- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Yazdiklarini okudum hayretler icindeyimHaydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.
Bence şehitlik birşey yapmadılar hdp ye yandaşlığı gittiler ve HDP bayrağıyla gömüldüler benim için HDP PKK dır ! Bu ülkede bütün kargaşayı çıkaran onlar ! Bi adam bağırıyor 9 yaşındaki çocuğum oldu diye inanin çok üzüldüm ama şunu söylemeden de geçemedim o çocuğun orada ne işi vardı?Yazdiklarini okudum hayretler icindeyim
Ortada sen istemesende senin icin de baris isteyen 100 u geckin olu var
Hala oy icin yok bilmem ne sehit mi bunlar
Evet baris isteyenler pkk teror orgutunun bayraklari ole gomuldu.Cokkkk haklisin.cokkkYazdiklarini okudum hayretler icindeyim
Ortada sen istemesende senin icin de baris isteyen 100 u geckin olu var
Hala oy icin yok bilmem ne sehit mi bunlar
Benimde olamaz ama bu aksam haberlerde bir gencin babası ölmüş tabutun üzerine pkk bayrağı koyuyorlardi coxuk bağırdı istemedi hep bunların yüzünden oldu dedi. Selahattin Demirtaş a da karşı çıktı. Arkadaki bir çocuk da ona sus sus deyip susturmaya çalışıyordu. Benim için de orda ölenler şehit sayılmaz. HDP nin ne olduğu belli. Ülkemizi parçalamak isteyen, kırmızı al yıldızlı bayragimizi kabul etmeyen, polisimizi, askerimizi öldüren onlarEvet baris isteyenler pkk teror orgutunun bayraklari ole gomuldu.Cokkkk haklisin.cokkk
Eee tamam kizlar bana laf edenler yalan deyin bunu hazmettirecek bi aciklama yapsin biri askerimi polisimi sehit eden pkk nin bayragi ile gomulen insan benim sehidim OLAMAZZZZZ...
Sivil şehit sayıldılar zaten bugün haberlerde gördüm ayrıca çocukları burs vb imkanlardan yararlanacaklar.
Benimde olamaz ama bu aksam haberlerde bir gencin babası ölmüş tabutun üzerine pkk bayrağı koyuyorlardi coxuk bağırdı istemedi hep bunların yüzünden oldu dedi. Selahattin Demirtaş a da karşı çıktı. Arkadaki bir çocuk da ona sus sus deyip susturmaya çalışıyordu. Benim için de orda ölenler şehit sayılmaz. HDP nin ne olduğu belli. Ülkemizi parçalamak isteyen, kırmızı al yıldızlı bayragimizi kabul etmeyen, polisimizi, askerimizi öldüren onlar
Evet o haberide paylastim ama fazla yorum almadi nedense gerilere dustu.Benimde olamaz ama bu aksam haberlerde bir gencin babası ölmüş tabutun üzerine pkk bayrağı koyuyorlardi coxuk bağırdı istemedi hep bunların yüzünden oldu dedi. Selahattin Demirtaş a da karşı çıktı. Arkadaki bir çocuk da ona sus sus deyip susturmaya çalışıyordu. Benim için de orda ölenler şehit sayılmaz. HDP nin ne olduğu belli. Ülkemizi parçalamak isteyen, kırmızı al yıldızlı bayragimizi kabul etmeyen, polisimizi, askerimizi öldüren onlar
Meclise sunulmadi daha sunulacak chp tarafindan onaylanmis birsey yok benim bildigimEvet sivil şehit sayildilar. Yakinlarina tazminat vermeyi kararlasrirdilar. Kılıçdaroğlu'nun haberi yok mu acaba?
Hdp ve Chp millet vekilleri her eylemde onlerde olurlar.Arkadaslarrr bileniniz varsa desin.Var midir o eylemde bas gostere bir hdp veya chp vekili.O kadar uyeleri gelmis heleki Turkiyenin dirt bir yanindan.Ankara daa orasi TBMM nin bulundugu il yok mu hic katilan vekil.Neredeydiler acaba.Nasil veya neden katilmadilar.Sorgulayaniniz oldumu.Morgda adli tipda taziyelere dokulduler de niye baris mitingine katilmadilar.Cokkkk Merak ettimmm...Ben acikcasi en başında 20kisi denildi ya o zaman ki yorumum..
Hdp ye 20 oy az gidicek dedim..
Sonra üzülmeye başladım en son o çocuğu görünce her çeşit insan var dedim
Hdp ve Chp millet vekilleri her eylemde onlerde olurlar.Arkadaslarrr bileniniz varsa desin.Var midir o eylemde bas gostere bir hdp veya chp vekili.O kadar uyeleri gelmis heleki Turkiyenin dirt bir yanindan.Ankara daa orasi TBMM nin bulundugu il yok mu hic katilan vekil.Neredeydiler acaba.Nasil veya neden katilmadilar.Sorgulayaniniz oldumu.Morgda adli tipda taziyelere dokulduler de niye baris mitingine katilmadilar.Cokkkk Merak ettimmm...
Hdp ve Chp millet vekilleri her eylemde onlerde olurlar.Arkadaslarrr bileniniz varsa desin.Var midir o eylemde bas gostere bir hdp veya chp vekili.O kadar uyeleri gelmis heleki Turkiyenin dirt bir yanindan.Ankara daa orasi TBMM nin bulundugu il yok mu hic katilan vekil.Neredeydiler acaba.Nasil veya neden katilmadilar.Sorgulayaniniz oldumu.Morgda adli tipda taziyelere dokulduler de niye baris mitingine katilmadilar.Cokkkk Merak ettimmm...
Evet o haberide paylastim ama fazla yorum almadi nedense gerilere dustu.
Diğer partiler var mıydı mitingte ?
Bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?