• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilitlendim...Bu defa ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var !!!!

ayy canım o edepsiz hiç utanmadan hayatına devam etti ediyorda sen niye kendini yıpratıosun... bence eşine de anlat görüşmek istemiyorum onlarla de olmazsa ayrıntılarıyla değilde üstü kapalı şekilde anlat... canım dün başkasının kocasını ayartanın yarın senin kocanı ayartmayacağı nerden belli... sokma sakın şöyle insanları evine falan... olabildiğince uzak dur... o derse niye falan mesafeli olduk falan bu tipler pişkin olduğu için sorabilir zaten kendime göre sebeplerim kusura bakma dersin... ayy sinir oldum nasıl bunca zaman içinde tuttun bunu... sokma o kadını evine sokmaaaaa....

bence o aysenın de ıstedıgı bu ..bu bayanı hayatından uzaklastrmak.. belkı hala ılıskılerı devam edıo,belkı cocuk o ahmetten ( gunahı ustune) YANI BENIM AKLMA ILK BUNLAR GELDII

sen herşeyi bildiğin için senden uzak duruyo bence..senle işi bittiğinden vs.değil..

katılıyorum... Senın onu uyarmandan vs.. Sıkılmıs olabılır sankı yedıgı cok ıı bı b.. Ya bde ustune trıp atıo... Bencede dırek ılıskını kes....haysıyetsız karaktersız ahlaksız ınsan,hem esının koynunda uyuyo hem baskasıyla asna fısne...

bu iş devam ederken bir desteğe ihtiyacı vardı yanlış yaptığını biliyordu. yanlışını düzeltti. şimdi bu durumu sen bildiğin için senden de kaçmak istiyor çünkü utanıyor.

dün gece gördüm onu ,normal bir davranış içindeydim hiç bişi konuşmadan oturdum kızımla ilgilendim ....
oda oğluyla 2 saat beraber oturduk 3-5 cümle dışında konuşmadık...Kalmadı içimde artık bişi ona karşı
ne ilgilenmek istiyorum sorunlarıyla ,nede eskisi gibi olmak istiyorum...mutluluklarınıda ,hüzünlerinide kendi yaşasın artık...ablası yok onun...çok yaptım ben artık bitti....

burdaki yorumlarınızın payı çok oldu bunda ,eşimede dedim yeter artık kendi kendimize olup bitelim ,ben karışmıcam ona ....oda bana SUKUR AKILLANDIN ,KARISMA DEDIGIMDE KARISMICAKTIK DEDI...

bu saatten sonra soz arkadaşlar bitmiştir benim için o..

sevgiler hepinize

daha neler duyucaz ya
ikinizde suclusunuz arakadaşlığını iyiyken kimseye söylemeyi düşünmediniz
samimiyet bitti şimdi birilerine söyleyerek intikammı alıcan ondan
söylesende ikiniz zaralı çıkarsınız
uzak dur bence belkide oda sendeki tehlikeyi faketti söyliycen diye senden uzak durmaya çalşıyor

yeldacım suçlu kelimesine bişi demiyorum kabul ederim ama birilerine söleme kelimesini kabul etmiyorum...

amacım daha öncede dedim bi kaç defa yalış anlamışsın...ne şimdi ,ne ozaman kimseye sölemeyi düşünmedim..bu sır içimde ölene kadar kalcak ..benim böle bir amacım asla olamaz...sadece şeytan türtüyor bazen sölemek istiyorum herkese diyorum ama YAPAMAM BUNU ASLA YAPAMAM :(

o günlerde yasak aşkın erkek kahramanı ayşeye gidip kocana anlatıcam herşeyi artık yeter ne olursa olsun demişti...nasıl yalvarmıştık ikimiz ona söleme sakın yapma bunu diye. hep engel oldum gün yüzüne çıkmasına ,şimdimi sölücem ...ASLAAAA

Back