Kilitlendim...Bu defa ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var !!!!

hatasını anlamış yuvasının değerini anlamış olamaz mı?boshayallersmile niye size mutlu aile tablosu çizdiğini düşünüyosunuz ki?mutlu olduğu için böyle olamazmı sizce?bebeği olmuş kadının eskisi gibi olamamanız bundan da olabilir çoğu zamanını alır insanın çocuk sonuçta....
bide bu olaylaelaelaelaelaea göz yummuşsunuz zaten zamanında ...şimdi sizi rahatsız eden ne anlamadım??????tamam yapılan çok ama çok büyük bir hata onaylamıyorum ama hatasından dönmüş buda güzel bir durum olay çirkin olsada .......klava:sizde 8 ay suç ortağı olmuşsunuz ne derseniz diyin....tamam eşine söyleyemezdiniz belki zor bu durumlar ama mesafe koyabilirdiniz ?aşka saygı duymak yerine!!!!!!!lmaz:
hafif bir kıskançlık kokusuda var bu işte ama tamamen kıskançlıktan böyle düşünebileceğinide sanmıyorum yinede ....kendi haline bırak herkesin ailesi ,naptığı kendine o uzak duruyorsa sende dur yapacak bişey yok....:1no2:

içinden çıkamıyacağım anladım artık

ya niye bukadar üstüne gidiyorsun bu olayın ??????herkesin günahı boynuna zaten sende ortak olmuşsun bile bile çok değerlere önem veriyordun madem ozaman ortaya dökseydin!!!!!!kusura bakmada seninde hazmedemediğin bişeyler var bence ....lmaz:
çocukları olmuş mutlularmış olan olmuş bitmiş yapacak bişey var mı?geri dönermi zaman ...yaşananlar? kadının hayatınımı mahvedeceksin şimdi derdin ne?ozaman ağlamasına dayanamıyordun da şimdi ne oldu?napmaya çalışıyorsun anlamadım ortaya çıkmasınımı istiyorsun?fisfisfis
ozaman ortaya çıkınca seninde herşeyi bildiğini 8 ay destek olduğunu söyleyecekmisin peki?
amannnnnnnnn bu ne yaman çelişki yaniiiiiiiiiiiiiisositososito

yok canım öyle olmamış....kocasının arkadaşının karısı....kocalarının başka bir arkadaşıyla ilişki yaşamış ...bu arkadaşta kadına 8 ay destek olmuş...aşka saygı duymuş!!!! ilişki sürmüş sonra kadın adamı bırakmış kocasıyla mutluymuş,çocuğu olmuş bidesempatiksalakcinni .......ama konuyu açan arkadaşla muhabbeti azaltmış...:hulya:
konuyu açan arkadaşın derdi ne onu anlamadım bende..yalan rüzarı gibi.......

tek derdim eskiden dilinden düşmeyen ben,şimdi işim bitice kapının dış mandalı olmam ...yediremiyorum bunu kendime,ona onca desteğimden sonra hak etmedim bunları... mutlu olmaya çalıştığına eminim ama sorunları olduğunu biliyorum ama bana yansımasını istemiyor ....buna kızıyorum

arkadaşınızla bu olayı öğrendiğinizde tüm samimiyetinizi kesmeliydin canım
senin üzülmen gereken hiç bir taraf olmasın sonuçta kardeşin değil akraban değil
diceksinki kardeşten de öteydik ben hiç sanmıyorum yani ona göre öle değilmiş anladın bunu en azından
öyle yasak bi ilişkiyi aylarca sürdüren sonra hiç bişi olmamış gibi kocasına sığınan bi kadının SANA VEREBİLİCEK NEYİ VAR SANKİ??
arkadaşın ilişki yaşadığı aylarda kocasına yakalansa ve senide suçuna ortak etse ne diyebilicektin bence kendisini kurtarmak için de böle bişi yapabilirdi...
yani anlatmak istediğim şey şu:ARKADAŞINI NORMAL BULMUYORUM BEN YERİNDE OLSAYDIM BÖYLE Bİ KİŞİLİĞE SAHİP OLAN BİR İNSANLA BIRAK OTURUP KALKMAYI SELAM DAHİ VERMEZDİM KARŞIMDAKİ İNSAN BANA BİŞİLER VEREMİYOSA OLUMLU YÖNDEN BENİM ONLA HİÇ BİR HESABIM OLAMAZ
boşver sende onun yaptığı gibi evliliğine bak

[/B]
ayy canım sanane boşver seni istemiyosa artık seninle bişi paylaşmıyosa buna üzülme canım yaaa aksine sevin öle rezil bi durumun içine düşmemiş olursun bundan sonra ondan başka arkadaşınmı yok...yoksada olmasın canım öle biri arkadaşım olcaksa hiç olmasın...saplantı haline getirme

tatlım yanlış anlıyosun beni amacım ortaya çıkarmak değil olanları sadece beni yok saymasına kızıyorum...ayrıca hazmedemediğim bişi yok be güzelim ne olabilir ki... ilişkiyi onlar yaşadı ,ben seyrettim... benle tek ilgisi biliyor olmam konuyu ...Allah sakınsın beni böyle şeylerden ...ben kızım ve eşimle huzurluyum ..çok yanlış alıyorsun amacım arkadaşımın davranışını yargılamak... kendimden hiç şüphem yok ki böyle düşünmee üzüldüm şimdi

Bi an öyle anladım ve sonra doğru anladığımda yazdığımı sildim. : )
Uyku sersemliği işte..
.
.
.Yani konu sahibi arkadaş sizin şuan bizden duymak istediğiniz ne ?

düş arkadaşım tek duymak istediğim bu insanı hayatımdan çıkarmalımıyım,çıkarmamalıyım

karar veremediğim bu ....

ya canım derdim seni üzmek değil .........asıl sen böyle biri için neden kendini üzüyorsun? bir heves uğruna kocasını ,yuvasını umursamayan ,kaçıcaz v.s diyen kadının arkadaşlığından ne olur?bencil ve sadece kendini düşünen biri olmasa zaten bu işlere kalkışmazdı dimi? bence senden uzak durması senin yararına .....ben bunu bu kadar dert etmene kızıyorum..........ne kadarlık biri ki sen ona hala değer veriyorsun...önemsiyorsun....ben olsam daha mutlu olurum kurtulduğum için...işi bitmiş olay bitmiş işte çok açık .......:umursamaz:bu insan için kafa yorduğuna değmez ...

canım açıkçası bende arkadaş gibi düşünüyorum olayın üstünden yıl geçmiş nerdeyse bırak boşver aldırma nie bukadar saplantı haline getirdin anlamadık doğrusu beni yok sayan bi kişi benim içinde yoktur zaten...sende tepkini koymalısın yapcak bişide yok bu olayla yatıp kalkcak halinde yok
HANİ DESEKKİ BU YASAK İLİŞKİDEN SENDE ZARAR GÖRDÜN VE YARALANDIN ALLAH KORUSUN YUVAN EVLİLİĞİN ZARAR GÖRDÜ...DİYELİM....OZMAN TMM HAKLISIN BEN ONA NE YAPTIM O BANA NE YAPTI KARŞILIĞI BUMUYDU DİYE ÜZÜLÜP KAHRET AMA ALN RAZI SATAN RAZI BUNDAN SONRASI SENİ DEĞİL HİÇ KİMSEYİ ALAKADAR ETMEZ HERKEZİN HAYATI KENDİNE DEMEKKİ DİMİ

çok saol canım ... olumunekankayizsmile

duymak istediğim morali duydum çok saol gerçekten

çok saol canım ... olumunekankayizsmile

duymak istediğim morali duydum çok saol gerçekten

rica ederim de .........kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme ...dua etki senin başınada çorap örmemiş almış dersini ne aldıysa artık susup oturmuş....geçmiş olsun ne diyelimbilmiyorumkismile

evet ben zarar görmedim şükür
evet ben yaşamadım şükür
evet bu olay bitti şükür
ben artık dert etmeyeceğim haklısı canım alan razı satan razı babane ...
kullanılmış oldğum için kızıyorum kendime ama buda bana bi ders olsun... hayatadair

düş arkadaşım tek duymak istediğim bu insanı hayatımdan çıkarmalımıyım,çıkarmamalıyım

karar veremediğim bu ....

BİZDE sana bu olay patlak verdiğinde bitirmeliydin diyoruz geç bile kalmışsın aslında yorumlarımı dikkatle okusan çok da üzülmemen gerektiğini anlicaksın hayatımdaki insanlar bana olumu yönde bişi katamicaklarsa hayatımda ve yöremde yeri YOKTUR

Son düzenleme:

heh bunu duyduğuma şahsen sevindim hayat tecrübelerle dolu RABBİM başka sınavlardan geçirmesin diyelim...hayatına aldığın insalara dikkat et arkadaşın biri dediği gibi iyiki başına çorap örmemiş...olabilirdide olmicak die bişide yok...boşverrr salla gitsin ne dertler ne sıkıntılar var hayatta dert edilicek

geçmişteki dostluklarımın kıymeti anlıyorum bu insanlarla ...eski günlerimi özlüyorum ...hepsini bugün tek tek aradım dostlarımın ,zaten hepi topu 4 tane...ama onlar gibisi yokmuş ...2 si ile ağlaştık telefonda özlediğimiz için birbirimizi ,belkide onlar gibi sandım bunuda ....değilmiş anladım... artık bende oda haddini ve çizgisini bilecek ...SAGOLUN ARKADASLARIM ,OKUYP KIYMETLI VAKITLERINIZI BANA AYIRDIGINIZ ICIN SAOLUN ...boshayallersmile (umarım bu bölümü okumaz çünkü oda kk üyesi ) :umursamaz:

daha neler duyucaz ya
ikinizde suclusunuz arakadaşlığını iyiyken kimseye söylemeyi düşünmediniz
samimiyet bitti şimdi birilerine söyleyerek intikammı alıcan ondan
söylesende ikiniz zaralı çıkarsınız
uzak dur bence belkide oda sendeki tehlikeyi faketti söyliycen diye senden uzak durmaya çalşıyor

ama ne kadarda şüphelenseniz yakın arkadaşta olsanız çantasını karıştırıp tlf bakmanız fln çok büyük hata
hem onu yapmasanız bu olayada ortak olmamıs kullanılmamış olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…