Muhalefet burada devreye girmeli zaten,hepimiz daha iyi bir ülkede yaşamak için uğraşıyoruz sonuçta, kendi seçmeninin göremediği şeyleri göstermeli, ülke menfaati için konuşmalı, başımın üstünde yeri var.ama bizde sırf muhalefet olmak için gibi bir durum var haklısın, ülke menfaati değil siyasi çıkarlar gözetilerek konuşulduğundan anlayamıyoruz yani sırf akp yi kötülemek mi niyet, yoksa gerçekten yanlış giden şeyler mi anlatılmak istenen.Kesinlikle denetlemek şart oralarda neler oluyor daha dune kadar çocuk esirgeme kurumlarında bile neler oluyor gördük ,duyduk taciz,şiddet .Aman Allahım rezillik diz boyu ah ah arkadaşım o kadar eksiğimiz var ki millet olarak devlet olarak. Ovakiflarda o yuvalarda neler dönüyor düşünmek bile istemiyorum
Alistim tatlım ben onların toplu halde gelmesine lafları cimbizlamalarina işi onlardan sorulur.. Ama olsun ben onları öyle seviyorum. Hatta saldırmasalar gözlerim arıyor onlarıBende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..
Burası sohbet topiği değil.Ben sorumun cevabını şu yazdığınız birkaç mesajdan anladım zaten Caps bulmak için uğraşmayın yaniŞekerler çıkın aradan bak sohbet ettiğim kişi ne demek istediğimi neyi kastettigimi anlıyor.. İşte bak bana sorduğunuz sorunun cevabını zaten şu yazilarinizla anlamaniz lazım hani işinize nasıl geliyorsa anlama kısmı teee işte kastettigim
Deynep capsi görüp ilk tepki veren benim eğer geriye dönüp yazılanları okusaydın görürdün.Bende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..
Ben bu sabah gördüm ve de anında tepki verdim. He tepki derken, kimseyi suçlamadan gayet güzel bir üslupla, saldırmadan (!) verilmiş bir cevaptı.Bende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..
Canım bende 2 kişi derken biri sendin üstüne alınmana gerek yok.Dünkü sorun için de Memfise ve Bilinmeyene açıklama yaptım.Misafirim geldiği için bilgisayarı kapattım seni farkedemedim,kusura bakma.Mahkeme sonuçlanmadığı için alenen yazmadım ama bilinen bir olay.Yine de özelden sana da yazayım.Burası sohbet topiği değil.Ben sorumun cevabını şu yazdığınız birkaç mesajdan anladım zaten Caps bulmak için uğraşmayın yani
Deynep capsi görüp ilk tepki veren benim eğer geriye dönüp yazılanları okusaydın görürdün.
Ayrıca dün ortaya attığın iddaaya sana hem ben hem @bilinmeyenfx sorduğu halde cevap vermedin.Bu kaçak güreşmek değilmidir?
Neyse iyi sohbetler size
İşte sorunda bu zaten birlik olamıyoruz tüm siyasiler ben hakliyimin derdinde .çok önceden Arınç HDP li bir hatuna söylediği sözler yüzünden ne tartışma yaşandı burada eee ne oldu tersi olup kemal bir akpli kadına absürt laf dedi .o zamanki savunma ile şimdiki savunma ne kadar benziyor sadece roller değişti.. O yüzden burada ne kadar açıklayıcı yazarsakda yazalım hiç değişen bisi olmuyor. Yazılarının objektifliği takdir ettigimi söylemeden gecemicem keyifle okuyorumMuhalefet burada devreye girmeli zaten,hepimiz daha iyi bir ülkede yaşamak için uğraşıyoruz sonuçta, kendi seçmeninin göremediği şeyleri göstermeli, ülke menfaati için konuşmalı, başımın üstünde yeri var.ama bizde sırf muhalefet olmak için gibi bir durum var haklısın, ülke menfaati değil siyasi çıkarlar gözetilerek konuşulduğundan anlayamıyoruz yani sırf akp yi kötülemek mi niyet, yoksa gerçekten yanlış giden şeyler mi anlatılmak istenen.
Bende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..
kaç yaşındasınız cidden merak ettim altında bişi arama cevap verirsen sevinirim..Burası sohbet topiği değil.Ben sorumun cevabını şu yazdığınız birkaç mesajdan anladım zaten Caps bulmak için uğraşmayın yani
Deynep capsi görüp ilk tepki veren benim eğer geriye dönüp yazılanları okusaydın görürdün.
Ayrıca dün ortaya attığın iddaaya sana hem ben hem @bilinmeyenfx sorduğu halde cevap vermedin.Bu kaçak güreşmek değilmidir?
Neyse iyi sohbetler size
Bu sabah ilk ben tepki vermisimBende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..
Bu sabah ilk ben tepki vermisim
Napiyoruz biliyor musun? Ben yaziyorum baktim basa cikamiyorum ofisi cagiriyorum ee o da yetmiyor tabi (nerde bizde o kapasite!) o da sephorayi marilyni falan çağırıyor. Tek basimiza zinhar beceremeyiz dusuncelerimizi ifade etmeyi. Böyle boyle zinciri olusturup ceteyi tamamliyoruz. Sonra iste Allah ne verdiyse.
Aynen boyle yapıyoruz. Isleyisimiz bu.
Bu sabah ilk ben tepki vermisim
Napiyoruz biliyor musun? Ben yaziyorum baktim basa cikamiyorum ofisi cagiriyorum ee o da yetmiyor tabi (nerde bizde o kapasite!) o da sephorayi marilyni falan çağırıyor. Tek basimiza zinhar beceremeyiz dusuncelerimizi ifade etmeyi. Böyle boyle zinciri olusturup ceteyi tamamliyoruz. Sonra iste Allah ne verdiyse.
Aynen boyle yapıyoruz. Isleyisimiz bu.
Güldürdün beniÖldürücü darbeyi ben vurup çete üyeleri adına banı yiyorum. İş bölümü dediğin budur, çete ruhu budur
Amaç zaten gülmek, güldürmek bu topikte.Güldürdün beni.Herşeye rağmen seviyorum sizi be. Kaçmam lazım,işlerim var, .İyi bari fazla yüklenmemişsiniz bana.Merakımdan az bakayım dedim.
Kinaye mi yazdın bilemedim ama olsun beğendimAmaç zaten gülmek, güldürmek bu topikte.Ne mutlu bizlere.
Sen neden beni anlamıyorsun ki her defasında?Kinaye mi yazdın bilemedim ama olsun beğendim
Benim derdim vakfın kapanıp kapanmamasi değil ki ..ben evladimi bu tarz vakıflara asla ama asla gondermem.. Yatılı kurslara kuran kurslarına gondermem..Ben bu bakanın ne demek ve ne söylemek istediğini anlamış ken..kelimelerini cimbizlayarak istenilen alınarak. Ortaya sunulmasına karşıyım.yoksa Ensar vakfiymis, hiç umrumda değil.Yada diğer vakıflar.. Biz insanlar bu tarz vakıflara prim vermesek bunlar varlığını ne kadar sürdürebilir.Türkiye vakıflar cenneti olmuş çıkmış. Her tarzdan vakıflar ve Allah bilir ortaya çıkmayan ne rezillikler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?