Nesi çevir kazı yanmasın olmuş.Çevir gazı yanmasın hesabı.Başkasının ne söylediği değil ,bir parti başkanı olarak kendisinin ne söylediği önemli.Ama O da böyle söyledi diye,topu başkasına atmak istemiş ama olmadı.Ben yakıştıramadım bir kadına böyle söylemi.
Çevir gazı yanmasın hesabı.Başkasının ne söylediği değil ,bir parti başkanı olarak kendisinin ne söylediği önemli.Ama O da böyle söyledi diye,topu başkasına atmak istemiş ama olmadı.Ben yakıştıramadım bir kadına böyle söylemi.
Ben yakıştıramadım bir kadına böyle söylemi.
Tabii ki yakıştırmadım .Aynen bir bakana da yakıştıramadım .Mağdur olan çocukların ailelerin hakkını savunması ,Onlara destek olması gerekirken ,olayda suçlu kim varsa takipçisi olacaklarını söylemesi gerekirken ,kurumu düşünmesi itici oldu.Kadının söylemlerini yakıştırdınız mı peki kendisine?
Yazık bu adama, siyaset fukarası. Hadi onur ve şeref umrunda değil bari siyaseten yapma yani.Çevir gazı yanmasın hesabı.Başkasının ne söylediği değil ,bir parti başkanı olarak kendisinin ne söylediği önemli.Ama O da böyle söyledi diye,topu başkasına atmak istemiş ama olmadı.Ben yakıştıramadım bir kadına böyle söylemi.
Yanılıyorsun canım,daha öncede bu konuyla ilgili konu açıldı,imza kampanyası düzenlendi istifa etsin diye.Beğenmediğiniz akp tayfası da imzaladı,bakanı kınadı söyleminden dolayı.Akp tayfasi basbakan ve cb dahil bakanin tepki ceken aciklamasini ortpas ettiler simdi velveleye veriyorlar ortaligi .Algiya gel.
Vallaha 13 senedeki mevcut skandallar fikrinizi değiştirmediyse o da değiştirmez, merak etmeyin. Atıf yapılan şey çok açık. Reza'nın önüne yatan bakan nasıl ki "ne olursa olsun seni korurum" maksatlı söylediyse K.K da Sema Hanım ne olursa olsun vakfı koruyacak manasında söylemiş.Ne alaka yani bu lafı başka biri çok farklı bir sebeple başka birine söylemiş, o lafı söyleyene kızalım biz okey de sen kızılacak bi lafı kendin niye ediyosun. Sen muhalefetsin abim yicen içicen muhalefet edicen onu da düzgün yap Allahaşkına. Yani mazallah 13 senedir CHP tek başına iktidar olmuş olsaydı demek biz ohoo ne skandallar görecektik.
Diğeri yapınca öbürü de yapabilir yani, ama o da öyle söyledi ben ondan şeyettim. Bu çok seviyesiz bir üslup, başka şekillerde ifade edebilir. Muhalefet yapmayı beceremiyor, karşı tarafı gömerek, tahkir ederek prim kazanacağını düşünüyorsa hala birileri bu adama yanlış akıl veriyor. Ben bir partinin nasıl herşeyi savunulur onu anlamıyorum. Kendi oy verdiğim partiyi de eleştiririm, başkasına da oy veririm anlaşma imzalamadık ölümüne diye.bir zihniyet meselesi veya ideolojik sebeplerle oy vermiyorum ben.takım da tutmuyorum beşikten mezara diye. Eleştirmek dışında "daha iyisini" yapacağına inandığım, belli bir ideolojiyi savunduğunu düşünmediğim,toplumun tüm kesimlerini kucakladığını gördüğüm,tüm partilere oy verebilirim.Vallaha 13 senedeki mevcut skandallar fikrinizi değiştirmediyse o da değiştirmez, merak etmeyin. Atıf yapılan şey çok açık. Reza'nın önüne yatan bakan nasıl ki "ne olursa olsun seni korurum" maksatlı söylediyse K.K da Sema Hanım ne olursa olsun vakfı koruyacak manasında söylemiş.
AKP'nin kadın hakları konusunda çocuk hakları konusunda hemen her gün bir skandalı patlarken "ama kadın...." falan diye kontraya kalkmak cidden komik duruyor.
Tekrar ediyorum birilerinin önüne yatmak gurur kırıcı ise, o lafı söyleyenlere oy vermeyecektiniz, ha oy verdiyseniz sizce bu söz ahlaki bir anlam içermiyor demektir. Şimdi de ama o bir kadınla gelmek cidden çok manasız.
Orada Sema Hanım'ın kadın olarak kişiliğinden değil, Bakan olarak vasıflarından bahsedildiği çok açık.
Bakan Hanımefendi'nin çıkıp yapacağı tek şey "sonuna kadar peşindeyiz" demek. Bunu demiyorsa da "hayırdır canım sen ne iş?" denmesini de göze alacak.
Yok öyle ne şiş yansın ne kebap.
Milletin orasına burasına koyan adamlara ihale verildi bu verildi bu memlekette yahu.
Hala nerelerdesiniz.
Kendisinin siyasetten anlamadığını söylediği üç beş cümle yüzünden söylemedim.kaç tane seçime girdi,ne vaatler etti ama kemikleşmiş oy oranı dışında kayda değer bir oy alamadı, karşısında çok hassas yerlerde açıkları bulunan yıllardır iktidar olan bir parti varken üstelik. Halkın yarısı cahil diyerek bu işin içinden çıkılmaz, kendini sorgulamalı hata nerde diye.kemal kılıcdaroglunu savunmak degil amacım ama laf soyleyip siyasetten anlamıyor falan diyenlerin desteklediklerine bakınca soyledikleri oyle anlamsız kalıyor ki destekledikleriniz elestirdiginiz kisiden daha kusursuz olmalı ki fikirleriniz mantıklı gorunsun
Bakın anlaşamadığımız nokta şu.Diğeri yapınca öbürü de yapabilir yani, ama o da öyle söyledi ben ondan şeyettim. Bu çok seviyesiz bir üslup, başka şekillerde ifade edebilir. Muhalefet yapmayı beceremiyor, karşı tarafı gömerek, tahkir ederek prim kazanacağını düşünüyorsa hala birileri bu adama yanlış akıl veriyor. Ben bir partinin nasıl herşeyi savunulur onu anlamıyorum. Kendi oy verdiğim partiyi de eleştiririm, başkasına da oy veririm anlaşma imzalamadık ölümüne diye.bir zihniyet meselesi veya ideolojik sebeplerle oy vermiyorum ben.takım da tutmuyorum beşikten mezara diye. Eleştirmek dışında "daha iyisini" yapacağına inandığım, belli bir ideolojiyi savunduğunu düşünmediğim,toplumun tüm kesimlerini kucakladığını gördüğüm,tüm partilere oy verebilirim.
Kendisinin siyasetten anlamadığını söylediği üç beş cümle yüzünden söylemedim.kaç tane seçime girdi,ne vaatler etti ama kemikleşmiş oy oranı dışında kayda değer bir oy alamadı, karşısında çok hassas yerlerde açıkları bulunan yıllardır iktidar olan bir parti varken üstelik. Halkın yarısı cahil diyerek bu işin içinden çıkılmaz, kendini sorgulamalı hata nerde diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?