Kıllardan tiksinme

İğrenti değil. İğrenmedir o.

Siz adamı sevdiğinize emin misiniz ?
Çok seviyorum dış görünüş olarak cidden yakışıklı ve çevremdeki herkes de evlenirken dedi yakışıklı birini kaptın cocugunun genleri tamamdır diye halbuki bilseler ilişkiye bile girmediğimizi

Ya siz ustalaşmışsınız bu konuda sorumun yöntemlerini alıp silecem uygulamayı yani hiç mi benim durumumda olan yoktu onu merak ediyorum. Sadece ben mı böyleyim
Yani çok normal bir durum değil bu. Adam Recep İvedik'ten hallice değilse sorun etmeniz manasız. Adam Recep İvedik bile olsa. Tişört gömlek giydiğinde bile görünür yani kılı.

Keşke baştan kılına bakıp almasaydınız adamçazı

Ya ben gerçekten temizliğime dikkat ettiğim için o da etsin istiyorum. Tüy dökücü 5 dk beklese yıkasa bitiyor ama yok yapmam diyor. Recep ivedik kadar değil tabi hatta onla kıyaslamak saçma ben fazla mı abartıyorum ya

Niye böylesiniz bir derdim var açtım sordum her şeye goygoy yapacağınıza fikir verin ya da yazmayın bir şey kadın olduğumu kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor
Inandim taman

Neyse ciddi cevap vereyim.
Valla benimkide kıllı bende bazen al falan diyorum ama hiç oralı olmuyor malesef..
Şimdi siz birde yenisiniz yani..
Böyle şeylerle kendinizi tiksindirirseniz..
Ömür geçmez ben size diyim...
Karanlık tercihiniz olsun
Ayrıntılara taKıLmazsın

Tüy dökücü dediğin şey zaten tüyü arttırır. Adam asıl o zaman Recep ivediğe döner. Gözünü kapat kıllara odaklanma demekten başka elimden bişi gelmiyor.
Zira şu an kedimi benim bitanecik kıl topalağım diyerek seviyorum

allahım ya gene kendimi tekrar edicem.
sabah sabah midem değil miğdem bulandı o derece
peh beee millet (yani ben) arıyor arıyor bulamıyor siz kaçıyor
anacım sexks yapmayacaksanız evlenmeyin be
bu arada tek çözüm lazer

Dün bekardı o yaw. Kallafi bir avukat arıyordu dün gece bana varoş dedikten sonra panlanmıştı.

Gece evlenip adamın kıllarını görmedi mi acep
Ya hayır benim anlatamadığım şu galiba yanımda iken falan sorun yok ilişki esnasında kılları değince huylanma mı desem böyle değişik bir şey oluyor anlatamıyorum ya

Ya hayır benim anlatamadığım şu galiba yanımda iken falan sorun yok ilişki esnasında kılları değince huylanma mı desem böyle değişik bir şey oluyor anlatamıyorum ya
O zaman göğüs kıllarını makasla kes. Ya da atletini çıkarmasın. Yaw bekar insanım çözüm üretmeye çalıştığım konuya bak

O zaman göğüs kıllarını makasla kes. Ya da atletini çıkarmasın. Yaw bekar insanım çözüm üretmeye çalıştığım konuya bak
Maşallah bekar insansınız ama dalga gecmeyi ve bu konularda gezmeyi iyi biliyorsunuz az önce gece evlenip kıllarını görmedi mi yazmışsınız. Dogru bir şey mi bu söylediğiniz

Maşallah bekar insansınız ama dalga gecmeyi ve bu konularda gezmeyi iyi biliyorsunuz az önce gece evlenip kıllarını görmedi mi yazmışsınız. Dogru bir şey mi bu söylediğiniz
Yok onu size yazmadım ki. Arkadaşın alıntısına cevap verdim . O söz size değildi

Ayrıca burası bdv topiği. Bildiğin kadarıyla cinsellik topiğine hiç yazmadım şu ana kadar.

Yoksa burası cinsellik topiği de yanlışlıkla falan mı girdim yaw. Kendimden şüphe ettim. Dur kontrol edip geri kelçem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…