- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.976
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
Ben bir gün bile zor uyurum o halleAldırırsa bile kocasının baş harfini bıraktırıyormuş kıllarıyla insan neden genital bölgesini almaz ya düşünemiyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir gün bile zor uyurum o halleAldırırsa bile kocasının baş harfini bıraktırıyormuş kıllarıyla insan neden genital bölgesini almaz ya düşünemiyorum bile
Allah uyutmasınBen bir gün bile zor uyurum o halle
Sus be yarım kıllıAllah uyutmasın
Ya he he sen kıllı dolaşmaya devam et 30 yaşındayım en kötü 2günde bir alırım bir kere bile başıma gelmedi böyle birşey. Gerçekten bahsettiğiniz konu sağlık açısından falan değil iğrenç. Umarım evli değilsinizdir.Kadın için genital bölge temizliği kuralları
Normal şartlarda vajinanın mükemmel savunma mekanizması ve uretradan mesaneye geçişi zorlaştıran kapak mekanizması sayesinde bakterilerin genital bölgede ve idrar yollarında enfeksiyon yapması engellenir.www.jinekoloji.net
KURAL 8
Genital Temizlikte Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Ağda ve jilet genital kılların giderilmesinde oldukça etkilidir. Lakin bu iki yöntem kıl köklerinin enfeksiyonunu kolaylaştırır ve genital bölgenin daha kolay tahriş olmasına neden olur. Genital bölge için geliştirilmiş aletlerden faydalanmak veya makas kullanmak özellikle genital bölgeleri enfeksiyona ve tahrişe duyarlı kadınlarda daha iyi bir seçenek olabilir.
İğrenç zaten saçmalıkBen bir gün bile zor uyurum o halle
Huylanıyorum ya işte bu nasıl gecerÇok abartıyorsunuz. Genital bölgeyi anlarım da bacağını göğsünü niye alsın adam? Öyle sinek kaydı olmak kadınlara özgü erkeklere değil.
Bacaklarını alması için ancak sporcu falan olması gerekir boş yere neden alsın.
Eşim bacaklarini alsa gözüme kadın gibi gözükür hiç hoşuma gitmez valla
Bunu bilerek evlendiniz eşinizle,erkek kılsız olmaz ki...Huylanıyorum ya işte bu nasıl gecer
Kendinizi alıştırın o bir kadın değil erkek. Tabiki tüylü olacak.Huylanıyorum ya işte bu nasıl gecer
cahil.Ya he he sen kıllı dolaşmaya devam et 30 yaşındayım en kötü 2günde bir alırım bir kere bile başıma gelmedi böyle birşey. Gerçekten bahsettiğiniz konu sağlık açısından falan değil iğrenç. Umarım evli değilsinizdir.
Aa aaa çok ayıp biz hepimiz cahiliz bi tek sen bilgisin tamam cicimmmmmcahil.
Evet okudum sadece bu doktor değil baya Bi doktor makasın kullanılmasından yana olduğunu yazmış. Ha benim gibi ilişki esnasında rahatsız olanlar alsın ama dediğiniz gibi sağlık açısından komple almamak kısaltmak dhaa yararlıymışcahil.
ya neden kendinizi her halinizle sevmiyorsunuz? Allah korusun hasta falan olsanız kendinizden nefret mi edeceksiniz .eşinizin de sizi beğenmeyeceğini falan düşüneceksiniz.bu çok üzücü. ne bacak ne genital hiç bir şeyin alınmasına gerek yok.ben uzatın demiyorum ayrıca makasla kesilebilir diyorum.Aa aaa çok ayıp biz hepimiz cahiliz bi tek sen bilgisin tamam cicimmmmm
sağ olun okuduğunuz için.Evet okudum sadece bu doktor değil baya Bi doktor makasın kullanılmasından yana olduğunu yazmış. Ha benim gibi ilişki esnasında rahatsız olanlar alsın ama dediğiniz gibi sağlık açısından komple almamak kısaltmak dhaa yararlıymış
Off tamam susun siz haklısınız doktorunuzda haklı. Midemi bulandırıyorsunuz. Size kıllarınızla mutluluklarya neden kendinizi her halinizle sevmiyorsunuz? Allah korusun hasta falan olsanız kendinizden nefret mi edeceksiniz .eşinizin de sizi beğenmeyeceğini falan düşüneceksiniz.bu çok üzücü. ne bacak ne genital hiç bir şeyin alınmasına gerek yok.ben uzatın demiyorum ayrıca makasla kesilebilir diyorum.
attığım site de doktor sitesi.bir sürü doktordan duydum bunu.kendi kafamdan uydurmuyorum siz gibi.o yüzden cahil dedim.Gördüğünüz halde inanmadığınız için .
nasıl bir insansınız o kadar merak ediyorum ki. Mideniz bulansın umrumda bile değil. Çocuğunuz kaka yapınca da bakamıyorsunuzdur.tüyleri çıkınca kim bilir o çocuğa nasıl işkence edeceksinizOff tamam susun siz haklısınız doktorunuzda haklı. Midemi bulandırıyorsunuz. Size kıllarınızla mutluluklar
Midemi bulandıran kıl veya kaka değil sizsiniznasıl bir insansınız o kadar merak ediyorum ki. Mideniz bulansın umrumda bile değil. Çocuğunuz kaka yapınca da bakamıyorsunuzdur.tüyleri çıkınca kim bilir o çocuğa nasıl işkence edeceksiniz
beni tanımıyorsunuz .sadece kıl olayından dolayı bunu söylüyorsunuz .Midemi bulandıran kıl veya kaka değil sizsiniz
yazdığım hiç bir şeyi okumayıp hala kendinizin doğru olduğuna inanıyorsunuz.istediğinizi yapın herkesin doğrusu kendine ona bir şey diyemem ama siz de bana iğrenç diyemezsiniz.Midemi bulandıran kıl veya kaka değil sizsiniz