- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
İşte o düşüncede olanların gözleriyle baktıklarında cevap evetnası yani
AKP teröristlerin ailelerine maaş mı bağlıcakmış?
hani anlatmaya çalıştığımız buydu. o insanlar orada silahsızdı, çatışmasız bir ortam vardı, valiliğin bilgisi olan yasal bir eylemdi ve bomba patladı.İşte o düşüncede olanların gözleriyle baktıklarında cevap evet
mesajlarına baktığında bulursun..nerde yemış?polemiği görebılıyormuyuz?bende bır yerde polemiğe gırmeden yedım de :)
hayatları çelişki bunlarınEe akp de kuran okutacakmış cuma günü mitingde as önce o konuda da hepsi pkklı değildir öyle olmayanlar için okutuluyor dündar da laf ediyor diyordunuz adam okutulmasına değil bunun mitingde yapılmasına tepki gösterdiği halde
günlerdir giriyorum okuyorum,çıkıyorum,bazı yorumları beğeniyorum,sonra tekrar giriyorum çıkıyorum falan,bazı yazılara nutkum tutuluyor,içimden yazmak bile gelmiyor;insanları pkk lı diye yaftalamak ne kolay değilmi,halbuki orada her çevreden,her kültürden,her inançtan,her şehirden,her sosyal sınıftan,her partiden insan vardı ve barış için oradalardı,o bombayı patlatan insana ne yaptı orada ölen insanlarhani anlatmaya çalıştığımız buydu. o insanlar orada silahsızdı, çatışmasız bir ortam vardı, valiliğin bilgisi olan yasal bir eylemdi ve bomba patladı.
artık oradakilerin kimlikleri önemli değil.
hükümetin sorumluluğu vardır ve hükümet bu adımla sorumluluğun bir kısmını yerine getirmiş. şimdi sıra suçluları tespit etmek ve bir daha olmaması için gereken önlemleri almak, gereken kişilerin istifasını istemekte.
yani bu ülkenin kültüründe istifa yok. 30 yaşındayım, istifa ettiğini hatırladığım tek bir insan var, bir futbol hakemigünlerdir giriyorum okuyorum,çıkıyorum,bazı yorumları beğeniyorum,sonra tekrar giriyorum çıkıyorum falan,bazı yazılara nutkum tutuluyor,içimden yazmak bile gelmiyor;insanları pkk lı diye yaftalamak ne kolay değilmi,halbuki orada her çevreden,her kültürden,her inançtan,her şehirden,her sosyal sınıftan,her partiden insan vardı ve barış için oradalardı,o bombayı patlatan insana ne yaptı orada ölen insanlar
istifamı?çok iyi niyetlisin marilyn
Kendimdeyim herkesin kendi gorusuçoğul konuşma o zaman. orada ölen herkesi yaftaladın. ayıptır günahtır. bir kendine gel sen
o zaman dahada feciKendimdeyim herkesin kendi gorusu
O kadar şehidimiz varken yas ilan edilmedi buna laf söylenilmiyor ama.
Bu olayda da ölen ülkemizin vatandaşı, ölünün arkasından konuşulmaz diye birşey var hala pkklı deniliyor vs.
Peki ölenlerin şehit sayılmasına itiraz edenler, neden şehitlerimize milli yas ilan edilmezken şimdi ölenler için yas ilan edildi bunun için sorgulayabiliyor musunuz baştakileri?
Hiç sanmıyorum.
Pkk ya destek olmuslar daha ne olsun
Pkk bayragiyla defnedildiler.
Bundan gururlusu var mi onlar icin.
Buda onlarin sehit bakis acisi.
Sayin Kilicdaroglu chp yi mahvediyorsun.
HELAL OLSUN EVLACIMPkk bayragiyla gomulenler benim icin yandastir.Senin icin nedir.Gencini yaslisini somuru yapmaya gerek yok.
Çalıştıkları yerden sor bence.
Hiç adil değilsin.
Şehitlik unvanı bu kadar kolay mi? Ayrıca bunlar ne yaparken şehit oldu ve suda var diyelim ki sen şehitlik unvanı cikardin Allah katında kabul olacağını nerden çıkarsınız?
Haydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.Allah katından söz edilmiyor ki burada.
Devletin şehitleri için sağladıkları imkanı sağlayacaklar.
Aferin Kılıçdaroğluna. İyi düşünmüş.
Haydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?