- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
yalnız haberi okudukça gülüyorum. noldu ki, diye girdim.
haber şu
kılıçdaroğlu morardı.
niye morardı.
uzun zamandır iktidarda yoksun dedi diye morardı.
konu bitti.
tee yarabbbim
Epeydir iktidarda değilmiş nolmuş yani.Ülkede bombalar patlıyor bir sürü asker ölüyor sizin söylediğiniz şeylere bak.Ülke morarmış senin haberin yok...
Yok bence yanlış düşünüyorsunuz.Çünkü bu ülkede ne olursa olsun ülke elden gitse de bu partilere prim verecek belli bir kesim var.Bilemiyorum çok gizli kapaklı şeyler dönüyor.Ama yine de görmeleri lazım.Çünkü bir yerden sonra patlak veriyor.O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar iktidar olamazlar.Zaten akp oldurtmadı da.Amacı tek başına başa gelmekti onu da yapacak şimdi.Morarmis tabiri hoş değil tabii ki. Ben de sevmedim ifade tarzini. Ancak şöyle de bir gerçek var 13 yıldır bu ülkede tek başına iktidar olan bir parti var ve son dönemde özellikle oldukça yipranmis kan kaybetmis. Böyle bir duruma rağmen muhalefet partileri iktidari ele gecitemiyor hatta oy oranlarinda ciddi bir yukselis dahi gosteremiyorsa, bir yerlerde hata yapıyor demektir.
Durup dusunmeleri ve bunları saptamalari gerekir diye düşünüyorum.
ama imam hatip yaptıracakmış ya o parayla neden morarsın ki?O kadar moraracak şey varken ve insanlar pişkinken bununla morarmasını bekleyemeyiz siyasilerin.
Adamlar ayakkabı kutusunda para saklıyor morarmıyor allasen bu mu malzeme şimdi?
ama imam hatip yaptıracakmış ya o parayla neden morarsın ki?
doğru belki hala az edep duygusu vardır. Ama olmayanlar pişkin pişkin dolaşıyor demi?Morarmaya alışkın zaten bu kişi
Hmm pekıdoğru belki hala az edep duygusu vardır. Ama olmayanlar pişkin pişkin dolaşıyor demi?
Dışarından görsen cidden iftira zannedersin.
bize batan bir şey yok
size batmış ki bunu haber diye yayınlamışsınız
evet epeydir iktidarda değiller
hal böyleyken iktidarın her hatasını CHP ye yüklemesi de çok manidar öyle değil mi ?
sizi daha kaliteli haberlerle görmek istiyoruz .Yaran mi var arkadasim. O arkadas ne demek istedimi anladi . Evet bana gore haber ;-)
Bide gecip begenmisler te allahm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?