-
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
Genital bolgedeki kila mi alisacak
Yani gitmez haklisiniz pandemi döneminde mantıklı gelmez gitmekO da zaten koşa koşa gidiyor du
Benim bildiğim düzenli olarak makineyle kısaltıyorlarKocalarınız ağdacıya mı gidiyor
Yani erkekler kıllarını jiletle kesmiyor mu
Almak nasıl oluyor
Her gün mü jiletliyorlar ya da her ilişki öncesi bir dakika deyip jiletlenip mi geliyorlar
Sizden alıntı oldu ama benzer yorum çok
B
Benim bildiğim düzenli olarak makineyle kısaltıyorlar
Şöyle ki tabi ki çoğu erkek agda kullanmaz ,lazer kullananda cok az.Kocalarınız ağdacıya mı gidiyor
Yani erkekler kıllarını jiletle kesmiyor mu
Almak nasıl oluyor
Her gün mü jiletliyorlar ya da her ilişki öncesi bir dakika deyip jiletlenip mi geliyorlar
Sizden alıntı oldu ama benzer yorum çok
Şöyle ki tabi ki çoğu erkek agda kullanmaz ,lazer kullananda cok az.
Aslında anlamasi kolay.
Almaya karsi olan birinin kıl yumağı ile haftada 1-2alanin kili bir olur mu?
olmaz
Yeni çıkan kıl bugday kadar kıl neyse de uzunu da olmamali.
Ya da ayda bir iki, haftada bir alanda olmamali. Karsidakine saygisi olmali insanın
Genel olarak cinselige karsi mi boylesiniz yoksa esinize karsi mi? Evlenirken sadece kalbini severek evlenmek de tuhaf yani arada bir cekim olmali, ciftler birbirini arzulamali. Kıl olayı bahane gibi geldi.Ya biz nişanlılık döneminde bile sarılmanın ötesine gitmedik her şey evlenince yaparız mantığı vardı. Benim için cinsellik olmasa da olur cidden hiç olmasa da aramam eşimin tipi merhameti kalbini sevdim ben gerçekten dört dörtlük insan. Onun için bu tarz yerlere girip tavsiye arıyorum zaten
Şu aralar bunalımdayım galiba başka açıklaması olamaz bu duygularınGenel olarak cinselige karsi mi boylesiniz yoksa esinize karsi mi? Evlenirken sadece kalbini severek evlenmek de tuhaf yani arada bir cekim olmali, ciftler birbirini arzulamali. Kıl olayı bahane gibi geldi.
Plajda falan hepsi cillop mesela adamlarin, gunesin altinda gozumu aliyo benim, bacim her erkek bacagini aliyo mu saniyodun? Uzaydan mi geldinBen ne bileyim afedersiniz üstümdeyken iğrenecegimi. Ben bir kere bile tüylü durmadım hayatım boyunca sürekli ağda yaptırdım artık tüylerim incecik o derece ha biliyorum benim yanlışım var burada ama aşmak için elimden geleni yapacağım alışacam mecburen dediğiniz gibi özgürlük olmalı. O istemiyorsa yapsa bile benim zorumla yapacak. Kendi nasıl mutluysa öyle olsun. Ben her erkek alır diye düşünüyodum ilişki planlı olur diye düşünüyordum tabi öyle olmuyor
Sen cinselliği sevmiyorsun veya adama aşık değilsin çekim duymuyorsunYa biz nişanlılık döneminde bile sarılmanın ötesine gitmedik her şey evlenince yaparız mantığı vardı. Benim için cinsellik olmasa da olur cidden hiç olmasa da aramam eşimin tipi merhameti kalbini sevdim ben gerçekten dört dörtlük insan. Onun için bu tarz yerlere girip tavsiye arıyorum zaten
Bence konu sahibi M Masallardiyari ‘ nın yan çarıYa delimisin.ne var bacaktaki göğüsteki kılda.boyle maymun gibi değilse niye miden bulanıyor ki
Yani yanlış anlamayın ama erkek dediğiniz kıllı bir varlık siz de tek bir kıl teli görse beğnmez ama kendisi orman gibi gezer.Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.