• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu yine morardı!

Epeydir iktidarda değilmiş nolmuş yani.Ülkede bombalar patlıyor bir sürü asker ölüyor sizin söylediğiniz şeylere bak.Ülke morarmış senin haberin yok...

Morarmis tabiri hoş değil tabii ki. Ben de sevmedim ifade tarzini. Ancak şöyle de bir gerçek var 13 yıldır bu ülkede tek başına iktidar olan bir parti var ve son dönemde özellikle oldukça yipranmis kan kaybetmis. Böyle bir duruma rağmen muhalefet partileri iktidari ele gecitemiyor hatta oy oranlarinda ciddi bir yukselis dahi gosteremiyorlarsa, bir yerlerde hata yapıyor demektir.

Durup dusunmeleri ve bunları saptamalari gerekir diye düşünüyorum.

Morarmis tabiri hoş değil tabii ki. Ben de sevmedim ifade tarzini. Ancak şöyle de bir gerçek var 13 yıldır bu ülkede tek başına iktidar olan bir parti var ve son dönemde özellikle oldukça yipranmis kan kaybetmis. Böyle bir duruma rağmen muhalefet partileri iktidari ele gecitemiyor hatta oy oranlarinda ciddi bir yukselis dahi gosteremiyorsa, bir yerlerde hata yapıyor demektir.

Durup dusunmeleri ve bunları saptamalari gerekir diye düşünüyorum.
Yok bence yanlış düşünüyorsunuz.Çünkü bu ülkede ne olursa olsun ülke elden gitse de bu partilere prim verecek belli bir kesim var.Bilemiyorum çok gizli kapaklı şeyler dönüyor.Ama yine de görmeleri lazım.Çünkü bir yerden sonra patlak veriyor.O yüzden ne yaparlarsa yapsınlar iktidar olamazlar.Zaten akp oldurtmadı da.Amacı tek başına başa gelmekti onu da yapacak şimdi.
Mesela düşünün akp'yi buralara getiren paraleldi.Dershanelerinde yapılan sohbetler din sömürüsü...İktidardayken öc alırcasına askerleri tutukladılar.Paralelle iş birliği içinde bir sürü masum insana iftira attılar.Uydurma darbe planları hazırlandı.Paralelle araları bozulunca hepsi iptal oldu.Bunların bir şeyler ifade etmesi lazım...

O kadar moraracak şey varken ve insanlar pişkinken bununla morarmasını bekleyemeyiz siyasilerin.
Adamlar ayakkabı kutusunda para saklıyor morarmıyor allasen bu mu malzeme şimdi?
ama imam hatip yaptıracakmış ya o parayla neden morarsın ki?

ama imam hatip yaptıracakmış ya o parayla neden morarsın ki?

Neden ki?

Ona da kendi cebinden 1 kuruş ekleyerek faydası oluyorsa ben neyim.

Kendileri yaptırır, çocuklarını yurt dışında okutur.

Ülkemde bir ton güzel okul varken ne işleri var madem yurt dışında?

Abdullah Gül’den tutun da zat-i muhterem belli zaten hepsi aynı…

bize batan bir şey yok
size batmış ki bunu haber diye yayınlamışsınız

evet epeydir iktidarda değiller
hal böyleyken iktidarın her hatasını CHP ye yüklemesi de çok manidar öyle değil mi ?

Yaran mi var arkadasim. O arkadas ne demek istedimi anladi . Evet bana gore haber ;-)

Bide gecip begenmisler te allahm

Ee sonra:KK53:
Haberin sonunu bekledim belki bir gaf yapmıştır diye. O da yok.
Neymis siz epeydir iktidarda degilsiniz. Te Allah'im.
Bu ulkeye höt sötcü insanlar yarıyor. Yumusak, ilimli konusanlar degil.
Ulke azarlandikca mutlu oluyor. Yapacak bir sey yok.

Back
X