• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu: Ankara'da ölenlerin şehit sayılması için kanun teklifi vereceğiz

Allah katında hiç kimsenin ne olduğunu bilemeyiz zaten,burada bahsedilen şehitlik kanuni bir statü.Gencecik insanlar öldü,tabi ki bundan dolayı ailelerinin tazminat hakları olacak,nesi tuhaf ki bu haberin?
Allah katindaki anlamini yazmadim ben sozluk anlamini yazdm.
Cokkk tuhafff emin olll
Tamamen yaranmak icin yapilan bir aciklama

Son düzenleme:
Allah katindaki ablamini yazmadim ben sozluk anlamini yazdm.
Cokkk tuhafff emin olll
Tamamen yaranmak icin yapilan bir aciklama
Hangi anlamını yazdıysan yazdın bana ne?Ben sana yazmadım ki mesajımı,konuya yazdım.
Birşey bilmeden niyet okumaya kalkıyorsunuz.Mağdur olan ailelere destek olmaya çalışabilecekleri hiç aklına gelmedi mi?Cevabını biliyorum gerçi de neyse...

Hangi anlamını yazdıysan yazdın bana ne?Ben sana yazmadım ki mesajımı,konuya yazdım.
Birşey bilmeden niyet okumaya kalkıyorsunuz.Mağdur olan ailelere destek olmaya çalışabilecekleri hiç aklına gelmedi mi?Cevabını biliyorum gerçi de neyse...
Yok gelmedi Magdur derkennn.Benim icin masa olarak kullanilan masumlar desek daha net olur.
Benim sehitin anlamini yazmamin pesine alakali yorum yazdigin icin haberde pek baglantili yorum yapmadigindan bana yazdigini dusundum .Cahilligime ver...

Yok gelmedi Magdur derkennn.Benim icin masa olarak kullanilan masumlar desek daha net olur.
Benim sehitin anlamini yazmamin pesine alakali yorum yazdigin icin haberde pek baglantili yorum yapmadigindan bana yazdigini dusundum .Cahilligime ver...
Neyse boşver...Hep veriyorum zaten...

Pelinim dur sozluk kullanayimm.
Sehit:kutsal bir ülkü, din veya inanç uğrunda ölen kimse.
(Islam icin gecerli sehit mertebesi)

Asker polis vatani gorevdeyken kutsal gorevde sayiliyorlar.

Yanlisim varsa duzeltilsin tabii ki
Tabi haklisin kimin Allah katinda sehit sayildigini bilemeyiz.Benim asil soylemek istedigim sehit haklarindan yararlanabilirler.Magdur aileler vardir illaki

Back
X