Kilitlendim...Bu defa ciddi anlamda desteğe ihtiyacım var !!!!

elay83

niyet ettim,diyet etmeye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
861
4
118
41
İzmir
Arkadaşlar !!! okadar tıkanmış durumdayım ki anlatamam.. çok uzun bir süreçten bahsedicem ama kısa kısa geçmeye çalışıcam...olay 2008 kasımda patlak verdi...

Bahsediceğim kişi eşimin arkadaşının eşi.....
Tanıştıktan sonra çok samimi olduk çünkü eşlerimiz çocukluk arkadaşıydı(biz tanıştığımızda onlar flört ediyor,biz 2 yıllık evliydik ) onlarda evlendikten sonra haftanın 3-4 günü ya biz onlarda ya onlar bizde gece oturmasına gider gelirdik,hafta sonları beraber planlar yapardık..yani ciddi anlamda seviyorduk beraber vakit geçirmeyi ....sonra ben onda gitgide bir değişim gördüm..elinden cep telefonu düşmez oldu,msnde vakit geçirdiği saatler çoğaldı falan filan...ciddi anlamda yakıştıramasamda şüphelenmeye başlamıştım (1 yıllık evlilierdi bu arada ) sonra bir gün kullandığı 2. bir telefonu olduğunu hissettim ve çantasını o yokken açtım baktım ve şüphelerim doğruydu bir başkasıyla konuşuyordu,hatta resmen flört ediyorlardı..o anda elim ayağım kesildi,daha önce hiç bu kadar yakalanıcam diye heyecanlandığımı hatırlamıyorum...buarada 3. şahıs olan kişide diğer bir arkadaşımızın eşi bu ayşe diyelimki ahmetle resmen birlikte ve aslında ahmet ve ayşenin eşi çok samimi 2 arkadaş.. neyse bana itiraf ettiğinde çok tepki verdim delirdim kızdım bağırdım ama sonra ikisinide karşıma alıp kouştuğumda çok aşık olduklarını ve kaçıcaklarını sölediler zaten ahmet eşinle hep sorunluydu mutsuzdu,resmen ayşenin aklını çelmişti ama ayşecim dönmüyordu kararından ...benim de bilgim dahilinde bu flört tam 8 ay sürdü .... 8 ay içinde ayşe ile çok samimiyiz her gün beraberiz artık c.tesi ve pazarları beraber yemekler yiyoz gezmelere gidiyoz ..kadınlar beraber olmak isteyince adamlarda ok diyorlar yazık ama ben bu dönemde deli gibiyim ayşenin eşine anlatmamak için ,birine sölememek için zor tutuyorum kendimi aşk dedikleri gerçekse saygı duyuyorum ama bu rezalete göz yumduğum için kendime kızıyordum... sölemedim kimselere ama arkadaşımıda bu işten 8 ay içinde soğuttum ve bitrmesini sağladım...

Simdi sorun ne mi.... arkadaşım doğum yaptı bir bebeği oldu ,herşey unutuldu,yaşananlar sanki rüyaydı ..o hiç hatırlamak istemiyor ..çok mutluyum kocamla ,evimi eşimi seviyorum hiç sorunumuz yok modunda bana karşı bile sorunsuz bir aile gösteriyor kendini...ama ben olanları unutamıyorum onlar gerçekti ve yaşandı ....

şimdi belki hatasını anladı ama bana karşı bile mutlu aile tablosu çizmesi,sanki dikenlerini bana bile çıkarmış olmsı beni üzüyor ...hep aklım onda eskisi gibi olmak istiyorum ...bu yasak aş bitti diye samimiyette bitti sanki ..normal iki aile dostuyuz.... ben napcam şaşırdım bazen onun hayatını kıskanıyormuyum acaba diyorum ( maddi durumları güzel sadece tek artısı bana göre bu ) ama ne aşkları,ne saygı ve sevgileri ne insanlığı benden üstün değil ...bu kıskançlık mı ne bu kızlar bana akıl verin nolur :sinifsinif:

aslında kıskançlık değil yaaa

saçmalıyorum işte ama eskiden bana mecburdu tek bilen bendim ve bu yüzden bana mecburdu ...işi bitince benimlede sıradan bir arkadaşı gibi oldu.. kızgınlığım buna sadece ...yanlış anlamayın

öncelikle birbirlerine aşıktı demiştiniz.evet aşka bende saygı duyarım ama evli olan iki tarafında aşkına asla saygı duyacak karakterde bir insan değilim.ayrılıpta aşklarını yaşasalardı sorun olmazdı eşlerini kandırarak onurlarını gururlarını kırarak yaşanılan aşksa bu yerin dibine girsin o aşk.
zannetmiyorum sizdekinin kıskançlık olduğunu arkadaşınızda size zorla mutlu aile tablosunu çizdiğine eminim.benim savunduğum şey bir insanın gözü dışarı kaydımı geri yuvasına dönmesi çok zor inşallahta aklı başına gelmiştir

canım boşver bunu öğrendiğinde sen bütün ilişkini kesmeliydin zaten böyle insanlarla görüşmek doğru değil...

canım boşver bunu öğrendiğinde sen bütün ilişkini kesmeliydin zaten böyle insanlarla görüşmek doğru değil...

evet kesmeliydim biliyorum..şuan olsa yapardım ama o an yapamadım ..aptal kafam işte kimse duymasın diye sakladım işte onun adına korktum ...peki şimdi napsam bu saatten sonra mesafe işe yararmı sizce ?

evet kesmeliydim biliyorum..şuan olsa yapardım ama o an yapamadım ..aptal kafam işte kimse duymasın diye sakladım işte onun adına korktum ...peki şimdi napsam bu saatten sonra mesafe işe yararmı sizce ?

ayy canım o edepsiz hiç utanmadan hayatına devam etti ediyorda sen niye kendini yıpratıosun... bence eşine de anlat görüşmek istemiyorum onlarla de olmazsa ayrıntılarıyla değilde üstü kapalı şekilde anlat... canım dün başkasının kocasını ayartanın yarın senin kocanı ayartmayacağı nerden belli... sokma sakın şöyle insanları evine falan... olabildiğince uzak dur... o derse niye falan mesafeli olduk falan bu tipler pişkin olduğu için sorabilir zaten kendime göre sebeplerim kusura bakma dersin... ayy sinir oldum nasıl bunca zaman içinde tuttun bunu... sokma o kadını evine sokmaaaaa....

haklısınız ne deseniz ...bi yolunu bulup bişileri ya bitiricem ,yada uzak olucam artık mümkün olduğunca çünkü beni çok yoruyor ....bende çok keşke burda olsanızda anlatsam daha ayrıntılı ben sıkıldım artık bu yapmacık mutluluk oyunundan ....karşıma alıp konuşsam mı bu saatten sonra neden böyle hiç birşey olmamışl gibisin ,nasıl davranabiliyosun diye acaba ...bide 25 günlük bebeği var şimdi ... offf

canım sen hala karşıma alıp konuşayım mı falan diyosun görüşme canım ya edepsiz kadın... sen çok seviyorsun herhalde o bayanı vazgeçemiyorsun arkadaşlığından...

evet seviyorum çok hemde kıyamıyorum bende küçük aslında 4 yaş ,ablası gibi gördüm kendimi ..ailesinide taıyorum ve onlarıda seviyorum...ama sevgimin artık adı gerçekten sevgimi bilmiyorum...abla -kardeş ilişkisinde abla naparsa bende öyle davrandım ona ...ama o ?

üzgünüm ama bana biraz kullanılmışsın gibime geldi.. şimdide gerçekleri bildiğin için seninle eskisi gibi saimi olmak istemiyor doğal olarak..
bana kalırsa hiç karşmamalıydın çantasına bile bakmamalıydın yani o derece karışmamalıydın..
bebeiği olmuş eşiyle mutluymuş boşversene insanların yaptıkları elbet bir gün çıkar karşılarına.. onlarla alakayı kes kendi hayatına bak..

ben ne yapardım biliyormusun ne kadar seversem seveyim bu terbiyesizliğe ucundan bile ortak olmazdım sen onun yanında durunca ucundan da olsa ona destek olmuşsun ben afedersin suratına kapıyı kapatırdım gelirse hatta öğrendiğim anda evimden kovardım... tercih senin tabii sen bilirsin...

eh be asmin!!! elim kırılsaydı diyorum bazen...güzel demişsin ama artık geç herşey için...benim bunu buraya yazmamın amacı sadece şu ki artık samimiyet derecem konusunda bana fikir vermenizi istemekti... geçmişi yargılıyorum ama elimden bişi gelmiyo... saol arkadaşım gayet net şekilde kes deyince ..yanlış düşünmüyorum demekki dedim... kes-me-li-yim

Yanlışını Farketti,nasılsa eşininde birşeyden haberi yoktu
Kaldığı yerden hayatına devam ediyor
seninle görüşmeyi istememesinin nedeni,senin geçmişde bildiğin şeyler.
seninlede arasına mesafe koymak istiyorki, geçmişde yaşadığı rezilliği unutabilsin.
Hayatta taamül edemem bu tip insanlara!

bence herşeyi eşinize anlatın. ve uzaklaşın. kimin eli kimin cebinde belli değil.insan arkadaşının karısına ,kocasına bakar mı.
yarın öbür gün sizin eşinize göz dikse ki,değerleri olmayan biri için bu çok doğal. ne olacak peki...
??

Son düzenleyen: Moderatör:
varya bazen şeytan diyor ki bi şekilde duyur kocasına çaktırmadan...
sonuçta burası küçük yer ve ortak çok tanıdıklar var ...söle bi yerde sonrasını o düşünsün diyom ama ...sonunu düşünüp ,acıyorum haline yazık diyor vazgeçiyorum

Ah be aptal kız ..Allahından bul ...beni ne hale koydun

ben aslında eşime anlattım bunu ... delirdi o sölücem v...na diye ben engel oldum çok yalvardım hayatı biter ,insan içine çıkamaz yapma diye ..eşimde bana ozaman ben bunu duymamış olayım,unut bildiğimi ne hali varsa görsün dedi ve bana bir daha karıştığını duyarsam ben sana kızarım dedi..susuyorsam utancımdandır, söleyemem ben bunu arkadaşıma dedi.. hiç bilmiyo gibi davran dedi ... şimdi oda sölemediğim için köpek gibi pişmanım diyor ama nafile ...

anlamadığım bişey var
sen neden böyle bişeye ortak oldun?
senin yaptığın çokmu doğru yani
kadın kocasını aldatıyor ve sen resmen bunu bile bile yardım etmissin, diğer aldatılan kadını ve adamı tanıdğın halde böyle bişeye ortak olmussun
sen çokmu doğrusun çokmu daha iyisin yani?
ne malum aynı şeyleri senin eşinlen yaşamadığı veya yaşamayacağı
ozamanda böyle ört bas edebileckemissin çok merak ettim

konuya gelince tabii seni kullanmış akıllı
ozaman sana ihtiyacı vardı belkide senin adını kullanarak sevgisiylen buluşmalara gidebiliyordu
şimdi öyle bişeye ihtiacı kalmayınca doğal olarak sanada ihtiyacı kalmadı

açıkcası ne senin gibi ne de onun gibi bi arkadaşım olsun istemezdim

haklısın canım çünkü bu olayın iğrenç bir şey olduğundan herkes hem fikir ..bende tabi ama tek suçum ağlayan birine yardımcı olamktı hemde sadece susarak ama ben olmasaydım belki hala devam ederdi bitmezdi sonuçta doğru yola çevirdiğim için çok huzurluyum ...ama bu huzur ona karşı kocasına baktığımda ise tamamen bir utanç duyuyorum ..çok üzgünüm sakladığım için ama o zaman bu doğru gelmişti bana işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…