- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
sanaNE ?Katlı kesim falan da yapıyor musun.
Allah Allah buda enteresanmis ilk kez duyuyorum:)ben de genital bölgemi almıyorum sadece makasla kısaltıyorum. ve bana karşıdaki al dese almazdım. zaten acıdığı için almıyorum .diğer bölgelerimi jiletle alıyorum bacak vs.
siz de almadığınızda sorun ediyorsa bence almalı ama sırf siz onun için alıyorsanız tabi o da yapmalı
doktor öneriyor.Allah Allah buda enteresanmis ilk kez duyuyorum:)
Ağdaya göre mi öneri?doktor öneriyor.
Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Hahahha peki.sanaNE ?
Sen hangi erkeğin kılını aldığını gördün yaMerhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Aldırırsa bile kocasının baş harfini bıraktırıyormuş kıllarıylaKatlı kesim falan da yapıyor musun.
acıdığı içinmiş ama evli değil mi acaba çünkü ilişki sırasında sert kıllar daha çok acır ve hiç hijyenik değil hep pislik tutar enfeksiyon bile yapar çok saçma almamakAldırırsa bile kocasının baş harfini bıraktırıyormuş kıllarıylainsan neden genital bölgesini almaz ya düşünemiyorum bile
Sanki bi tek onunkisi canacıdığı içinmiş ama evli değil mi acaba çünkü ilişki sırasında sert kıllar daha çok acır ve hiç hijyenik değil hep pislik tutar enfeksiyon bile yapar çok saçma almamak
doktorlar öyle öneriyor .asıl jilet ya da ağda zararlı.bilip bilmeden insanları yargılıyorsunuz.çok kötüsünüzSanki bi tek onunkisi canbizimki alınırken hiç acımıo allahım ya daha neler duyacaz burada acıdığı için makasla kesmek nedir ya
Ben alıyorsam o da alsın ne demek. O erkek doğası öyle. Bizimki gibi çıkmıyor ki onların kılları. Daha gür ve yoğun. Doğru söylüyor her seferinde onunla mı uğraşacak. Hem kılsız tüysüz görsem eşimi benim midem bulanır. O bölgeden bahsetmiyorum. Orasını temizlemesinde ısrarcı olabilirsiniz. Ama bacak ve göğüs kıllarında ısrarcılık çok saçma. Yarın öbürgün kaşlarını da alsın dersiniz. Ben alıyorum o da alsın.Ya benim gerçekten midem bulanıyor ya nasıl olacak bu ben alıyorsam o da alsın ne olacak tüy dökücü sprey çok mu zor