Kılıçdaroğlu: 7 şehri AK Parti'den alacağız

İnsan ne diyeceğini bilemiyor..
Şimdi bu sayılanlardan bir tanesini yapsam ne ailem yanımda olur ne arkadaşlarım, ev sahibim bile başka ev aramamı ister.. Ama onlara oy veriyoruz, mecliste olmalarını sağlıyoruz,bizi yönetmelerine izin veriyoruz. Garip...

ahaha en güze yorum bu olsa gerek

Ayyyy demeeeeeee Kaset deyince aklıma eski günler geldi, düğün kasetleri vardı eskiden hey gidi günler hey, birde Orhan baba'nın 45'likleri...
İlerliyoruz, gelişiyoruz, kasetlerde değişiyor haliyle

Ayyyy demeeeeeee Kaset deyince aklıma eski günler geldi, düğün kasetleri vardı eskiden hey gidi günler hey, birde Orhan baba'nın 45'likleri...
İlerliyoruz, gelişiyoruz, kasetlerde değişiyor haliyle

Eskiden dugun kasetleri vardi akrabalar konu komsu izlerdik beraber
Simdi dugun sonu şeysi kasetleri var tum ulke beraber izlioruz:))

Eskiden dugun kasetleri vardi akrabalar konu komsu izlerdik beraber
Simdi dugun sonu şeysi kasetleri var tum ulke beraber izlioruz:))

Ne günlerdi ama değil mi? Vhs'si beta'sı, bir ara video playerlar pek modaydı, video kasetçiden Küçük Emrah filminin kasetini alan teyzeler film günü yapardı, gelsin kısırlar börekler
Ben en son yeğenimin sünnet düğünü videosunu seyrettim, şimdi merak ettim bak, nasıl kaset ki acep bunlar:44:
Damat havası çalıyor mu? Düğün pastasını çekmişler mi

Abla bu kasetlerde damat havasi falan olmadan direk olaya yonelik die dusunuyorum
Konsept bu
Bizi aşar
Kapatalim gozlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…