Kıllardan tiksinme

Evet gogus kilina alismasi gerekebilir ama tum hepsini dusununce degisik bir sey ortaya çıktı 😀
Hos ben gogus kili da sevmem ama almaya cogu yanasmaz.
Bişey diyemem. İnsanlar hassasiyetlerini baştan konuşmalı. Ama genital bölge konusu Apayrı bir konu. O yüzden oraya odaklanmak istemiyorum

Ayy bunu okuyunca annem geldi aklima. Tabi kucuk yasta koy yerinde evlenmis nerde erkek gormek. Rahmetli dedem de tuysuz olan tuyleride sari biseydi zaten bacaklari kollari yok gibiydi. Evlendiklerinde kurt adam efsanesi falan cikmis haberlere annem babami gorunce o gelmis aklina 😂 hala anlatir korkmustum der😂 zamanla sende kabullenirsin

bende rahatsız oluyorum o yuzden esım tum vucut tras oluyor
cogu sporcuda tum vucut tras olur bunun acıklaması bıle var google yazın sporcular neden tum vucut tras olur dıye tuylerın performansa etkısı dıye akademık makaleler gorursunuz
maça gıdıyormus arkadasları neden dalga gecsın cok sacma dalga gecer dusuncesı bence bahane
kadında da erkekde de kıla tuye tahammulum yok ne yalan soyleyeyım bırde esın boyle bır huylanma durumu varsa saygı duyulması lazım esı cok tuyludur kadının vucuduna yapısıyordur huylanıyordur gayet olabılıtesı yuksek

Kıldan tüyden nem kapma hadisesi bende de yoğun bir şekilde var. Görüştüğüm kişilerde de hep dikkat etmişimdir. Saç yapısına, kollarından gözüken tüylerine farkettirmeden kontrol amaçlı bakmışımdır. Sizi anlıyorum. İnsanın hayatta kabul edemeyeceği durumlar vardır. Eşimi seçerken açıkçası benim için en önemli konulardan biriydi benim gibi beyaz tenli olması. Çünkü beyaz tenlilerde tüyler az ve sarı oluyor, değme olunca hissedilmiyor. Bu konuda doğru bir seçim yaparak mutlu olmuştum. Bence ciddi bir şekilde konuşarak mutsuz olduğunuzun sinyalini vererek lazere gitmesini teklif edebilirsiniz.
Evet ya aynen eşim esmer bu akşam konuşacağım anlatacağım durumu. Anlayışlı biridir ama gülüyor genelde dert ettiğin şeye bak falan 😂 keşke o da benim yerime koysa kendini

bende rahatsız oluyorum o yuzden esım tum vucut tras oluyor
cogu sporcuda tum vucut tras olur bunun acıklaması bıle var google yazın sporcular neden tum vucut tras olur dıye tuylerın performansa etkısı dıye akademık makaleler gorursunuz
maça gıdıyormus arkadasları neden dalga gecsın cok sacma dalga gecer dusuncesı bence bahane
kadında da erkekde de kıla tuye tahammulum yok ne yalan soyleyeyım bırde esın boyle bır huylanma durumu varsa saygı duyulması lazım esı cok tuyludur kadının vucuduna yapısıyordur huylanıyordur gayet olabılıtesı yuksek
Aynen beni anlamanıza çok sevindim bu akşam anlatacağım o da anlar zaten. Ne olacak 10 dkklık iş sonuçta hem tertemiz olmak gibisi var mı 😁

Alıyor tabi ben artık ömrüm boyunca bu dertten muzdarip mi olacağım diye sordum bacak göğüs falan diye
Genital bölge, koltukaltı kabul hatta göğüs de kabul ama bacak kısmını anlamadım.

Eşler arasında da özgürlük olmalı. Siz hoşlanmadığınızı ifade edersiniz ama kendisi almak istemezse buna zorlayamazsınız. Ya da almazsan sevişmem diyemezsiniz. Evlenmeden birlikte olmadınız tamam ama çorabından yakasından kılını da mı görmediniz? Evlendiyseniz onu değiştirmeye çalışmaktan önce olduğu gibi kabul etmelisiniz (kıl konusunda).

Genital bölge, koltukaltı kabul hatta göğüs de kabul ama bacak kısmını anlamadım.

Eşler arasında da özgürlük olmalı. Siz hoşlanmadığınızı ifade edersiniz ama kendisi almak istemezse buna zorlayamazsınız. Ya da almazsan sevişmem diyemezsiniz. Evlenmeden birlikte olmadınız tamam ama çorabından yakasından kılını da mı görmediniz? Evlendiyseniz onu değiştirmeye çalışmaktan önce olduğu gibi kabul etmelisiniz (kıl konusunda).
Ben ne bileyim afedersiniz üstümdeyken iğrenecegimi. Ben bir kere bile tüylü durmadım hayatım boyunca sürekli ağda yaptırdım artık tüylerim incecik o derece ha biliyorum benim yanlışım var burada ama aşmak için elimden geleni yapacağım alışacam mecburen dediğiniz gibi özgürlük olmalı. O istemiyorsa yapsa bile benim zorumla yapacak. Kendi nasıl mutluysa öyle olsun. Ben her erkek alır diye düşünüyodum ilişki planlı olur diye düşünüyordum tabi öyle olmuyor😂

Ben ne bileyim afedersiniz üstümdeyken iğrenecegimi. Ben bir kere bile tüylü durmadım hayatım boyunca sürekli ağda yaptırdım artık tüylerim incecik o derece ha biliyorum benim yanlışım var burada ama aşmak için elimden geleni yapacağım alışacam mecburen dediğiniz gibi özgürlük olmalı. O istemiyorsa yapsa bile benim zorumla yapacak. Kendi nasıl mutluysa öyle olsun. Ben her erkek alır diye düşünüyodum ilişki planlı olur diye düşünüyordum tabi öyle olmuyor😂
Benim eşim de kıllı. Genital bölge ve koltukatını alıyor ki zaten her erkek temizlik için almalı. Ama ötesi onun kararı olmalıdır.

Evlilikte ilişki planlı olur mu bilmiyorum biz hiç plan yapmadık. Ama zaten düzenli kişisel bakım yapılıyorsa ki ben yapılması taraftarıyım, plana gerek kalmaz sanırım.

Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Bence Bacağı kolları falan orman kaçkını gibi değilse birşey diyemem ama genital bölgesi kesinlikle temiz olmalı.. Kadınların şeysi kıllı kıllı mı ki bu adamlar kendinde bu hakkı nasıl buluyor sürekli onunla uğraşamam demesi bence size saygısızlık.. Ayriyetten de pis bişey yani pis olduğunun göstergesi bana göre..

Evet ya aynen eşim esmer bu akşam konuşacağım anlatacağım durumu. Anlayışlı biridir ama gülüyor genelde dert ettiğin şeye bak falan 😂 keşke o da benim yerime koysa kendini
1 kere istemediğiniz ve içinizin rahat etmediği şekilde eşinize yaklaşamazsınız. Kesinlikle bu, bir çift sorunu ve birlikte aşılması lazım fikrimce. Cinsel çekicilik, isteklilik evlilikte gerekiyor. Bu, sizin de mutluluğunuz. Rahatsız olduğunuz her yeri almak durumunda. Siz de onun beğenmediği şekilde dolaşsanız ne hissederdi diye sorun bence.

Mikrop yuvasıdır o. Kimse orman gibi kilları olan bir erkekle ilişkiye girmek istemez. Kendi 'bununla mi ugrasacam' diyor ama sizi iki kere ustuste kıllı görse demediği kalmaz.
Ben olsam kılların tam bir libidokiller olduğunu,on günde bir banyoda tıraşlamanin ona bir ayda on dakika bile kaybettirmeyecegini açık açik söylerdim.

genital bölge konusunda haklısın ama göğüs kıllarını almak istemeyısıne biraz anlayıs göster.gerçi sana deger verıyorsa mıdenın bulanacagı kadar kıldan tıksınıyorsan kokten olmasada kısatmasını ısteyebılırsın bunu yapar bellkı :)

X