Kılıçdaroğlu: Ankara'da ölenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz

Haydi oylar CHP yee :ll Kılıçdaroğlu'da böyle olaylar olmasa napicak ne vaatlerde bulunacak merak ediyorum.
Yazdiklarini okudum hayretler icindeyim
Ortada sen istemesende senin icin de baris isteyen 100 u geckin olu var
Hala oy icin yok bilmem ne sehit mi bunlar

Bence şehitlik birşey yapmadılar hdp ye yandaşlığı gittiler ve HDP bayrağıyla gömüldüler benim için HDP PKK dır ! Bu ülkede bütün kargaşayı çıkaran onlar ! Bi adam bağırıyor 9 yaşındaki çocuğum oldu diye inanin çok üzüldüm ama şunu söylemeden de geçemedim o çocuğun orada ne işi vardı?

Sivil şehit sayıldılar zaten bugün haberlerde gördüm ayrıca çocukları burs vb imkanlardan yararlanacaklar.

Orda her tür insan vardı.
Şehitlik verilmesi kadar iyi olanlar vardı tamam ama hepsi değildi bence..
Gerçekten masumların yararlanıcağı haklarda , hainlerde yararlanıcak...

Evet baris isteyenler pkk teror orgutunun bayraklari ole gomuldu.Cokkkk haklisin.cokkk
Eee tamam kizlar bana laf edenler yalan deyin bunu hazmettirecek bi aciklama yapsin biri askerimi polisimi sehit eden pkk nin bayragi ile gomulen insan benim sehidim OLAMAZZZZZ...

Gerçekten komik şeyler oluyor burda. Şu an hükümette kim var belli. Chp bir sürü kanun teklifi verdi kaçı kabul edildi acaba onda biri mi? Şimdi saydırmayın bana kanun tekliflerini önergeleri vs. Neyse yani birileri evet demeden kabul edilmiyor o da belli. Siz kendinize günah keçisi arıyorsunuz düşünmeden sorgulamadan sanki kanun teklifi vermekle olacak iş...

Benimde olamaz ama bu aksam haberlerde bir gencin babası ölmüş tabutun üzerine pkk bayrağı koyuyorlardi coxuk bağırdı istemedi hep bunların yüzünden oldu dedi. Selahattin Demirtaş a da karşı çıktı. Arkadaki bir çocuk da ona sus sus deyip susturmaya çalışıyordu. Benim için de orda ölenler şehit sayılmaz. HDP nin ne olduğu belli. Ülkemizi parçalamak isteyen, kırmızı al yıldızlı bayragimizi kabul etmeyen, polisimizi, askerimizi öldüren onlar

Son düzenleme:

Ben acikcasi en başında 20kisi denildi ya o zaman ki yorumum..
Hdp ye 20 oy az gidicek dedim..
Sonra üzülmeye başladım en son o çocuğu görünce her çeşit insan var dedim

Evet o haberide paylastim ama fazla yorum almadi nedense gerilere dustu.

Ben acikcasi en başında 20kisi denildi ya o zaman ki yorumum..
Hdp ye 20 oy az gidicek dedim..
Sonra üzülmeye başladım en son o çocuğu görünce her çeşit insan var dedim
Hdp ve Chp millet vekilleri her eylemde onlerde olurlar.Arkadaslarrr bileniniz varsa desin.Var midir o eylemde bas gostere bir hdp veya chp vekili.O kadar uyeleri gelmis heleki Turkiyenin dirt bir yanindan.Ankara daa orasi TBMM nin bulundugu il yok mu hic katilan vekil.Neredeydiler acaba.Nasil veya neden katilmadilar.Sorgulayaniniz oldumu.Morgda adli tipda taziyelere dokulduler de niye baris mitingine katilmadilar.Cokkkk Merak ettimmm...

HDP'nin iki vekil adayı yaşamını yitirdi, biri kıl payı kurtuldu, ancak patlamada kızını kaybetti.

Bu kadar basit değil ihmali olan kerkes yargılanmalı hesap vermeli
Kimse o kadar aptal değil
Hdp nin organize ettiği toplulukların neden bombalandığıda muamma

Diğer partiler var mıydı mitingte ?
Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…