- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Yani naif ve kibar birinin daha iyi devlet yönetebileceğini kim söyledi? Bazı sıfatlar bazı yerlerde sırıtır mesela siz çok kibar bir devlet adamı olursanız sizi biraz nasıl diyim kullanırlar.Peki Erdogan, Kilicdarogluna nasil davraniyor? Chp'nin tüm verdikleri önergeleri red ediyorlar. Erdogan alevilik ile alay etmis, Kilcdaroglu icin bide "Alevi oldugunu söylemeye korkma" diyen biridir. Kilicdaroglu nasil böyle birini takdir etsin veya chp nasil bu parti ile beraber calissin?
Ayrica akp'nin yaptigi yalnislar az buz seyler degil. Insanlar ölüyor farkindamisin? Somada öldu, gecmis 6 ayda bombalarda öldü, her gün sehit haberleri var,.. Ve bu yetmezmis gibi gün gecmiyor ki cocuk istismari, taciz ve tecavüz hikayelerini duyuyoruz. Bu ülkenin aile bakani bile 1 degil, 2 degil en az 45 cocugun tecavüz oldugu bir vakifi koruyor.
Ve sadece cocuk degil, kadinlara ayni sey oluyor. Düsün ki bir belediye baskani diyor ki "kadinlari dinlemeyiz". Düsün ki bir bakan diyor ki "kahkaha atan kadin iffetsizdir"
Ki bu o söyledigin yalnislarin bir kaci. Bu olayin ekonomi, egitim,.. tarafina hic deginmedim daha.
Simdi yine dersin, eh akp ne yapsin bu olanlara? Akp en basit aile bakanini görevden alabilirdi. Chp'nin önerdigi ensar vakfini arastirabilirdi. Yahu cocuk tecavüzü önleme komisyonun olusunu bile red etti akp!! Yahu 300 kisi öldügü soma'da bile o müdür ceza almadi, enerji bakani birsey yapmadi ve hicbirsey degismedi!!
Böyle bir parti hangi konuda desteklensin? Sen bir katil icin dermisin "eh ama zamaninda iyi seylerde yapmistir, girmesin hapis'e" dermisin? Bir iyi seyin yanina 10 kötü sey yaparsan, o iyi seyin degeri kalmaz.
Halen soruma cevap vermedin. Madem bu laflar cirkin ve Erdogan bunu daima kullaniyor, madem Kilicdaroglu demokratik ve kibar, niye oyun Kilicdarogluna degilde, Erdogan'a gidiyor?
13 yıldır tek başına iktidar olmak az buz birşey değil.daha önce bu süre tek başına iktidar olanların sonu darağacı oldu,darbe oldu.içerden dışardan az şeyle uğraşmadılar, etrafımız desen ateş çemberi. Her iktidar partisi diğer seçime yıpranarak girer mutlaka kaç seçim oldu anca bu kadar yıprandı demek.valla ne yalan söyliyim bende beklemiyodum son dönemde bu kadar oy almasını.Ya tutarsızlıktan en son söz edecekler akp lilerdir bir düşünün Rica ederim
Çözüm süreci yıkım süreci
Suriye Esed dost mu düşman mı
Fethullah hoca mı fötö mü
İsrail dost mu düşman mı
Müslümanlık ve hırsızlık
Erdoğan bir konuda tutarlı tutarsızlık konusunda
Kılıçdaroğlu ortalama bir siyasetçiye göre naif dürüst biridir bunu sizde biliyorsunuz
Yani naif ve kibar birinin daha iyi devlet yönetebileceğini kim söyledi? Bazı sıfatlar bazı yerlerde sırıtır mesela siz çok kibar bir devlet adamı olursanız sizi biraz nasıl diyim kullanırlar.
Evet 13 yıllık bir icraat var darbe de olmadı13 yıldır tek başına iktidar olmak az buz birşey değil.daha önce bu süre tek başına iktidar olanların sonu darağacı oldu,darbe oldu.içerden dışardan az şeyle uğraşmadılar, etrafımız desen ateş çemberi. Her iktidar partisi diğer seçime yıpranarak girer mutlaka kaç seçim oldu anca bu kadar yıprandı demek.valla ne yalan söyliyim bende beklemiyodum son dönemde bu kadar oy almasını.
Bizim genlerimizde biraz sert mizaç var sanırım,insanlar böyle sert mi seviyodur nedir bilemedim.Erdoganda agresiv, bu ülkeye cokmu iyi geldi? Ayrica kibar bir insanin ülkeyi yönetmeyecegi kim söyledi? Ona gelirse Obamada kibar, her önüne gelene saldirmiyor, hakaret etmiyor. Aynisi herkesin hayran oldugu Canada basbakani Justin Trudeau icin diyebilirim.
Hayir yani hic chp iktidarini görmeden nasil bu kadar keskin konusabilirsin? Ki akp kullanilmadimi? Kac defa "biz kaldirildik" bahanesini kullandilar!
güzel kardeşim bizim ülkemiz hiçbirzaman güllük gülistanlık olmadı ki,ben çocukken de insanlar sokağa çıkıp nerde bu devlet nerde bu millet diye bas bas bağırıyordu. Hep iktidarlar eleştirilir ben bunu normal karşılıyorum, yanlış da yapabilir, nasıl diyim ben sana herşey mükemmel diye.Allah günah yazar vallahi. Ama yani şimdi bak olaylar oluyor insanlara polis tazyikli su sıkıyor filan tepkiler oluyor. Bu ülkede değilmiydi bi sağdan bi soldan gencecik insanlar asıldı,hapishanelerde bi okadarı işkenceden öldü, kim vurduya gitti.özgürlükler ülkesi miydi burası, can kıymeti mi biliniyordu sanki eskiden, bak Kürtçe şarkı yapıcam dedi diye ahmet kayayı yuhaladılar bizim aydınlarımız. Ben şimdi devletin okulunda meb onaylı Kürtçe kursu gördüm doğuda. Bak ben asla akp geldi bunları yaptı,yaşa Tayyip demiyorum. Yani demem şu her dönemin iyisi de olur kötüsü de olur, skandalı da olur.adamı da kayırılır olur yani nasıl olmaz diyim insanların olduğu yerde fesat olur, pislik olur.sen karar vereceksin neyi seçeceğine ama yani Tayyip gider öbürü gelir biz onu da eleştiririz bu devran böyle döner, tarih tekerrür eder, mühim olan insanlık.Evet 13 yıllık bir icraat var darbe de olmadı
Duruma göre şekil aldılar
Peki sonuç ne ahlak anlayışı bozuk yoz bir toplum
Bakın bu kadar çocuğun hayatı kaydı başka yerlerde olsa sivil toplum kuruluşları halk sendikalar ayağa kalkar tepki gösterirdi hiç kimse sesini çıkaramadı
Ve kılıçdaroğlu nun söylediği sözler üzerine protestolar kınamalar yapıldı
Devlet o çocukları korumalıdır bakanı değil
İçerde dışarda ateş çemberinden birazda iktidar sorumlu değil mi
Biz kim? Kim neyi, neye göre seviyor?Bizim genlerimizde biraz sert mizaç var sanırım,insanlar böyle sert mi seviyodur nedir bilemedim.
Erdoğana oy verenler işte.soruyosunuz ya niye veriyorlar diye,ihtimalleri sıralıyorum.Biz kim? Kim neyi, neye göre seviyor?
Heh madem iktidarın sert tavrı hoşa gidiyor, KK'da aynı yönteme başvurmuş olabilir aynı sizin de dile getirdiğiniz gibi.Erdoğana oy verenler işte.soruyosunuz ya niye veriyorlar diye,ihtimalleri sıralıyorum.
Ay bunu açıkladım ben ama, kendisi hep eleştirdiği bir üslubu kullanırsa tabi eleştirilir. Tayyip beyin tarzını beğeniyorsa,kendine idol alıyorsa bilemem tabi,banane.Heh madem iktidarın sert tavrı hoşa gidiyor, KK'da aynı yönteme başvurmuş olabilir aynı sizin de dile getirdiğiniz gibi.
E bu durumda neden kızıyorsunuz ki? Adam denenmişi denemiş oluyor.
ama olay aslında su kemal kılıcdaroglunun uslubunu ters bulanlar kimleri destekliyor..ilk bastada soyledim egerki birini elestiriyorsan bir olayda destekledigin kisi ondan daha iyi olmalı o konuda..bakıyorum cevremede zamanında kendi bayıldıkları insanların ters usluplarına haklı diye savunma yapanlar simdi kılıcdarogluna ates puskuruyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derim yaniDaha düne kadar K.Kyı eleştirenler ,partiye yakışmadığını ,beceriksiz olduğunu söyleyenler,istifa etmesini söyleyenler,bugün el üstünde tutar olmuş.Sanki K.K'nın üslubu çok yumuşak,görmesek inanacağız.Hangi parti lideri beyefendi ki,siyaset insanda beyefendilik bırakmıyor.Biz bile burada kimi zaman eleştirinin dozunu kaçırdığımız olmuyor mu?
K.K 'nın söylemi bir bayana yapıldığı için haksız bulundu.Açıklamasında o amaçla yapmadım dese ,ben bu anlamda söyledim dese kimse bu kadar yüklenmeyecekti O'na.Ama O ,özür dilemem,bakan bakandır,o koltuğa oturan kadın erkek aynıdır dedi.Sözlerinin arkasında olduğunu ensar vakfını örnek gösterdi.Sağcısı ,solcusu hepimiz bu olayı kınadık,tepki gösterdik,Onlar da gördü,bu olayı siyasete alet etti benim görüşüm bu yöndeama olay aslında su kemal kılıcdaroglunun uslubunu ters bulanlar kimleri destekliyor..ilk bastada soyledim egerki birini elestiriyorsan bir olayda destekledigin kisi ondan daha iyi olmalı o konuda..bakıyorum cevremede zamanında kendi bayıldıkları insanların ters usluplarına haklı diye savunma yapanlar simdi kılıcdarogluna ates puskuruyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derim yani
soyledigi soz kullanılmamıs olsa ozaman derdim cevirdi lafı ama onceden aynı partiden soylenmis bir sozu soyledi ustelik sozun anlamıda korumak kollamak..bakanın vakıfla alakalı soyledigi seylerden sonra kimse protesto etmedi ama kemal kılıcdarogluna yaptılar tezatlık buda:) ..taciz davası bulunan milletvekili kim internette baktım bulamadım onuK.K 'nın söylemi bir bayana yapıldığı için haksız bulundu.Açıklamasında o amaçla yapmadım dese ,ben bu anlamda söyledim dese kimse bu kadar yüklenmeyecekti O'na.Ama O ,özür dilemem,bakan bakandır,o koltuğa oturan kadın erkek aynıdır dedi.Sözlerinin arkasında olduğunu ensar vakfını örnek gösterdi.Sağcısı ,solcusu hepimiz bu olayı kınadık,tepki gösterdik,Onlar da gördü,bu olayı siyasete alet etti benim görüşüm bu yöndeAksi halde tacize bu kadar tepkiliyseler kendi içlerinde taciz davası bulunan milletvekiline sahip çıkmazlardı.
Ekşisözlükten alıntıdır:
hadi o çok bilmişler, siyasi sapıklık diyenler bunu da açıklasın. adam gibi adam, sözümün arkasındayım diyen adam kılıçdaroğlu; muammer güler'in senin önüne yatarım reza lafını 2 sene önce, 27 şubat 2014'te bakın nasıl açıklamış.
http://youtu.be/0qkmgwfngko
"ben bakan koltuğunda oturduğum sürece senin kılına kimse dokunamaz, türkçesi budur. ben senin önüne yatarım, bölgesel bir ağızdır bu, bunu söylüyor."
kapağın böylesi
Bak deynep K.K 2014 yilinda bu sozden ne anladigini aciklamis. Hani diyordun ya bilerek soyledi ucu açık diye. Günahını almışsınDaha düne kadar K.Kyı eleştirenler ,partiye yakışmadığını ,beceriksiz olduğunu söyleyenler,istifa etmesini söyleyenler,bugün el üstünde tutar olmuş.Sanki K.K'nın üslubu çok yumuşak,görmesek inanacağız.Hangi parti lideri beyefendi ki,siyaset insanda beyefendilik bırakmıyor.Biz bile burada kimi zaman eleştirinin dozunu kaçırdığımız olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?