Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu açıklaması

Katılmıyorum, benim ateist arkadaşım bile akp yi destekleyebiliyor. Cemaat olayında da çoğu dindarı karşısına aldı akp.

Bundan 3-4 sene önce yani gezi olaylarına kadar ben de bu adamlara oy verebilirim belki dedim. Bunu da söylüyorum çok rahat. Amma ve lakin son üç beş senede yapılanlar karşısında nefret ettim kendilerinden. Lafın gelişi değil ciddi bir nefret.

Sizin ateist arkadaşınız tek bir örnek ki çok inanmadım, yine de genele yayamayız. Akpnin tabanı muhafazakar kesimdir. Şimdi birbirimizi yemeyelim burda.

Ah vakıf ahh, Bakanın çıkıp "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz, biz Ensar Vakfını tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz." dedi ve olaylar buralara kadar geldi.

O onu dedi, bu bunu kötü dedi kısmına girmeyeceğim bile, bir vakıf bu kadar korunmamalıydı kısmındayım ben hala, çocuklar söz konusuydu zira, tecavüze uğramış, psikolojileri alt üst olmuş çocuklardı mühim olan.

Vakıf sorumlu değilmiş öyle mi? Bugün çocuğunuz okulda bir öğretmen, bir öğrenci, bir personel tarafından bırakın tacizi, sözlü saldırıya uğrasa, öğretmenine gitseniz kulak ardı etse sonraki gittiğiniz merci hangisi? Tabii ki okul müdürü, hepiniz okulda çocuğunuzun ayağına taş değse okula koşarken bu çocuklar söz konusu olunca vakıf sorumlu değildir denip geçiliyor.
Sorumludur efendim, sorumluluğunun farkına varıp özür dilemesi gerekirken kollanması da siyasilerin ayıbıdır.

Kendisi ticaretle uğraşıyor, kendisine göre haklı sebepleri var duygusal bakmıyor olaya kendi çıkarını düşünüyor neden olmasın yani neden vermesin ki bence normal. Herkesin diyorum haklı haksız bilemem ama gerekçeleri var yani. Gezi olayları evet bir kırılma oldu insanlarda bende o düşüncede olsaydım bende sinir olurdum.

Ticaretle uğraşanların iktidarı desteklemesi zaten aklımın aldığı bir durum değil. Ekonomi yerin dibine girmiş, hala destekliyorlar. Çok ilginç.

Ticaretle uğraşanların iktidarı desteklemesi zaten aklımın aldığı bir durum değil. Ekonomi yerin dibine girmiş, hala destekliyorlar. Çok ilginç.
Yani ticaretle uğraşanlar destekliyor genelde hükümeti yani onlar akp yi değil aslında hükümeti destekliyor. Her hükümet yıkıldığında her seçimde, belirsizlikte, ekonomide bize ufak gelen ama iş adamlarını çok ilgilendiren oynamalar oluyor sonuçta.

canım onun türkçesi, ihale mihale alacak işte.
ateist dediği de yakın çevresine ateisttir, facede falan sanırsın sünni cemaatin lideri.

benim kamuda çalışıp dini görüşü veya hayat tarzı çok farklı olup, sosyal platformda tamamen farklı kimlikte yer alan tanıdığım kişiler var.
maksat ne şiş yansın ne kebap.

Yanlis anlamayin cocuk tecavuzlerini degil; 45 cocuga tacevuz sonrasi vakfi koruyup bir kereden bir sey olmaz diyen bakan icin sokaklara dokulmusler.

Akp tabanında bu kadina tepki olduguna asla inanmiyordum ki hakli ciktim

Aksi düşünülemezdi.
40 küsür çocuğa fiili gerçekleşmiş bir suç,

Bakana edilen bir söz kadar sarsıcı olamaz.!

Hakikaten onca zamandır tanıyorum da sizin kadar şeceresine hakim olamadım ben,bilmem belki de öyledir.ama benim haddim değil bunu sorgulamak.

ses kayıtlarını dinlemeyenler bu sözün peşine takılanlar bence..Bide bu kdr muhafazakar takınıp hemen bel altı düşünmekte çok tezat yahuuu

Tayyibe mi özendi dersin Kemal, ama bence taş yerinde ağır. Çizgisini bozmamalı.

Daha öncede Kilicdaroglunu muhalefet yapamamak ile, siyaset yapamamak ile sucluyordun. Eh simdi de "cizgisini bozmamali" diyorsun. Adam o halde ne yapsin sence? Muhalefet nasil yapiliyor sence?

Ve cizgisinden cikmasin diyorsun, bu laflar yakismiyor diyorsun. Demek ki Kilicdaroglu böyle seyleri söyleyemeyen yada söylemesi gerekmeyen insan. O halde niye oyun halen bu sözlerin defalarca cok cok daha agirlarini söyleyen Tayyip'a gidiyorda, Kilicdarogluna gitmiyor?

O kadar tutarsiz cevap veriyorsun ki, gercekten yorumlarini nerden tutsam elimde kaliyor.

Hii simdi kesin alakasiz seyler söyleyip üstünü kapatirsin. Hatta bu cümleyi cimbizlayip "niye bana saldiriyorsun" diyerek tüm yorumumu es gecersin. Yinede bunlari söylemem gerekiyordu.

Son düzenleme:
Tamda bu dediğin şey yüzünden eleştiriyorum kılıçdaroğlunu zaten,yani akp ye göre şekil almasını.kendi politikasını üretmek yerine sürekli akp ye saldırarak politika yapmasını. Yani hükümet yanlış yapar eleştirirsin de herşey mi yanlış olur. Arada da destek de ver inandırıcı olsun. Atıyorum devlet bahçeli de çok sert eleştirir ama yeri geldiğinde bu konuda hükümeti destekliyoruz da diyebiliyor. Tayyip Erdoğan ın duruşu belli, tarzı belli.beğenirsin beğenmezsin ama Kemal beyin de bir duruşu varsa siyaset için bozmasın o duruşu. Bozuyor demedim, bozmamalı diyorum. demokratik ve kibarsa erdoğan'ın aksine öyle kalsın. Dedim ya taş yerinde ağır işte.

Ya tutarsızlıktan en son söz edecekler akp lilerdir bir düşünün Rica ederim
Çözüm süreci yıkım süreci
Suriye Esed dost mu düşman mı
Fethullah hoca mı fötö mü
İsrail dost mu düşman mı
Müslümanlık ve hırsızlık
Erdoğan bir konuda tutarlı tutarsızlık konusunda
Kılıçdaroğlu ortalama bir siyasetçiye göre naif dürüst biridir bunu sizde biliyorsunuz

Peki Erdogan, Kilicdarogluna nasil davraniyor? Chp'nin tüm verdikleri önergeleri red ediyorlar. Erdogan alevilik ile alay etmis, Kilcdaroglu icin bide "Alevi oldugunu söylemeye korkma" diyen biridir. Kilicdaroglu nasil böyle birini takdir etsin veya chp nasil bu parti ile beraber calissin?

Ayrica akp'nin yaptigi yalnislar az buz seyler degil. Insanlar ölüyor farkindamisin? Somada öldu, gecmis 6 ayda bombalarda öldü, her gün sehit haberleri var,.. Ve bu yetmezmis gibi gün gecmiyor ki cocuk istismari, taciz ve tecavüz hikayelerini duyuyoruz. Bu ülkenin aile bakani bile 1 degil, 2 degil en az 45 cocugun tecavüz oldugu bir vakifi koruyor.

Ve sadece cocuk degil, kadinlara ayni sey oluyor. Düsün ki bir belediye baskani diyor ki "kadinlari dinlemeyiz". Düsün ki bir bakan diyor ki "kahkaha atan kadin iffetsizdir"

Ki bu o söyledigin yalnislarin bir kaci. Bu olayin ekonomi, egitim,.. tarafina hic deginmedim daha.

Simdi yine dersin, eh akp ne yapsin bu olanlara? Akp en basit aile bakanini görevden alabilirdi. Chp'nin önerdigi ensar vakfini arastirabilirdi. Yahu cocuk tecavüzü önleme komisyonun olusunu bile red etti akp!! Yahu 300 kisi öldügü soma'da bile o müdür ceza almadi, enerji bakani birsey yapmadi ve hicbirsey degismedi!!

Böyle bir parti hangi konuda desteklensin? Sen bir katil icin dermisin "eh ama zamaninda iyi seylerde yapmistir, girmesin hapis'e" dermisin? Bir iyi seyin yanina 10 kötü sey yaparsan, o iyi seyin degeri kalmaz.

Halen soruma cevap vermedin. Madem bu laflar cirkin ve Erdogan bunu daima kullaniyor, madem Kilicdaroglu demokratik ve kibar, niye oyun Kilicdarogluna degilde, Erdogan'a gidiyor?

Umarım bu yazdıklarını okuyordur, okuması gerekenler, üşenmeden, ve az da olsa empati kurarlar inşallah, Kararsız..

Umarım bu yazdıklarını okuyordur, okuması gerekenler, üşenmeden, ve az da olsa empati kurarlar inşallah, Kararsız..

Biliyorum, yazdiklarimin pek etkisi olmayacak ama artik migdem bulaniyor. Ya konu masum cocuklar ya!! Ve sadece bilinen 45 cocuk var, kim bilir daha kac cocugun gelecegi bu sekilde yandi. Hicmi iciniz ciz etmiyor beee? Bu olay ister nesin vakfinda olsun, ister chp'nin icinde olsun zerre kadar umrumda olmazdi. Zerre kadar "sol örgütlere karalama kampanyasi bu" demezdim, umrumda olmazdi bile.

Yahu cocuklar tecavüz edildi ve halen o cocuklar degide kendileri ve güya islam dini magdur olmus!! Oy icin, hirs güc ve intikam adina bu nasil bir vicdansizliktir? Surda sokakta sevgiline masum bir öpücük versen yaygariyi koparirlar ahlaksiz diye. Ki bu olayda o cocuklarin kendisi, kendi vücüdlarina neler oldu. Karetsin, gözlerim yine doldu aklima geldikce. Avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum artik "COCUK BU YA COCUK!!"

Taraflara iki ucu boklu değnek olarak bakıyorum. İkisi de gereksiz insanlar gözümde.ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…