgün beslen tozla fln olacak şey değil.

Bende zayıfım çok dğil 4 kiloya ihtiyacım var çünkü boyum kısa zaten ama başkaları için bu kiloyu almak çok kolayken benim için değil. Yediğim halde alamıyorum diyemicem acıkan biriyim ama çabuk doyuyorum bir öğünde birkaç çeşit yiyemiyorum bir tabağı bile bitiremiyorum. Hamile kalırsam alırım diye umuyorum bende. Bana kalırsa öyle tozlar falan içmeyin çünkü vücudunuzun vitamine ihtiyacı var çocuk emziriyorsunuz. Sağlıklı kuruyemişler ceviz, fındk, kaju tüketin. Sonra muzlu sütler için, cici bebe bisküvileri aldırıyormuş gece ondan yiyin sütle muzla karıştırın. Pekmez için.

hamile olunca alıyorsun ama doğum yapınca hooop olduğn kiloya geri dönüyosun yapı böyle olunca :)

Keşke kilo transferi diye bişey olsa ya
Teknoloji şöyle ilerledi tıp böyle çığır açtı diyorlar şu soruna bir çare bulan yok
Protesto ediyorum bütün bilim insanlarını

Kilo transferi çok iyi

Evet, tıp çok ilerledi demeyi biliyorlar. Hadi bakalım icat etsinler

Benden de 10 kilo, hodri meydan

Ya şimdi azıcık mantık kullanalım arkadaşlar: Paketli gıdalar bile zararlı; işlenmiş her türlü yiyecek zararlı. Karbonhidratın toz haline getirilmiş şeklinin zararsız olma ihtimali var mı sizce? O bi kere nasıl bozulmadan haftalarca duruyor bir onu düşünün.

Kilo almak istiyorsanız da protein ve karbonhidratı bir arada tüketin.

Ilacla kilo alma bence her sabah kalktiginda bir kasik bal ve muz ye kilo alimin baslar tahminimce cok yavas yemek yiosun buyuzden kilo almayabilirsin hizli yemeye calis saglikli kilo al

aynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorum
Bende 46 ya düştüm nolcak böyle bilmiyorum
hamile olunca alıyorsun ama doğum yapınca hooop olduğn kiloya geri dönüyosun yapı böyle olunca :)
Hepsini denedim evlenmeden önce de aliyodum zaten eski kiloma döndüm nerdeyse

Bende 46 ya düştüm nolcak böyle bilmiyorum
Hepsini denedim evlenmeden önce de aliyodum zaten eski kiloma döndüm nerdeyse

TE="KarincaKadin, post: 50233800, member: 762872"]Canım sen bebekte varmış kullanma doktora danışmadan içme hiçbirşey
Birde boşver zayıf kal yük tasımaktan iyidir tatlım[/QUOTE] 5 kilo alsam yeterli benim için bu yükü her zaman taşıyabilirim

Ay bende kilo alamıyorum 47 de kaldım. Kan değerlerime baktırıp kan ilacı alıcam bende kilo aldırıyormuş

Aşırı kilo kaybınız var ise tüm tetkiklerinizi yaptırın, direk emzirmeyle ilişkilendirmek doğru değil
Emzirseniz de emzirmeseniz de o sentetik tozları asla kullanmayın
Eğer bir sağlık probleminiz yoksa kilo almak için diyetisyene gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…