- 29 Ekim 2020
- 58
- 31
-
- Konu Sahibi Zeynep999999999999999
Ya benim gerçekten midem bulanıyor ya nasıl olacak bu ben alıyorsam o da alsın ne olacak tüy dökücü sprey çok mu zorBence erkeklerin bacaklarindaki killari almasi cok daha itici oluyor.
Genital bolgedekileri alabilir.
Göğsü alan da duydum da bence gerek yok.
Ya tabi gördüm o kadar değil ama çırılçıplak iken aşırı midem bulanıyor kıyafetlerle o işi yapacak tek insan olacam herhaldeebacım döşü gıllı herif merhametli olur derlerhem zaten herif dediğin gıllı olur gılsız herifi kim neylesin evlenmeden önce hiç mi görmedin gıllı mı gılsız mı
Esiniz hemcinsiniz mi? Ben aliyorsam o da alsin biraz enteresan.Ya benim gerçekten midem bulanıyor ya nasıl olacak bu ben alıyorsam o da alsın ne olacak tüy dökücü sprey çok mu zor
Bu konuda erkekleri ikna etmek kolay olmasa gerek.Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
bacım kışın güzel olur işte sıcak sıcak sevişirsinYa tabi gördüm o kadar değil ama çırılçıplak iken aşırı midem bulanıyor kıyafetlerle o işi yapacak tek insan olacam herhaldeeya nasıl düzelecem bilmiyorum adamada yazık ne beklerken ne buldu
Neden erkekler kıllarını alamaz mı? Kadın rahatsız oluyormuş. Ben alabiliyorsam o da buna dikkat etmeli rahatsız oluyorum diyor ve gayet makul bir istek. İnsan birbirine saygı duymalı. Sizin yorumunuz biraz enteresanEsiniz hemcinsiniz mi? Ben aliyorsam o da alsin biraz enteresan.
Benim esimde öyle erkegin bacaginda tabiki kil olur genital bolgesinide temizlemeli evet bnim eşim gogusundeki killari kesmek istiyo bn kiziyorum bn onu nisanliyknde oyle gordum oyle alistim bikere kesti tuhafima gitti hemde kestikten snra yanina yaklasamiyosun sarilamiyosun cnku batiyo sahsen ben hic igrenmiyorum insan sevdiginden igrenirmiMerhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.
Erkekler killarini alabilir. Ben bacak killarindan bahsediyorum. Bana hos gelmiyor erkeklerin bacak killarini almasi. Kendi sahsi gorusum.Neden erkekler kıllarını alamaz mı? Kadın rahatsız oluyormuş. Ben alabiliyorsam o da buna dikkat etmeli rahatsız oluyorum diyor ve gayet makul bir istek. İnsan birbirine saygı duymalı. Sizin yorumunuz biraz enteresan
Zaten isteyerek alan yok ki hep zorlama ile oluyor. Ağda desem olmaz tüy dökücü erken çıkarıyor şimdi kocama epilasyon aleti aramam gerekErkekler killarini alabilir. Ben bacak killarindan bahsediyorum. Bana hos gelmiyor erkeklerin bacak killarini almasi. Kendi sahsi gorusum.
Lazere gitsin hahahahZaten isteyerek alan yok ki hep zorlama ile oluyor. Ağda desem olmaz tüy dökücü erken çıkarıyor şimdi kocama epilasyon aleti aramam gerek
Katlı kesim falan da yapıyor musun.ben de genital bölgemi almıyorum sadece makasla kısaltıyorum. ve bana karşıdaki al dese almazdım. zaten acıdığı için almıyorum .diğer bölgelerimi jiletle alıyorum bacak vs.
siz de almadığınızda sorun ediyorsa bence almalı ama sırf siz onun için alıyorsanız tabi o da yapmalı