- 29 Ekim 2020
- 58
- 31
-
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
Çok seviyorum dış görünüş olarak cidden yakışıklı ve çevremdeki herkes de evlenirken dedi yakışıklı birini kaptın cocugunun genleri tamamdır diyeİğrenti değil. İğrenmedir o.
Siz adamı sevdiğinize emin misiniz ?
Yani çok normal bir durum değil bu. Adam Recep İvedik'ten hallice değilse sorun etmeniz manasız. Adam Recep İvedik bile olsa. Tişört gömlek giydiğinde bile görünür yani kılı.Ya siz ustalaşmışsınız bu konudasorumun yöntemlerini alıp silecem uygulamayı yani hiç mi benim durumumda olan yoktu onu merak ediyorum. Sadece ben mı böyleyim
Niye böylesiniz bir derdim var açtım sordum her şeye goygoy yapacağınıza fikir verin ya da yazmayın bir şey kadın olduğumu kanıtlamak için ne yapmam gerekiyorKıllı da seven bulunur sayın erkek üye
Kız sevmiyormuş napalımAdamı mı yakıçeniz ulen
Masallardiyarı sen misin çocuğum?Ya siz ustalaşmışsınız bu konudasorumun yöntemlerini alıp silecem uygulamayı yani hiç mi benim durumumda olan yoktu onu merak ediyorum. Sadece ben mı böyleyim
Ya ben gerçekten temizliğime dikkat ettiğim için o da etsin istiyorum. Tüy dökücü 5 dk beklese yıkasa bitiyor ama yok yapmam diyor. Recep ivedik kadar değil tabiYani çok normal bir durum değil bu. Adam Recep İvedik'ten hallice değilse sorun etmeniz manasız. Adam Recep İvedik bile olsa. Tişört gömlek giydiğinde bile görünür yani kılı.
Keşke baştan kılına bakıp almasaydınız adamçazı
AnlamadımMasallardiyarı sen misin çocuğum?
Inandim tamanNiye böylesiniz bir derdim var açtım sordum her şeye goygoy yapacağınıza fikir verin ya da yazmayın bir şey kadın olduğumu kanıtlamak için ne yapmam gerekiyor
Nasıl silecem pekiniye iki kere aynı konuyu aciyosun anladık kıllardan tiksiniyosun
Dün bekardı o yaw. Kallafi bir avukat arıyordu dün gece bana varoş dedikten sonra panlanmıştı.Masallardiyarı sen misin çocuğum?
Dur bakalım moderatörlerden biri gelince anlatır.Anlamadım
Tüy dökücü dediğin şey zaten tüyü arttırır. Adam asıl o zaman Recep ivediğe döner. Gözünü kapat kıllara odaklanma demekten başka elimden bişi gelmiyor.Ya ben gerçekten temizliğime dikkat ettiğim için o da etsin istiyorum. Tüy dökücü 5 dk beklese yıkasa bitiyor ama yok yapmam diyor. Recep ivedik kadar değil tabihatta onla kıyaslamak saçma ben fazla mı abartıyorum ya
Ya hayır benim anlatamadığım şu galiba yanımda iken falan sorun yok ilişki esnasında kılları değince huylanma mı desem böyle değişik bir şey oluyor anlatamıyorum yaDün bekardı o yaw. Kallafi bir avukat arıyordu dün gece bana varoş dedikten sonra panlanmıştı.
Gece evlenip adamın kıllarını görmedi mi acep
O zaman göğüs kıllarını makasla kes. Ya da atletini çıkarmasın. Yaw bekar insanım çözüm üretmeye çalıştığım konuya bakYa hayır benim anlatamadığım şu galiba yanımda iken falan sorun yok ilişki esnasında kılları değince huylanma mı desem böyle değişik bir şey oluyor anlatamıyorum ya
Haklısınız psikolojikallahım ya gene kendimi tekrar edicem.
sabah sabah midem değil miğdem bulandı o derece
peh beee millet (yani ben) arıyor arıyor bulamıyor siz kaçıyor
anacım sexks yapmayacaksanız evlenmeyin be
bu arada tek çözüm lazer
Maşallah bekar insansınız ama dalga gecmeyi ve bu konularda gezmeyi iyi biliyorsunuz az önce gece evlenip kıllarını görmedi mi yazmışsınız. Dogru bir şey mi bu söylediğinizO zaman göğüs kıllarını makasla kes. Ya da atletini çıkarmasın. Yaw bekar insanım çözüm üretmeye çalıştığım konuya bak
Yok onu size yazmadım ki. Arkadaşın alıntısına cevap verdim . O söz size değildiMaşallah bekar insansınız ama dalga gecmeyi ve bu konularda gezmeyi iyi biliyorsunuz az önce gece evlenip kıllarını görmedi mi yazmışsınız. Dogru bir şey mi bu söylediğiniz