• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu açıklaması

K.K 'nın söylemi bir bayana yapıldığı için haksız bulundu.Açıklamasında o amaçla yapmadım dese ,ben bu anlamda söyledim dese kimse bu kadar yüklenmeyecekti O'na.Ama O ,özür dilemem,bakan bakandır,o koltuğa oturan kadın erkek aynıdır dedi.Sözlerinin arkasında olduğunu ensar vakfını örnek gösterdi.Sağcısı ,solcusu hepimiz bu olayı kınadık,tepki gösterdik,Onlar da gördü,bu olayı siyasete alet etti benim görüşüm bu yönde:KK66:Aksi halde tacize bu kadar tepkiliyseler kendi içlerinde taciz davası bulunan milletvekiline sahip çıkmazlardı.:cool:
Kendi içlerindeki taciz davası olan milletvekili kim ?

Daha düne kadar K.Kyı eleştirenler ,partiye yakışmadığını ,beceriksiz olduğunu söyleyenler,istifa etmesini söyleyenler,bugün el üstünde tutar olmuş.Sanki K.K'nın üslubu çok yumuşak,görmesek inanacağız.Hangi parti lideri beyefendi ki,siyaset insanda beyefendilik bırakmıyor.Biz bile burada kimi zaman eleştirinin dozunu kaçırdığımız olmuyor mu?

Chp'yi desteklemiyorum. Kılıçdaroğlundan hazzetmem. Ancaaaak doğruya doğru adamın şu olayda yüklenilecek hiç bir sözü yok. O yüzden bu konuda savunuyorum kendisini. Aktayfa öküzün altında buzağı aradığı, baştakiler de bakan olayını unutturmak için yüklendiği için bu durumdayız.

K.K 'nın söylemi bir bayana yapıldığı için haksız bulundu.Açıklamasında o amaçla yapmadım dese ,ben bu anlamda söyledim dese kimse bu kadar yüklenmeyecekti O'na.Ama O ,özür dilemem,bakan bakandır,o koltuğa oturan kadın erkek aynıdır dedi.Sözlerinin arkasında olduğunu ensar vakfını örnek gösterdi.Sağcısı ,solcusu hepimiz bu olayı kınadık,tepki gösterdik,Onlar da gördü,bu olayı siyasete alet etti benim görüşüm bu yönde:KK66:Aksi halde tacize bu kadar tepkiliyseler kendi içlerinde taciz davası bulunan milletvekiline sahip çıkmazlardı.:cool:
Eğer dediğin tarzda bir skandal olsaydı, emin ol, ihraç için elinden geleni yaparlardı. Hatırlasana Aylin Nazlıaka delilsiz konuştu diye nasıl ihraç ettiler.. Af yoktur Chp de, Akp li vekillerin rutin hareketlerinde bile önemsemediğini önemser.
Yani eğer bahsettiğin olayda delil ispat varsa, işte o zaman dönüşü olmaz. O vekil kim? Cidden merak ettim..

12933126_1125837654117103_8874411529954163599_n.jpg

Kakaocum ama bu olay ilk kez yaşanmamış tatlım, keşke Sayın Bakan ilk olmadığını söyleseydi, 2008 yılında vakfın Çorum şubesinin başkanı 2 kız öğrenciye tecavüz gerekçesiyle cezaevine konuyor, olaydan 2 yıl sonra başka bir kadın bu kişi 13 yaşındayken bana da tecavüz etmişti diyor ve 2. dava açılıyor.

Şimdi soruyorum, olayın farklı yıllarda 2 kere yaşanması vakfın kapatılması için yeterli değil mi?
Biri Çorum diğeri Karaman'da yaşandığı için farklı yerlerde birer defa yaşandı diye mi kapatılma kararı verilmiyor, kapatılması için 81 il, 957 ilçede yaşanması mı gerekiyor?

Son düzenleme:
Kakaocum ama bu olay ilk kez yaşanmamış tatlım, keşke Sayın Bakan ilk olmadığını söyleseydi, 2008 yılında vakfın Çorum şubesinin başkanı 2 kız öğrenciye tecavüz gerekçesiyle cezaevine konuyor, olaydan 2 yıl sonra başka bir kadın bu kişi 13 yaşındayken bana da tecavüz etmişti diyor ve 2. dava açılıyor.

Şimdi soruyorum, olayın farklı yıllarda 2 kere yaşanması vakfın kapatılması için yeterli değil mi?
Biri Çorum diğeri Karaman'da yaşandığı için farklı yerlerde birer defa yaşandı diye mi kapatılma kararı verilmiyor, kapatılması için 81 il, 957 ilçede yaşanması mı gerekiyor?

Benim derdim vakfın kapanıp kapanmamasi değil ki ..ben evladimi bu tarz vakıflara asla ama asla gondermem.. Yatılı kurslara kuran kurslarına gondermem..Ben bu bakanın ne demek ve ne söylemek istediğini anlamış ken..kelimelerini cimbizlayarak istenilen alınarak. Ortaya sunulmasına karşıyım.yoksa Ensar vakfiymis, hiç umrumda değil.Yada diğer vakıflar.. Biz insanlar bu tarz vakıflara prim vermesek bunlar varlığını ne kadar sürdürebilir.Türkiye vakıflar cenneti olmuş çıkmış. Her tarzdan vakıflar ve Allah bilir ortaya çıkmayan ne rezillikler oluyor.

Benim derdim vakfın kapanıp kapanmamasi değil ki ..ben evladimi bu tarz vakıflara asla ama asla gondermem.. Yatılı kurslara kuran kurslarına gondermem..Ben bu bakanın ne demek ve ne söylemek istediğini anlamış ken..kelimelerini cimbizlayarak istenilen alınarak. Ortaya sunulmasına karşıyım.yoksa Ensar vakfiymis, hiç umrumda değil.Yada diğer vakıflar.. Biz insanlar bu tarz vakıflara prim vermesek bunlar varlığını ne kadar sürdürebilir.Türkiye vakıflar cenneti olmuş çıkmış. Her tarzdan vakıflar ve Allah bilir ortaya çıkmayan ne rezillikler oluyor.
Allah aşkına niye savunmak için çırpınıyosunuz?

Bakanın söylediği söz belli tavır belli.

Yani burda bu kadar insan yanlış anladı da bitek siz mi doğru anladınız ??

Bir kadın dediğin T.C aile bakanı.
Mevkiye değil, cinsiyete bakarak yorumlayacaksak,

bir kadının,
istismar edilmiş çocuklar söz konusu iken,
bir kere olmuş sonuçta, bir kere oldu diye
kurumu suçlu ilan edemeyiz
Bir daha olursa o zaman bakarız gibi bir tavrı da
kabul edilemez. Hepsi bir yana korkunç bir yaklaşım bu.

Bakana bir laf söylenince tüm parti ayağa kalkıp,
tek tek açıklama yapıyor.
40 küsür çocuk istismar edildi,
Bırakın açıklama yapmalarını

Gazeteciler toplanıp, istismar ile ilgili soru yöneltilmesin diye
sen ne soracaksın,
senin sorun ne, Hayır o soruyu soramazsın diye
tek tek tarama yaptırıldı.

Bir aile bakanına o sözler hiç yakışmadı asıl.
45 tane çocuk istismara uğramış bir kadın olarak nasıl konuşuyor.
Kılıcdaroğluna yakışmayan bir söylemdi kabul ama o bakan bu sözlerin çok daha fazlasını da hakkediyordu bence.
Derhal istifa etmeli bence.

Tetikte bekliyorlar .bir laf soylesede carpitsakta.Şahsı kotulesek,,lafı degistirsek kirpsak.. Ama bilmiyorlarki millet kanmiyor bu tarz çigirtkanliklara
Kakao bir vakfin bu yaslar icin yurt acmasi kanunen yasak. Ve yasak olan bir yurtta cocuklar tecavuze ugruyor. Bir bakan da cikip diyor ki; "hizmetleriyle unlu bir vakfin karalanmasina izin vermeyeceğiz."

Yani Ensar vakfinin kacak yurtlar acarak cocuklarin tecavuzune vesile olmasini onemsemiyor. Kanunen yasak olan bir seyi övüyor. Sucu ve sucluyu ovmek suctur biliyor musun?

Bu bakani nereden tutsan elinde kaliyor bosuna savunmaya calisma.

Kadın kendini savunmuş ne söyledim ne anladılar demiş ..benim onu savunmama gerek yokki.. Kendisi demiş diyeceğini
Kakao, cidden ne diyeceksen kendin yazmalısın. Cidden sağdan soldan capslar alıyorsun, buraya koyuyorsun. Diyemediğin ne varsa, ona söyletiyorsun.

Bir aile bakanına o sözler hiç yakışmadı asıl.
45 tane çocuk istismara uğramış bir kadın olarak nasıl konuşuyor.
Kılıcdaroğluna yakışmayan bir söylemdi kabul ama o bakan bu sözlerin çok daha fazlasını da hakkediyordu bence.
Derhal istifa etmeli bence.

İstifa mıı etmeli.
Yok canım ne gerek var :)

Canım bende karşıyım yatılı kuran kurslarına .Şartları çok ağır oluyor.Küçücük çocuklara kıyamıyorum ,ben bile yapamam herhalde.Çocuğun yeri ailesinin yanı.Bikaç sene önce o tür bir kursa oğlum kuran öğrensin diye gönderdim ama yatılı olarak değil.1 ay boyunca isteksiz olarak gitti.Her seferinde anne camiye gideyim orada öğreneyim dedi.Baktım olmuyor 1 ay sonra camiye verdim öğrenmesi için.Bu haber çıkınca ister istemez kafama takıldı.Acaba o tür bir sorun mu yaşadı da o yüzden mi isteksiz gitti diye.Oğlumun ağzını aradım.Saçmalama anne ya dedi,güldü.Bakan olaya sıfır tolerans göstereceğiz demiş ama keşke o talihsiz cümleyi kurmasaydı.İki kere düşünüp öyle söylemeliydi ağzından çıkanları.Zaten herkes açık aramaya meraklı.Bıraksaydı da vakfı başkaları korunma lafları etseydi.O Aile Bakanı.Sadece çocukları korumaya yönelik konuşsaydı keşke.:KK43:

Daha düne kadar K.Kyı eleştirenler ,partiye yakışmadığını ,beceriksiz olduğunu söyleyenler,istifa etmesini söyleyenler,bugün el üstünde tutar olmuş.Sanki K.K'nın üslubu çok yumuşak,görmesek inanacağız.Hangi parti lideri beyefendi ki,siyaset insanda beyefendilik bırakmıyor.Biz bile burada kimi zaman eleştirinin dozunu kaçırdığımız olmuyor mu?

Evet sevmiyoruz kkyı. O yüzden objektif bakabiliyoruz belki de.

Back