Kıllardan tiksinme

Ya he he sen kıllı dolaşmaya devam et 30 yaşındayım en kötü 2günde bir alırım bir kere bile başıma gelmedi böyle birşey. Gerçekten bahsettiğiniz konu sağlık açısından falan değil iğrenç. Umarım evli değilsinizdir.

Çok abartıyorsunuz. Genital bölgeyi anlarım da bacağını göğsünü niye alsın adam? Öyle sinek kaydı olmak kadınlara özgü erkeklere değil.
Bacaklarını alması için ancak sporcu falan olması gerekir boş yere neden alsın.
Eşim bacaklarini alsa gözüme kadın gibi gözükür hiç hoşuma gitmez valla

Huylanıyorum ya işte bu nasıl gecer

Aa aaa çok ayıp biz hepimiz cahiliz bi tek sen bilgisin tamam cicimmmmm
ya neden kendinizi her halinizle sevmiyorsunuz? Allah korusun hasta falan olsanız kendinizden nefret mi edeceksiniz .eşinizin de sizi beğenmeyeceğini falan düşüneceksiniz.bu çok üzücü. ne bacak ne genital hiç bir şeyin alınmasına gerek yok.ben uzatın demiyorum ayrıca makasla kesilebilir diyorum.
attığım site de doktor sitesi.bir sürü doktordan duydum bunu.kendi kafamdan uydurmuyorum siz gibi.o yüzden cahil dedim.Gördüğünüz halde inanmadığınız için .

Off tamam susun siz haklısınız doktorunuzda haklı. Midemi bulandırıyorsunuz. Size kıllarınızla mutluluklar

ayrıca bir kere kuaförde bir kadın 2 tane 12-13 yaşlarındaki kız çocuğunu ağdaya getirmişti.çocuklar öyle fena acı çektiler ki.bu kötülüğü kimsseye yapmayın.kadın nasıl korkuttu kim bilir çocukları.ya günah dedi ya seni kimse almaz dedi.zorla çocukları oraya getirdi.
ha sonra çocuklar büyüyor a bak ne rahat ettim diye gidip sizin gibi başkalarına konuşuyor. başkalarını kınıyor vs.

bir de ağda da komple deriyi çekiyorsunuz 1 ayda bir çok kadın doktora derisi sıkış diye gidiyormuş .

ayrıca o benim doktorum değil.internetten gördüm.ya biraz araştırın ölmezsiniz.

Off tamam susun siz haklısınız doktorunuzda haklı. Midemi bulandırıyorsunuz. Size kıllarınızla mutluluklar
nasıl bir insansınız o kadar merak ediyorum ki. Mideniz bulansın umrumda bile değil. Çocuğunuz kaka yapınca da bakamıyorsunuzdur.tüyleri çıkınca kim bilir o çocuğa nasıl işkence edeceksiniz

Midemi bulandıran kıl veya kaka değil sizsiniz
yazdığım hiç bir şeyi okumayıp hala kendinizin doğru olduğuna inanıyorsunuz.istediğinizi yapın herkesin doğrusu kendine ona bir şey diyemem ama siz de bana iğrenç diyemezsiniz.

herkes burda gelmiş erkekleri kılsız istemem demiş.buna nasıl karar veriyorsunuz o zaman. ister alır istemeyen almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…