Kıllardan tiksinme

Genital bölgeyi bari alır insan.
Ayrica esmermiş eşiniz, esmer insanlarin buyuk kisminda kıl çok olur, bunu herkes bilir sanirim illa acip bakmaya gerek yok.

Ben kol, bacak, gogus kılına takintili degilim ama sırtında, belinde bile kıl olan adanmlar var, kimisi kazak giymiş gibi önden bakinca öyle killi gogusleri oluyor. O derece yogun kıla ben de dayanamazdim.

Şöyle ki tabi ki çoğu erkek agda kullanmaz ,lazer kullananda cok az.
Aslında anlamasi kolay.
Almaya karsi olan birinin kıl yumağı ile haftada 1-2alanin kili bir olur mu?
olmaz
Yeni çıkan kıl bugday kadar kıl neyse de uzunu da olmamali.
Ya da ayda bir iki, haftada bir alanda olmamali. Karsidakine saygisi olmali insanın

Bazıları kıllı sever

Genel olarak cinselige karsi mi boylesiniz yoksa esinize karsi mi? Evlenirken sadece kalbini severek evlenmek de tuhaf yani arada bir cekim olmali, ciftler birbirini arzulamali. Kıl olayı bahane gibi geldi.

Plajda falan hepsi cillop mesela adamlarin, gunesin altinda gozumu aliyo benim, bacim her erkek bacagini aliyo mu saniyodun? Uzaydan mi geldin

Sen cinselliği sevmiyorsun veya adama aşık değilsin çekim duymuyorsun

Yani yanlış anlamayın ama erkek dediğiniz kıllı bir varlık siz de tek bir kıl teli görse beğnmez ama kendisi orman gibi gezer.

Özel bölgeler+ goguste kıldan da hoşlanmam ben. Ha ama benim kastettiğim ağda gibi değil tabi, bunun için erkeklere özel kısaltma makinesi var, kısacık oluyor tüyleri en iyi ve temizi bu. Bunu alışkanlık edinse her hafta banyodan önce yapsa bile yeter bence size. Benim eşim 2 günde bir düzeltir hep sevmediğimi bilir çünkü tüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…