Kılıçdaroğlu yine morardı!

Yani demek istemiş ki paralel kimin iktidarda olduğu dönemde faaliyetlerini göstediyse onunla beraberdir.Bunu anlamıyacak kadar kıt mısınız ?
maalesef kıtlar
o kadar kıtlar ki daha geçen seçimde Türk Bayrağı satan adamı hapse attıranlar Türk Bayrağı hayranı oldu .Onu bile unutacak kadar balık hafızalılar

Altaylının sorusu karşısında moraran Kılıçdaroğlu hastaneye kaldırıldı ! Şok şok şok detaylar kk magazinde...

Hangi üniversitede gazetecilik eğitimi verdiler bunlara.

Akp yanlısı değilim kılıçdaroğlu nuda sevmem ama uzun zamandır iktidara gelemedikleri gerçeğini kabul etmek lazım. Tabi şuda var utanma duygusu olan insan tabiri caizse morarır. Paraları kaçır oğlum deyipte hala utanmadan herkesin yüzüne bakanlarda bu özellik bulunmaz.

E bunu zaten kimse inkar etmiyor ki kabul etsin.
Seçimler ortada, kim "yok ben kabul etmiyorum" diyebilir ki? Kılıçdaroğlu'nun da "biz aslında iktidardaydık" dediği de yok.
Fatih Altaylı malumu ilan etmiş, birileri de buna "off qapaqqq" muamelesi yapıyor o kadar

Yaaa bırakın ALLAH aşkına
Erdoğanın kalemi haber niteliği taşımıyor da bu mu taşıyor.
Kılıçdaroğlu'da dicekti orda ;
Evet iktidarda değiliz, pislikleri yapma yetkimiz yok. Söz hakkımız yok. Hesap sorucağı zamanda bana gelme

Adam evet pısırık biri, erdoğan gibi cazgır değil.
Nasıl yönetir de bilmem, ben bu yönetimden memnun değilim.
MHP ye versem zaten boşa atmış gibi olucam.
O yüzden chpye vericem.
Denemek gerek.
Hep iktidar bizi denerken birde biz deneyelim diye düşünüyorum.

Benimle karşıt görüştekiler gelmeyin üstüme uyarımı yapayım, buda benim görüşüm.

Programi izledim, kesinlikle uslup olsun deginilen noktalar olsun Kilicdaroglu nun iyi bir resim cizdigini dusunuyorum.Bizim mazosit insanimiza bagrip cagirmak tehdit etmek gerekir ki cazip gelsin.O yuzden bu adamin iktidar olamamasini cok tuhaf karsilamiyorum.Boyle bir haberi "kilicdaroglu morardi" basligiyla veren, marifet gibi bunu paylasan bir secmen kitlesi var akp nin ve malesef hic de azimsanacak sayida degiller

Oky , senin yaptığın tüm haberler haber değeri taşıyor da,ona tepki verenler fanatik oluyor da sen ne oluyorsun .

Siz toplu tüfekli birliklerine saldiriyorsunuz hemen, ama bu kadar dar olmayın biraz geniş düşünün fanatik olmayın sığ olmayın lütfen sizler aydinlarsiniz örümcek beyinler gibi koru körüne bağlı olmayın. :) ya hu ne kadınsin be

Simdi saldiracak herkese söylüyorum, burda akpli olan hatta Davutoğlu erdoğan a bile neler dendi okuyiruz saygısızca üsluplar. Gerçi size onlar batmaz anam neyse yazan yazsın aslaaaaa okumam seviyesiz lafları huyum kurusun :) kendilerine.bakmayip ceza falan verir çok da.dert müdürüm değilsin patronum değilsin sözünü dinleyecek adam da bul kendine tekrar üyelik alır.yolumuza bakarız.oky :) aydinciklar

oo yeni üye ne kadınsın be diyecek kadar tanıyor beni. 2ci üyelikmi. bir soralım bakalım:)

bilsem.. bazılarını feci rahatsız etmişim demek. yeni üye. 1 haftalık bile değil ve beni tanımış. neyse yönetime haber verdim. çıkar kim olduğu:)

ooo devamını eklemişsin.
tekrar üyelik alırız ha. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…