- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Ama milletvekilleri yoktu hiçbir partinin. Sadece dediğim iki partinin destekcileri vardı.
Destekçileri biliyordum ama akpyi hic duymadım..
CHP veya mhpden gençlik kolu mu ne oralardan ölen gencler vardı ama akpyi hic duymadım
Chp hiçbir şeyi onaylayamıyor o sadece teklif önerge falan sunuyor-şu 4 bakanın yargılanması vb- oy çokluğu ile kabul ediliyor. Olayı anladınız umarım böyle şeylere chp onay verse idi o bakanlar yargılanırdı. Bakanlar sadece örnek dedim ki bu çok konuşulanı anca biliyorsunuzdur onu örnek verdim. Biraz kabul oyu red oyu ne kadar olmalı onu öğrenin bence. Cuma günü de Bursa mitinginde kur an okutulacakmış yakınsanız gidin bence. Kimin mitingi söylememe gerek var mı[/QUOTE]OTE="evlaefe, post: 43025326, member: 459140"]Meclise sunulmadi daha sunulacak chp tarafindan onaylanmis birsey yok benim bildigim
Evet akp yoktu MHP'de yoktu. Zaten yürüyüşü organize eden hdp ve chp destekcileri. Bu iki partinin olmayacagi belliydi.
Her ne olursa olsun sonuçta ölen hatta şehit diye kayda geçenlerde terörist te vardı turkde..
Yani iyi olanlara sağlanan olanaklar, düşmana da sağlanacak
Onun ayrimina varamazlar. Yani dediginiz gibi olacak.
Ben haberi görünce kısa bi şok geçirdim. Sonra merak ettim hükümet daha kimlere ne verecek ne imkanlar sunacakta o imkanlar içinde boğulanlar çıkıp tekrar devletin polisini savcısını öldürecek!!! Orada ölenlerin hepsi hdp gibi soyu sopu olmayan parti uğruna ölmedi. Kimi yoldan geçiyordu kimi ekmek parasındaydı. Hey gidi ilahi adaletim. Allahtan ahiret var hesaplaşma var. Kimseye şehit oldu veya olmadı gibi bişey demem haddim değil benim. Ama bu ülkenin hala ayağında giyecek ayakkabısı olmayan evlatlarını düşününce orada teröristlik yapıp ölen bunlara ödül gibi verilen hak bana ağır geldi açıkçası. İsyanım buna!Evet sivil şehit sayildilar. Yakinlarina tazminat vermeyi kararlasrirdilar. Kılıçdaroğlu'nun haberi yok mu acaba?
Chp ve Hdp vekilleri heryerden cikiyorlar da Ankaradaki bu mitinge niye katilmamislar acabaDiğer partiler var mıydı mitingte ?
Bilmiyorum.
İşlerine gelmemiştir evla.
O kadar destekciye nasil.bir vekil bile katilmazAk Parti ve MHP dışındakiler. Yani chp ve hdp destekcileri vardı
barış mitingi neden sözde olsun. ha savaş mitingi olsa gel yaz bunuO değilde atatürke hakaretten hapis cezasi alanlarla beraber sözde barış mitingi yapan chpliler tuhah degilmi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Chp ve Hdp vekilleri heryerden cikiyorlar da Ankaradaki bu mitinge niye katilmamislar acaba
O kadar destekciye nasil.bir vekil bile katilmaz
size söyleyecek bir şeyim yok.Chp zihniyetihic sasirmadim ulan hamile karisinin önünde öldürülen sehit polis bile bu pkk lilar kadar degerli degik bunlarin hepsi ermeni Allah firsat vermesin..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?