- 10 Ekim 2015
- 31
- 75
- 3
- 49
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
maalesef kıtlarYani demek istemiş ki paralel kimin iktidarda olduğu dönemde faaliyetlerini göstediyse onunla beraberdir.Bunu anlamıyacak kadar kıt mısınız ?
E bunu zaten kimse inkar etmiyor ki kabul etsin.Akp yanlısı değilim kılıçdaroğlu nuda sevmem ama uzun zamandır iktidara gelemedikleri gerçeğini kabul etmek lazım. Tabi şuda var utanma duygusu olan insan tabiri caizse morarır. Paraları kaçır oğlum deyipte hala utanmadan herkesin yüzüne bakanlarda bu özellik bulunmaz.
oo yeni üye ne kadınsın be diyecek kadar tanıyor beni. 2ci üyelikmi. bir soralım bakalım:)Oky , senin yaptığın tüm haberler haber değeri taşıyor da,ona tepki verenler fanatik oluyor da sen ne oluyorsun .
Siz toplu tüfekli birliklerine saldiriyorsunuz hemen, ama bu kadar dar olmayın biraz geniş düşünün fanatik olmayın sığ olmayın lütfen sizler aydinlarsiniz örümcek beyinler gibi kiri körüne bağlı olmayın. :) ya hu ne kadınsin be
sende şeytan tüyü var :))oo yeni üye ne kadınsın be diyecek kadar tanıyor beni. 2ci üyelikmi. bir soralım bakalım:)
bilsem.. bazılarını feci rahatsız etmişim demek. yeni üye. 1 haftalık bile değil ve beni tanımış. neyse yönetime haber verdim. çıkar kim olduğu:)
siz deyin bencede. bak bana oky bile diyebiliyorsa çok bildik biri:)sende şeytan tüyü var :))
ona sadece biz oky deriz taammıı
anem! kendimi ele verdim galibasiz deyin bencede. bak bana oky bile diyebiliyorsa çok bildik biri:)
ooo devamını eklemişsin.Oky , senin yaptığın tüm haberler haber değeri taşıyor da,ona tepki verenler fanatik oluyor da sen ne oluyorsun .
Siz toplu tüfekli birliklerine saldiriyorsunuz hemen, ama bu kadar dar olmayın biraz geniş düşünün fanatik olmayın sığ olmayın lütfen sizler aydinlarsiniz örümcek beyinler gibi koru körüne bağlı olmayın. :) ya hu ne kadınsin be
Simdi saldiracak herkese söylüyorum, burda akpli olan hatta Davutoğlu erdoğan a bile neler dendi okuyiruz saygısızca üsluplar. Gerçi size onlar batmaz anam neyse yazan yazsın aslaaaaa okumam seviyesiz lafları huyum kurusun :) kendilerine.bakmayip ceza falan verir çok da.dert müdürüm değilsin patronum değilsin sözünü dinleyecek adam da bul kendine tekrar üyelik alır.yolumuza bakarız.oky :) aydinciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?