Kıllardan tiksinme

Zeynep999999999999999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
58
31
Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.

Adamçaz haklı. Yani buna yapacak bişey yok. Alışacaksınız

Göğüs ve bacaktaki kıldan tiksinmem ama afedersin eşin genital bölgedeki kıllarını almıyor mu? :/ :/

hadi genital bölge koltuk altı alınır da bacaklardaki tüğleri almak? bence çok abartmışsın. olmuyosa psikolojik yardım al. evliliğinizde başında böyle olursa Allah sonunuzu hayır etsin. insan sevdikten sonra bu kadar ayrıntıya takılmaz bence!

Aynen sanırım psikolojik destek almam şart yoksa yapamam işkence resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…