- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.065
- 683
- 32
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
-
Okurken istemsizce guldum, zeki kk hatunlari size bir care olur simdi.
Bende sizin gibi dusunurdum
Ayyy gercekten igrencmis
Senin yerinde kim olsa ayni seyi dusunur. Tek kullanimlik eldivenlerden tak, ney bu diye sorarsa da alerjim var de gerekiyorsa oyle tamamla dersini canim
iğrenç ötesidikkatli ol valla
ay tatlım ya valla guldum kusura bakma ama çok komik ve üzüldüm senin adinada bu pislik kendini tatmin ediyordur napcak başka
Yeni fark edildi ellerimde dersinÜslubum komik mi olmuş farkında değilim, aslında hâlâ çok sinirliyim
Yani aklın yolu bir gibi ama başka hoca olsa belki de değildir diye düşünürdüm.
Şu kombinasyonun bir el kremi eksik galiba, onu da görsem iyice emin olurdum.
İnşallah bana bir yöntem söylerler de bir daha şu adamla muhattap olmak zorunda halmam
kaç aydır takmıyorum şimdi birden taksam garip kaçar, gerçi allerji falan derim yırtarım ama...
Dersi atlatsam sonraki dönem ne yapacağım? Şimdiden şunları çalışırız, şunları yaparız diyor
Bu olay yaşanmasa da bana bir katkısı olacağını düşünmediğimden istemiyorum ama adam çok istiyor.Yeni fark edildi ellerimde dersin
Calismaya devam edip etmemek sana kalmis, akademik olarak istiyorsan birseyler pozitif olur mesleki acidan diyorsan devam edersin, ee tabi alerjin gececek degil ya aynen devam :)
Açıkçası tuvalet kağıdını görüp la acaba adam bi nane yiyip bu kağıda bi tarafını ve elini mi siliyor diye düşünmezdim yani aklıma gelmezdi.
Ama senin şu olaydan sonra tuvalet harici her tuvalet kağıdı gördüğüm yerde acaba buna ne sildiler diye tetikte olcam, sağol, ufkumu genişlettin..
Üslubum komik mi olmuş farkında değilim, aslında hâlâ çok sinirliyim
Yani aklın yolu bir gibi ama başka hoca olsa belki de değildir diye düşünürdüm.
Şu kombinasyonun bir el kremi eksik galiba, onu da görsem iyice emin olurdum.
İnşallah bana bir yöntem söylerler de bir daha şu adamla muhattap olmak zorunda halmam
kaç aydır takmıyorum şimdi birden taksam garip kaçar, gerçi allerji falan derim yırtarım ama...
Dersi atlatsam sonraki dönem ne yapacağım? Şimdiden şunları çalışırız, şunları yaparız diyor
İs buldugunu soylersin canim, sehir degistirecegini soylersinBu olay yaşanmasa da bana bir katkısı olacağını düşünmediğimden istemiyorum ama adam çok istiyor.
Nasıl kurtulacağım bilemiyorum??
Siz düşüncemin yersiz olduğunu düşünüyorsunuz galiba. Lisede arka sırada oturan ve ergen muhabbeti yapan erkek öğrencilerin bir önündeki sırada oturuyordum. O kadar değişik şeylere duydu ki bu kulaklar, benim aklıma pek de iyi şeyler gelmiyor o yüzden. Bence de tetikte olun, erkek milletine pek güvenmiyorum şahsen ben...
Bu olay yaşanmasa da bana bir katkısı olacağını düşünmediğimden istemiyorum ama adam çok istiyor.
Nasıl kurtulacağım bilemiyorum??
Siz düşüncemin yersiz olduğunu düşünüyorsunuz galiba. Lisede arka sırada oturan ve ergen muhabbeti yapan erkek öğrencilerin bir önündeki sırada oturuyordum. O kadar değişik şeylere duydu ki bu kulaklar, benim aklıma pek de iyi şeyler gelmiyor o yüzden. Bence de tetikte olun, erkek milletine pek güvenmiyorum şahsen ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?