- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi yagmuremirr
Canım benim hayat paylaştıkça güzel. Lütfen ben 10 kilo rahat veririm sana. Başka arkadaş varsa çekinmesin bir 10 kiloda 10a veririm hemen söylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok araştırdım ilaç olmadığı için bir zararı yok dozunda ve kullanma şekillerine göre kullanirsan ama bebeğe olurmu onu bilemedimTaslarlar seni burda kac
Bence zararli ama en iyi doktor bilir.
Öyle olsa keskeCanım benim hayat paylaştıkça güzel. Lütfen ben 10 kilo rahat veririm sana. Başka arkadaş varsa çekinmesin bir 10 kiloda 10a veririm hemen söylesin
Vitamin takviyesi daha guzel olur yapay birsey sonucta.Boyunuz kac kac kilosunuz.Çok araştırdım ilaç olmadığı için bir zararı yok dozunda ve kullanma şekillerine göre kullanirsan ama bebeğe olurmu onu bilemedim
aynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorumAh kardeş sorma. 5 ay oldu doğum yapalı hızla gidiyor kilolar. 52 de falan kalırım sanmıştım 48 e düştüm. Zayıftım hayatım boyunca. İdeal kilom 50 olmalı 46 idim en fazla. Sinir bozucu bişey ya. Arkadaşların dediği gibi doktora sorun bence de. Sütünüz bol olsun inşallah
hamile olunca alıyorsun ama doğum yapınca hooop olduğn kiloya geri dönüyosun yapı böyle olunca :)Bende zayıfım çok dğil 4 kiloya ihtiyacım var çünkü boyum kısa zaten ama başkaları için bu kiloyu almak çok kolayken benim için değil. Yediğim halde alamıyorum diyemicem acıkan biriyim ama çabuk doyuyorum bir öğünde birkaç çeşit yiyemiyorum bir tabağı bile bitiremiyorum. Hamile kalırsam alırım diye umuyorum bende. Bana kalırsa öyle tozlar falan içmeyin çünkü vücudunuzun vitamine ihtiyacı var çocuk emziriyorsunuz. Sağlıklı kuruyemişler ceviz, fındk, kaju tüketin. Sonra muzlu sütler için, cici bebe bisküvileri aldırıyormuş gece ondan yiyin sütle muzla karıştırın. Pekmez için.
Keşke kilo transferi diye bişey olsa ya
Teknoloji şöyle ilerledi tıp böyle çığır açtı diyorlar şu soruna bir çare bulan yok
Protesto ediyorum bütün bilim insanlarını
Ilacla kilo alma bence her sabah kalktiginda bir kasik bal ve muz ye kilo alimin baslar tahminimce cok yavas yemek yiosun buyuzden kilo almayabilirsin hizli yemeye calis saglikli kilo alDoğum yapalı 5 ay oldu ve gittikçe kilo veriyorum bu yüzden karbonhidrat tozu aldım ve emziriyorum ilac olmadığı için bir zararı olmaz diyo çevremde kiler internettede bununla ilgili bişey bulamadım sizce bebeğe bi zararı olurmu
Bende 46 ya düştüm nolcak böyle bilmiyorumaynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorum
Bende 46 ya düştüm nolcak böyle bilmiyorumaynnııı ben bende zayıftım doğum yaptım 25 kilo aldım ideal 50 olmam lazım ama ben yine 46 ya düştüm alamıyorummm alamıyorummm iştahım yok yemek yiyemiyorum
Hepsini denedim evlenmeden önce de aliyodum zaten eski kiloma döndüm nerdeysehamile olunca alıyorsun ama doğum yapınca hooop olduğn kiloya geri dönüyosun yapı böyle olunca :)
Hepsini denedim evlenmeden önce de aliyodum zaten eski kiloma döndüm nerdeysehamile olunca alıyorsun ama doğum yapınca hooop olduğn kiloya geri dönüyosun yapı böyle olunca :)
Doğum yapalı 5 ay oldu ve gittikçe kilo veriyorum bu yüzden karbonhidrat tozu aldım ve emziriyorum ilac olmadığı için bir zararı olmaz diyo çevremde kiler internettede bununla ilgili bişey bulamadım sizce bebeğe bi zararı olurmu
Kan şurubu kullanıyorumAy bende kilo alamıyorum 47 de kaldım. Kan değerlerime baktırıp kan ilacı alıcam bende kilo aldırıyormuş