Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu açıklaması

Bende sırf merak ettiğim için soruyorum.Kakao akşam koymuş o capsi.Neden 2 kişi tepki verip bıraktı o zaman da şimdi yükleniliyor.Çünkü grup halinde saldırıya geçmeyi seviyorsunuz.Geçen günde topiğe yeni yazan biri bu yüzden üyeliğini iptal ettirdi..

Muhalefet burada devreye girmeli zaten,hepimiz daha iyi bir ülkede yaşamak için uğraşıyoruz sonuçta, kendi seçmeninin göremediği şeyleri göstermeli, ülke menfaati için konuşmalı, başımın üstünde yeri var.ama bizde sırf muhalefet olmak için gibi bir durum var haklısın, ülke menfaati değil siyasi çıkarlar gözetilerek konuşulduğundan anlayamıyoruz yani sırf akp yi kötülemek mi niyet, yoksa gerçekten yanlış giden şeyler mi anlatılmak istenen.

Alistim tatlım ben onların toplu halde gelmesine lafları cimbizlamalarina işi onlardan sorulur.. Ama olsun ben onları öyle seviyorum. Hatta saldırmasalar gözlerim arıyor onları

Burası sohbet topiği değil.Ben sorumun cevabını şu yazdığınız birkaç mesajdan anladım zaten Caps bulmak için uğraşmayın yani
Deynep capsi görüp ilk tepki veren benim eğer geriye dönüp yazılanları okusaydın görürdün.
Ayrıca dün ortaya attığın iddaaya sana hem ben hem @bilinmeyenfx sorduğu halde cevap vermedin.Bu kaçak güreşmek değilmidir?

Neyse iyi sohbetler size

Ben bu sabah gördüm ve de anında tepki verdim. He tepki derken, kimseyi suçlamadan gayet güzel bir üslupla, saldırmadan (!) verilmiş bir cevaptı.
Suçlayıcı ve saldırgan tepki arıyorsanız, sizin verdiğiniz cevaplara bakabilirsiniz.

Canım bende 2 kişi derken biri sendin üstüne alınmana gerek yok.Dünkü sorun için de Memfise ve Bilinmeyene açıklama yaptım.Misafirim geldiği için bilgisayarı kapattım seni farkedemedim,kusura bakma.Mahkeme sonuçlanmadığı için alenen yazmadım ama bilinen bir olay.Yine de özelden sana da yazayım.

İşte sorunda bu zaten birlik olamıyoruz tüm siyasiler ben hakliyimin derdinde .çok önceden Arınç HDP li bir hatuna söylediği sözler yüzünden ne tartışma yaşandı burada eee ne oldu tersi olup kemal bir akpli kadına absürt laf dedi .o zamanki savunma ile şimdiki savunma ne kadar benziyor sadece roller değişti.. O yüzden burada ne kadar açıklayıcı yazarsakda yazalım hiç değişen bisi olmuyor. Yazılarının objektifliği takdir ettigimi söylemeden gecemicem keyifle okuyorum

İnsanlar o saatte uyuyor ve şimdi görüyor olabilir mi sence?

kaç yaşındasınız cidden merak ettim altında bişi arama cevap verirsen sevinirim..

Ben cımbızlama iddiasınA katılmıyorum.

Gayet açık bir şekilde vakfın önüne yatılmış, tartışmaya gerek bile yok.

Bu konuşmayı yapan bakanın görevi ve ünvanı ortadayken başka amaç gütmesi düşünülebilir mi?

Gayet de kurum aklanıyor, bunU masumane gösterecek caps ler falan ciddiye alınAmaz.

Bu sabah ilk ben tepki vermisim

Napiyoruz biliyor musun? Ben yaziyorum baktim basa cikamiyorum ofisi cagiriyorum ee o da yetmiyor tabi (nerde bizde o kapasite!) o da sephorayi marilyni falan çağırıyor. Tek basimiza zinhar beceremeyiz dusuncelerimizi ifade etmeyi. Böyle boyle zinciri olusturup ceteyi tamamliyoruz. Sonra iste Allah ne verdiyse.

Aynen boyle yapıyoruz. Isleyisimiz bu.

saadet zinciri gibiyiz

Öldürücü darbeyi ben vurup çete üyeleri adına banı yiyorum. İş bölümü dediğin budur, çete ruhu budur

bilmeyenler şaşırdınız dimi bunu aile bakanı denen kadıncığın lafı olduguna?
emınım öyledır... e o derken sorun degıl tabii. .o pankart acan manyamışlar da ne ayak acaba! takmıslar kafaya türbanı, siyasete alet etmıs kullanıyorlar. yahu a..... sıç.... şükredıyorsunuz! gercek manada başörtülü olanlarda sizin yüzünden yanlış anlaşılıyor!
tabii dedıgınız gibi o malum kişinin bir tarafının kılısınız! yanlıs anlamayın bunu ben demıyorum
siz diyorsunuz. hz tayyip. siz kula kulluk etmeyi kendınıze nasıl yakıştırıyorsunuz.
telefon görüşmeleri cıktı montaj dedınız! evet montaj var, ama orada kullanılan kelımelerde yok! ee o kelımeler nerede kullanıldı peki? aaa dogru harf harf bırlestırmıslerdır, montajda son nokta!
yandaş kanallar haber bıle yapmadı bazılarının haberı bıle olmadı aile bakancıgının dedıklerınden.
çünkü o bazıları ne okur, ne arastırır.. sadece yandaş kanalları izler ve ona göre bilirler. o kadarını bilirler..
ee allah akıl vermıs arkadas.. ama kullanmasını bilmeyene fazla gelmiş..

ulen çocuk bunlar yaa,, dini alet ettınız yetmedı bir de cocukları alet edıyorsunuz. bu cocuklardan bır tanesı kendı cocugun oldugunu düşün? düşünemezsin dimi..
o zaman o vakıfa bu haberlerden sonra gönder bakalım kıymeli cocuklarından bir tanesi. nasıl olsa iftira bunların hepsı!
dimi kendıne gelınce dünya duruyor! kendı evladın çünkü.. onlar yapmamıstır öyle sey ama sen yıne de çocugunu oraya yollamazsın, çünkü kabul etmesen de içinde bir yerlerde yapmıs olma ihtimallerı var.
senın çocugun oldugunun düşüncesi bile '' aman allahım sen oku yavrumu'' demene sebep oluyor.

ayşe teyze modunda, ne dedıgınden haberı olmayan
engellı bır cocuga bıle hedıye olarak başbakan ve cumhurbaskanı fot. hedıye eden bir bakandan ne beklersın.
yalakalıkta son nokta!
bunların yatacak yeri yok! ama bunların yanında olup her türlü menfaat gözeten, hasır altı yapanlarında yatacak yerı yok.

o vakıflarda neler dönüyor haberınız yok.

o kadar çocuğa tecavüz edilmiş ama hala burada tartısılan '' önüne yatmak, altına yatmak'' pes
her şey bizim elimizde.. onlar ceblerını doldursun hatta 7 cedlerıne varana kadar doyunsunlar dıye biz birbirimizi yemelim, bölünmeyelım.
yarın öbür gün allaha hesap verecek yüz olmaz insanda sonra.
hadi bakalım işgüzarlar sıraya girsin! hala bölünme derdındesınız! her sey bızım elımızde!

Son düzenleme:

Of'lum, aynen senin yazdığın gibi yazıyorum o zaman, demişsin ya: "Ben bu bakanın ne demek ve ne söylemek istediğini anlamış ken..kelimelerini cimbizlayarak istenilen alınarak. Ortaya sunulmasına karşıyım" diye işte Kılıçdaroğlu'nun söylediği önüne yatmak deyimini de ki ilk kullanan iktidardır, Kılıçdaroğlu'nun ne demek istediği anlaşılmışken, ki iktidarda anladı aslında, kadına yönelik ayıplı bir sözmüş gibi cımbızlanmasına, ortaya sunulmasına karşıyız diyorlar

Kılıçdaroğlu lafı ilk söylediğinde cümle alem anladı lafın hangi adrese gönderme olduğunu, ben başka topikte de yazdım burada da tekrarlayayım, Kılıçdaroğlu'nun bu sözdeki bence belki de tek hatası ortaya dememesi, bakana söyleyince lafı evirip çevirip sapkınlıkla ilgili bir söyleme çevireceklerini tahmin etmemesi

Kılıçdaroğlu güçlü bir muhalefet değil ama zaten Türkçe'de var olan bir deyimi iktidar partisi kullanmışken kullanmakta sakınca görmemişken o da kullandı diye sapık ilan edilemez.
Mesela bilirsin, sende yanlış anlaşılmıştın, ağzını yerimde bir deyimdir, sen söylediğinde ben ne demek istediğini anlamıştım ama yanlış anlaşılmıştın, ben böyle bir deyim var deyip seni anladığımı söylediğimde heh Mune yaşa ağzını yerim diyeceğim ama yine yanlış anlaşılacak demiştin de gülüşmüştük hatırlarsan.

Demem o dur ki seçmen desteklediği parti söyleyince yanlış anlamıyorsa desteklemediği söylediğinde linç etmemeli, çifte standart yapmamalı, objektif yaklaşmaya çalışmalı bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…