- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi yagmuremirr
İşe yaramıyor mu ?Kan şurubu kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yaramıyor mu ?Kan şurubu kullanıyorum
karbonhidrat tozu içeriğini bilmeme ama hergün tatlı yesen ekmegi herzaöankimden vok yesen pilav makarna patatesi cogaltsan alırsın zatenDoğum yapalı 5 ay oldu ve gittikçe kilo veriyorum bu yüzden karbonhidrat tozu aldım ve emziriyorum ilac olmadığı için bir zararı olmaz diyo çevremde kiler internettede bununla ilgili bişey bulamadım sizce bebeğe bi zararı olurmu
İşe yaramıyor mu ?
karbonhidrat tozu içeriğini bilmeme ama hergün tatlı yesen ekmegi herzaöankimden vok yesen pilav makarna patatesi cogaltsan alırsın zaten
canım ben diyetisyenim . Allah bosuna yaratmamıs bugdayı . tv ye cıkan tabipler birliğinin bile tasbip etmediği insanları dinleye dinleye bu düsünceler olusmus. vucudun carbonhidratada ihtiyacı var .Demir takviyeleri iştah açar; insanlar genelde bu sebeple kilo alıyor.
Bu tarz konulara hep benzer tavsiyeler geliyor; ama bu şekilde beslenen insanlar da önce insülin direnci başlar; daha ileride de şeker hastası olunmak kaçınılmazdır.
ayrıca dogal yoldan karbonhidrat almak yerine tozuna gerek yokcanım ben diyetisyenim . Allah bosuna yaratmamıs bugdayı . tv ye cıkan tabipler birliğinin bile tasbip etmediği insanları dinleye dinleye bu düsünceler olusmus. vucudun carbonhidratada ihtiyacı var .
Konu başlığı yanlışmı diye baktım
Başlık kilo veremiyorum olacaktı
Sorun basit ama bilmiyorum bir uzmandan yardım alsanız
İşte kilo alamamak da bir sorun. Çeken bilir ahhhaynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorum
napıcaz eğer bir gün çözüm blursun lütfen banada söyle canım olurmu :)İşte kilo alamamak da bir sorun. Çeken bilir ahhh
Memnuniyetlenapıcaz eğer bir gün çözüm blursun lütfen banada söyle canım olurmu :)