- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.065
- 683
- 32
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
lanet olsun içimdeki ders aşkına yeteri kadar okumuşsunuz bence hayata atılın hocadan da kurtulun![]()
İşte nasıl kurtulabilirim

Bu dönem dediğiniz gibi bir şekilde atlatırım ama ya sonraki 2 dönemokuyunca gulmek geldi icimden
bu antibakteriyel spreyler var onlardan alsaniz cantaniza calismaya baslamadan elinize sikarsaniz, hocam size de sikayim.
bu aralar stresten galiba alerjiler basladi, huylaniyorum hijyen takintisi mi vardir nedir bunlari kullaniyorum deyin. onun eline de sikin. ohh ferah ferah daha iyi calisiriz deyin. :)

Ewww, !
Ben de farklı düşünemezdim. Herkesin aklına aynı şey gelir. Burnunu ya da meyve yediği elini silmek için olsa tuvalet kağıdı?! , niyee kapı kitli hep?
Adam iğrenç, danışmanın da tam bir uyuz. Danışman altı üstü, sana yardımcı olmak, yönlendirmek için değil mi? Niye istediğin dersi kendin seçemiyorsun? Bir de iyi diye bu adama seni itekliyor.
Günahını almayayım, kapı kep kilitli değil ama hep kapalı. Yani diğer hocalar odadaysa kapıları hep açık oluyor, kapısı kapalıysa diğer hocaların çalmıyorum bile, yoktur zaten diyorum. Ama bu adamın kapısı hep kapalı... Belki açık kapı fobisi vardır diye geçiştiriyordum ama dün sabah derse gittiğimde kapısı kilitliydi ve dediğim gibi bir manzara vardı...
Ya ben farklı bölümden geldiğim için istemedi hocalar pek, danışmanım sahip çıktı bana. Zaten öğrenci için kadro isterken benim bölümümü özellikle istetti. Çok gıcık hocalara da bilerek göndermiyor beni, bu hoca en azından dersini anlatıyor diye seçti. Başka hocalar hiç ders anlatmıyor bile... Aman benimki de yüksek lisans güya... neyse yaram derin bu konuda

Okumasaydınız keşke, ben konunun uzatıldığını düşününce okumayı bırakıyorum. Çok iyi geliyor, size de tavsiye derimOff hakkaten ne kadar çok uzatmışsın konuyu. Bence yapabileceğin pek bir şey yok gibi görünüyor. Diğer hocaya söyle tez için onunla çalışmak istediğini ısrar et.
Ya da diğer bayan arkadaş gibi devamsızlık yap.

Israr ettim ama yanaşmadı, daha fazla ısrar edeyim madem...
Ben de derse gelmezsem ders yapılmayacak, başka kimse yok çünkü.
Yooo ben yersiz olduğunu düşünmedim hatta mantıklı bile geldi sen anlatınca, ben sadece direk ona yormazdım ama artık yoracağım sanırım.
Bence sen bu adama karşı tetikte ol, tek kalmamaya çalış.
Dediin doğruysa okuldan atmaya kadar gider bu iş.
İnanın hep tetikteyim zaten, ama başka öğrencisi yok ya durmadan bana sarıyor

Okuldan falan atılması için uğraşmam ya, açıkçası bu el yıkama olayı olmasa bana ne ne zıkkım yapıyorsa yapsın diyordum içimden...