Kıllardan tiksinme

Allah Allah buda enteresanmis ilk kez duyuyorum:)

yıllardır bu platformu takip ederim en saçma topik bu bence
1- Erkekte göğüste kıl olması iyidir merhametli vicdanlı olur derler, hem orda uyumak huzur veriyor insana
2- Sadece genital bölge ve koltukaltı almalı sağlık hijyen açısından onu da yapıyrdur hatada ya da 2 haftada 1
3- ilk sevgilinse daha önce hiç mi farketmedin ya da bu konuyu konuşmadın nişanlılık birbirini tanıma dönemi her şey konuşulmalı bence karşılıklı ilgi istekler ki boşanma olmasın sonra diye
4- regl bitmiş ama bitmemiş gibi ypmışsın yazık günah yeni eli adama yapılr mı bu ayrıca dinen de günah hayır demek sağlık sorunu ya da ciddi zorunluluk yoksa, eğer ki müslümansanız başka dindenseniz bilemem
5-koltuk altı genital bölge alınır ama göğüs ve bacak almasına gerek yok bence kadın gibi dümdüz tüysüz beklemek abes olur
6- yine de tek derdinin bu olması iyi Allah başka dert vermesin en azından ayyaş döven hakaret eden kumarcı çıkmamış neler duyuyruz şu zamanda zaman kötü pandemi de var sağlık olsun yeter bu da dert mi takma bunu balayının keyfini çıkar çocuk olunca yıllar geçince amaan neyi dert yapmışım dersin

Sen hangi erkeğin kılını aldığını gördün ya adam her ay ağdamı yapsın ayrıca kılsız erkekmi olur. Evlenmeden önce görmedinmi hiç kılını o kadar miden kaldırmıosa evlenmeseydin keşke adam hayatta almaz kıllarını

Aldırırsa bile kocasının baş harfini bıraktırıyormuş kıllarıyla insan neden genital bölgesini almaz ya düşünemiyorum bile
acıdığı içinmiş ama evli değil mi acaba çünkü ilişki sırasında sert kıllar daha çok acır ve hiç hijyenik değil hep pislik tutar enfeksiyon bile yapar çok saçma almamak

acıdığı içinmiş ama evli değil mi acaba çünkü ilişki sırasında sert kıllar daha çok acır ve hiç hijyenik değil hep pislik tutar enfeksiyon bile yapar çok saçma almamak
Sanki bi tek onunkisi can bizimki alınırken hiç acımıo allahım ya daha neler duyacaz burada acıdığı için makasla kesmek nedir ya

KURAL 8

Genital Temizlikte Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Ağda ve jilet genital kılların giderilmesinde oldukça etkilidir. Lakin bu iki yöntem kıl köklerinin enfeksiyonunu kolaylaştırır ve genital bölgenin daha kolay tahriş olmasına neden olur. Genital bölge için geliştirilmiş aletlerden faydalanmak veya makas kullanmak özellikle genital bölgeleri enfeksiyona ve tahrişe duyarlı kadınlarda daha iyi bir seçenek olabilir.

Ya benim gerçekten midem bulanıyor ya nasıl olacak bu ben alıyorsam o da alsın ne olacak tüy dökücü sprey çok mu zor
Ben alıyorsam o da alsın ne demek. O erkek doğası öyle. Bizimki gibi çıkmıyor ki onların kılları. Daha gür ve yoğun. Doğru söylüyor her seferinde onunla mı uğraşacak. Hem kılsız tüysüz görsem eşimi benim midem bulanır. O bölgeden bahsetmiyorum. Orasını temizlemesinde ısrarcı olabilirsiniz. Ama bacak ve göğüs kıllarında ısrarcılık çok saçma. Yarın öbürgün kaşlarını da alsın dersiniz. Ben alıyorum o da alsın.

Ben temizlik konusunda ekstra takıntılıyım. İlişkimin ilk yılında erkek arkadaşım bunu farketmedi ancak daha fazka yakınlaşınca ben işte her zaman ilişki yaşayamam seninle çünkü temiz olmam gerekiyor tikliyim dedim açıkcası. ondan sonra da hiç özel bölgesinde tüy vs olmadı. hatta duşunu almadan asla bu şekilde bir şey yaşamayız. ama ben çok alışmıştım, işte bacaklarında göbek kısmındaki tüyler beni hiç rahatsız etmiyordu dzaten duşunu alır mis gibi kokar gelirdi. Bir şekilde istediğinizi karşı tarafa direkt değil ama ufak şeylerle aktarın sonra direkt konuşun bak kadınların mikrop kapma olasılığı yüksek, özek bölge hijyeni önemlindikkat etmeliyiz gibi

"Aslında genital kılları tamamen ortadan kaldırmak bu bölgeyi korumasız ve hastalıklara açık hale getirir. Tıpkı gözü koruyan kaş ve kirpik ya da burnu koruyan burun tüyleri gibi, vücudun içine açılan vajinayı koruma görevi de genital bölge tüylerinde…

Ancak bu olumsuzluklar kılların hiç alınmayacağı anlamına gelmiyor. Genital bölgedeki tüyleri tıraş etmek, Antik Mısır’dan beri var olan bir uygulama. 15. yüzyılda hijyenik sebeplerden ötürü, kadınların birçoğu genital bölgelerindeki tüyleri kesiyordu. Kurtulmaya çalıştıkları en büyük problemse bitlerdi. Vajinal kılların varlığı, “güzel görünme” adı altında kadınların sürekli kesmeleri gereken bir yapı yaratmak değildir.

Bu kılların, son derece önemli 3 işlevi bulunur (erkeklerde de aynı/benzer işlevleri görür): İlk olarak, vajinayı mikropartiküllerden korur. İkincisi, erkeklere “cinsel birleşmeye hazır” veya “üreme çağına erişilmiş” olunduğu mesajı verilir. Üçüncü ve en önemlisi, bu kıllar, feromon adı verilen hormonların bir anda salınmamasını, yavaş yavaş salınmasını sağlar.

Bu da erkeklerin bu feromonların etkisi altında daha uzun kalmasını sağlar. Vahşi doğada, bu 3 özellik de hayati önem taşır."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…