Kılıçdaroğlu: Ankara'da ölenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz

Ee akp de kuran okutacakmış cuma günü mitingde as önce o konuda da hepsi pkklı değildir öyle olmayanlar için okutuluyor dündar da laf ediyor diyordunuz adam okutulmasına değil bunun mitingde yapılmasına tepki gösterdiği halde

İşte o düşüncede olanların gözleriyle baktıklarında cevap evet
hani anlatmaya çalıştığımız buydu. o insanlar orada silahsızdı, çatışmasız bir ortam vardı, valiliğin bilgisi olan yasal bir eylemdi ve bomba patladı.
artık oradakilerin kimlikleri önemli değil.
hükümetin sorumluluğu vardır ve hükümet bu adımla sorumluluğun bir kısmını yerine getirmiş. şimdi sıra suçluları tespit etmek ve bir daha olmaması için gereken önlemleri almak, gereken kişilerin istifasını istemekte.

günlerdir giriyorum okuyorum,çıkıyorum,bazı yorumları beğeniyorum,sonra tekrar giriyorum çıkıyorum falan,bazı yazılara nutkum tutuluyor,içimden yazmak bile gelmiyor;insanları pkk lı diye yaftalamak ne kolay değilmi,halbuki orada her çevreden,her kültürden,her inançtan,her şehirden,her sosyal sınıftan,her partiden insan vardı ve barış için oradalardı,o bombayı patlatan insana ne yaptı orada ölen insanlar
istifamı?çok iyi niyetlisin marilyn

yani bu ülkenin kültüründe istifa yok. 30 yaşındayım, istifa ettiğini hatırladığım tek bir insan var, bir futbol hakemi ama hani işte biz söyleyelim de onlar yine yapmasın.
kendileri gibi düşünmeyen herkes PKK'lı, bu da yeni adet biliyorsun.

Çalıştıkları yerden sor bence.
Hiç adil değilsin.

Çalıştıkları yerden sor bence.
Hiç adil değilsin.

Hep aynı cevapları duymaktan gına geldiği için farklı yerden sorayım dedim ama cevap alamadım henüz.
Süre sıkıntısı yok istedikleri zaman cevap verebilirler yeter ki sorduğum sorunun cevabı olsun başka yerlere çekilmesin. Bi kere de körü körüne savundukları şeyleri eleştirmeyi öğrenseler ayakta alkışlıcam valla.

En doğru kararı veriyorlar.. Orada vefat edenlerin yakınları şehitler için sağlanan imkanlardan faydalanırsa bir nebze belkide rahatlayacaklardır.
O gün orada oynanan bir oyunun ,,terörün mağduru oldular..
Allah rahmet eylesin.

Şehitlik unvanı bu kadar kolay mi? Ayrıca bunlar ne yaparken şehit oldu ve suda var diyelim ki sen şehitlik unvanı cikardin Allah katında kabul olacağını nerden çıkarsınız?

Şehitlik unvanı bu kadar kolay mi? Ayrıca bunlar ne yaparken şehit oldu ve suda var diyelim ki sen şehitlik unvanı cikardin Allah katında kabul olacağını nerden çıkarsınız?

Allah katından söz edilmiyor ki burada.
Devletin şehitleri için sağladıkları imkanı sağlayacaklar.

Aferin Kılıçdaroğluna. İyi düşünmüş.

Allah katından söz edilmiyor ki burada.
Devletin şehitleri için sağladıkları imkanı sağlayacaklar.

Aferin Kılıçdaroğluna. İyi düşünmüş.
Haydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.

Haydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.

İnşaallah bir daha yaşanmaz böyle durumlar

Bu arada yamukprensesin paylaştığı haberi okudum şimdi , zaten karar verilmiş akp tarafından.
Neden böyle bir başlık atmışlar ki ?

Reyhanli var , suruc var, cizre var
Onlarida versinler ya
Yaptiklari her is yarim yamalak
Cok kiziyorum adam gibi muhalefet olamadiklari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…