• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Ankara'da ölenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz

Ama milletvekilleri yoktu hiçbir partinin. Sadece dediğim iki partinin destekcileri vardı.

Destekçileri biliyordum ama akpyi hic duymadım..
CHP veya mhpden gençlik kolu mu ne oralardan ölen gencler vardı ama akpyi hic duymadım

OTE="evlaefe, post: 43025326, member: 459140"]Meclise sunulmadi daha sunulacak chp tarafindan onaylanmis birsey yok benim bildigim[/QUOTE]
Chp hiçbir şeyi onaylayamıyor o sadece teklif önerge falan sunuyor-şu 4 bakanın yargılanması vb- oy çokluğu ile kabul ediliyor. Olayı anladınız umarım böyle şeylere chp onay verse idi o bakanlar yargılanırdı. Bakanlar sadece örnek dedim ki bu çok konuşulanı anca biliyorsunuzdur onu örnek verdim. Biraz kabul oyu red oyu ne kadar olmalı onu öğrenin bence. Cuma günü de Bursa mitinginde kur an okutulacakmış yakınsanız gidin bence. Kimin mitingi söylememe gerek var mı

Destekçileri biliyordum ama akpyi hic duymadım..
CHP veya mhpden gençlik kolu mu ne oralardan ölen gencler vardı ama akpyi hic duymadım

Evet akp yoktu MHP'de yoktu. Zaten yürüyüşü organize eden hdp ve chp destekcileri. Bu iki partinin olmayacagi belliydi.

OTE="evlaefe, post: 43025326, member: 459140"]Meclise sunulmadi daha sunulacak chp tarafindan onaylanmis birsey yok benim bildigim
Chp hiçbir şeyi onaylayamıyor o sadece teklif önerge falan sunuyor-şu 4 bakanın yargılanması vb- oy çokluğu ile kabul ediliyor. Olayı anladınız umarım böyle şeylere chp onay verse idi o bakanlar yargılanırdı. Bakanlar sadece örnek dedim ki bu çok konuşulanı anca biliyorsunuzdur onu örnek verdim. Biraz kabul oyu red oyu ne kadar olmalı onu öğrenin bence. Cuma günü de Bursa mitinginde kur an okutulacakmış yakınsanız gidin bence. Kimin mitingi söylememe gerek var mı[/QUOTE]

O miting için beni aradılar..
Patlak bi sesle
Başbakanımız cuma günü Bursa da .....
Kapattım.

Evet akp yoktu MHP'de yoktu. Zaten yürüyüşü organize eden hdp ve chp destekcileri. Bu iki partinin olmayacagi belliydi.

Her ne olursa olsun sonuçta ölen hatta şehit diye kayda geçenlerde terörist te vardı turkde..
Yani iyi olanlara sağlanan olanaklar, düşmana da sağlanacak :KK43:

Evet sivil şehit sayildilar. Yakinlarina tazminat vermeyi kararlasrirdilar. Kılıçdaroğlu'nun haberi yok mu acaba?
Ben haberi görünce kısa bi şok geçirdim. Sonra merak ettim hükümet daha kimlere ne verecek ne imkanlar sunacakta o imkanlar içinde boğulanlar çıkıp tekrar devletin polisini savcısını öldürecek!!! Orada ölenlerin hepsi hdp gibi soyu sopu olmayan parti uğruna ölmedi. Kimi yoldan geçiyordu kimi ekmek parasındaydı. Hey gidi ilahi adaletim. Allahtan ahiret var hesaplaşma var. Kimseye şehit oldu veya olmadı gibi bişey demem haddim değil benim. Ama bu ülkenin hala ayağında giyecek ayakkabısı olmayan evlatlarını düşününce orada teröristlik yapıp ölen bunlara ödül gibi verilen hak bana ağır geldi açıkçası. İsyanım buna!

O değilde atatürke hakaretten hapis cezasi alanlarla beraber sözde barış mitingi yapan chpliler tuhah degilmi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Ya bunun da çok umurundaydı şehit sayılması ya da sayılmaması. Ekmek çıksın yeter bunlara da her olaydan.

Chp zihniyeti :D hic sasirmadim ulan hamile karisinin önünde öldürülen sehit polis bile bu pkk lilar kadar degerli degik bunlarin hepsi ermeni Allah firsat vermesin..!!

Chp ve Hdp vekilleri heryerden cikiyorlar da Ankaradaki bu mitinge niye katilmamislar acaba

O kadar destekciye nasil.bir vekil bile katilmaz

Sence hangi partide olursa olsun orada olan vekile bisey olur muydu ?
Zaten 150korumayla gidiyorlar lavaboya bile..
Konu zaten neden vekil olup olmaması değil.
Üstelik şu ölen pkklı şu milliyetçi türk diyemem.
Çorba gibi herkesten vardır.
Şehit denilip PKK yandaşlarının da imkanlardan yararlanması rahatsız ediliyor..
Besleyip besleyip göz oyucak..

Chp zihniyeti :KK70: hic sasirmadim ulan hamile karisinin önünde öldürülen sehit polis bile bu pkk lilar kadar degerli degik bunlarin hepsi ermeni Allah firsat vermesin..!!
size söyleyecek bir şeyim yok.
lafım yok bizi bölmek için dış mihrak vıdı vıdı yazan arkadaşç
Bunların hepsi Ermeni....
buyrun, ne kadar birliğizi ne kadar sevgi, saygı, tahammül doluyuz, okuyun, ibret alın.

Dün Selahattin Demirtaş Taziye ziyaretinde konuşuyor evin duvarlarında hep abdullah öcalan posteri... Seçim öncesi ya CHP şehit sayılsın diye kanun teklifi verecek AKP de maaş bağlayıp Kamuda iş verecek.. Al birini vur ötekine..

Yolda kaldirim tasina takilip olenlerde sehit sayilsin. Birisi ulkeye zarar vermek icin o tasi koymus olabilir. Ya bu adamin sacmalamadigi bir gun bir an bir konusma olacak mi? Kurunun yaninda yaslar yandi. Yazik oldu. Oy zamani geliyor verin hdp ye yine oylar bolunsunde ne olursa olsun.

işte bu yüzden ömür boyu iktidar olamayıcaksın chp !! saadet dönüp dolaşır iktidar olur sen bir yol uzayamazsın tamam ölenlere üzüldük de ne şehidi yahu...

Back
X