Kıllardan tiksinme

Zeynep999999999999999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
58
31
Merhaba arkadaşlar uygulamaya bugün kayıt oldum. Ve direkt mevzuya gireceğim tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben 2 aylık evliyim malum koronadan dolayı nikahla evlendik. İlk 1 hafta farklı şehre taşınma dolayısı ile sadece eşimle 1 kez ilişkiye girdik. Evde yardım için görümcem falan vardı bende onları bahane ederek istemedim sonrasında. Taşındık bu sefer regl oldum neyse yine erteledik normalde 5 gün sürer ama eşime 8 gün dedim sorun şu ki eşimin göğsündeki bacaklarındaki genital bölgesindeki (benim eşim ilk sevgilim aynı zamanda nişanlılık dönemi de bir şey yaşamadık ) aşırı midemi bulandırıyor sürekli kaçıyorum ondan. Aslında yakışıklı bir erkek ve cidden ağız diş bakımı saç bakımı dikkat eder ama vücuttaki kıllarını almasını söylediğimde olmaz her defasında bunla mı uğraşacam dedi. Arkadaşları ile maça gidiyor bide bacaklarını al diyorsun kadın mıyım ben dedi ne yapacağım bilmiyorum.

Bence erkeklerin bacaklarindaki killari almasi cok daha itici oluyor.
Genital bolgedekileri alabilir.
Göğsü alan da duydum da bence gerek yok.
Ya benim gerçekten midem bulanıyor ya nasıl olacak bu ben alıyorsam o da alsın ne olacak tüy dökücü sprey çok mu zor

bacım döşü gıllı herif merhametli olur derler hem zaten herif dediğin gıllı olur gılsız herifi kim neylesin evlenmeden önce hiç mi görmedin gıllı mı gılsız mı
Ya tabi gördüm o kadar değil ama çırılçıplak iken aşırı midem bulanıyor kıyafetlerle o işi yapacak tek insan olacam herhaldee ya nasıl düzelecem bilmiyorum adamada yazık ne beklerken ne buldu

Bu konuda erkekleri ikna etmek kolay olmasa gerek.
Göğüsle bacaklara ikna edemezenizde hani malum bölgeyi temizlik ve hijyen açısından zaten alması gerekiyor. Aksi halde afedersiniz koku vs yapar.

Benim fikrime gelince kılsız erkek bana çok itici geliyor.
Aşırı kıl da olamayacak normal bir seviyede bence çok çekici oluyor

Ya tabi gördüm o kadar değil ama çırılçıplak iken aşırı midem bulanıyor kıyafetlerle o işi yapacak tek insan olacam herhaldee ya nasıl düzelecem bilmiyorum adamada yazık ne beklerken ne buldu
bacım kışın güzel olur işte sıcak sıcak sevişirsin benimkinde kıl az kışın soğuk soğuk zor oluyo

Esiniz hemcinsiniz mi? Ben aliyorsam o da alsin biraz enteresan.
Neden erkekler kıllarını alamaz mı? Kadın rahatsız oluyormuş. Ben alabiliyorsam o da buna dikkat etmeli rahatsız oluyorum diyor ve gayet makul bir istek. İnsan birbirine saygı duymalı. Sizin yorumunuz biraz enteresan

Benim esimde öyle erkegin bacaginda tabiki kil olur genital bolgesinide temizlemeli evet bnim eşim gogusundeki killari kesmek istiyo bn kiziyorum bn onu nisanliyknde oyle gordum oyle alistim bikere kesti tuhafima gitti hemde kestikten snra yanina yaklasamiyosun sarilamiyosun cnku batiyo sahsen ben hic igrenmiyorum insan sevdiginden igrenirmi

Neden erkekler kıllarını alamaz mı? Kadın rahatsız oluyormuş. Ben alabiliyorsam o da buna dikkat etmeli rahatsız oluyorum diyor ve gayet makul bir istek. İnsan birbirine saygı duymalı. Sizin yorumunuz biraz enteresan
Erkekler killarini alabilir. Ben bacak killarindan bahsediyorum. Bana hos gelmiyor erkeklerin bacak killarini almasi. Kendi sahsi gorusum.

Erkekler killarini alabilir. Ben bacak killarindan bahsediyorum. Bana hos gelmiyor erkeklerin bacak killarini almasi. Kendi sahsi gorusum.
Zaten isteyerek alan yok ki hep zorlama ile oluyor. Ağda desem olmaz tüy dökücü erken çıkarıyor şimdi kocama epilasyon aleti aramam gerek

Almak istemiyorsa zorlamayın herkesin kendi tercihi siz de almak istemiyorsanız üşeniyorsaniz almayın bunada eşiniz laf edemez

Katlı kesim falan da yapıyor musun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…